אין סיבה שהפורום הזה ימות ככה...

P o M i K i

New member
אין סיבה שהפורום הזה ימות ככה...

זאת אחלה להקה ויש פה אנשים שרוצים שהפורום הזה ישאר בחיים. בזאת אני פותח בפרוייקט חדש (להצלת הפורום המסכן הזה) כל יומיים אני (או כל אחד אחר) יפתח הודעה חדשה אם שם של השיר לפי הסדר באלבומים שלהם ונעשה אליו דיון וכל אחד יגיד מה הוא חושב על השיר ונסכם הכל למאמר ושהיה מנהל הוא יעלה אותו למאמרים. מה אתם אומרים? וכדאי שתגובות היו יותר מ: "אחלה שיר!!!" כי זה לא תורם כלום אלה חומר ענייני..

AeroDar

New member
רעיון סבבה....

אוקי מעכשיו, כולם, תפתחו כל מיני שירשורים סתם על דברים העיקר שטיפה נעלה פה את הפורום...נגידד... מחר יש לי מבחן במתמטיקה ואז כולם יגידו מזל"ט ובלה בלה....אוקי?

P o M i K i

New member
לא, אז הפורום היה חסר משמעות,

הוא היה על החיים של האנשים שהיו פה ולא על הלהקה, דברים כאלו שמים כ
בכל מקרה אני פותח את הפרוייקט
Good Times Bad Times
הרצועה הראשונה בדיסק הראשון של לד זפלין (שכמובן שמו Led Zeppelin-1) כל דבר שיש לכם להגיד על השיר הזה תשרשו לכאן (בבקשה כמה שיותר ענייני)

P o M i K i

New member
מילות השיר:

GOOD TIMES BAD TIMES In the days of my youth I was told what it means to be a man A' now I've reached that age I've tried to do all those things the best I can No matter how I try I find my way to the same old jam Good times, bad times You know I've had my share When my woman left home For a brown eyed man But I still don't seem to care Sixteen I fell in love With a girl as sweet as could be It only took a couple of days 'Til she was rid of me She swore that she would be all mine An' love me till the end But when I whispered in her ear I lost another friend, ohhh Good times, bad times You know I've had my share When my woman left home For a brown eyed man But I still don't seem to care (Guitar Solo) Good times, bad times You know I've had my share When my woman left home For a brown eyed man But I still don't seem to care I know what it means to be alone I sure do wish I was at home I don't care what the neighbors say I'm gonna love you each and every day You can feel the beat within my heart Realize, sweet babe, we ain't ever gonna part

AeroDar

New member
אם אתם רושמים...

מילים של שירים צריך לרשום זכויות... ככה אני חושבת... פעם שמעתי שזה עברה או משו...

SMILE 4 NOTHING

New member
אחלה שיר! סתם...../images/Emo8.gif

זה באמת אחלה שיר, אבל יש בו משהו שקצת מפריע לי -ואל תהרגו אותי- הוא קצת ממוסחר... הוא לא כ"כ מתאים לזפלין לדעתי. אמנם זה השיר הראשון באלבום הראשון שלהם, ומי אני שיגיד שזה לא מתאים להם... אבל זה פשוט הרגשה. דרך אגב- אני חדשה כאן...

גם אני חושב ככה...

אני לא חושב שזה קטע של מיסחור, פשוט בדר"כ בכל אלבום ראשון של להקה אפשר למצוא כמה שירים שיש להם סגנונות שבהמשך הדרך הלהקה לא מאמצת. האלבום הראשון היה ניסיוני, וגם חוץ מהשיר הזה, יש עוד כמה סגנונות באלבום שלא חזרו על עצמן בהמשך.

P o M i K i

New member
מסכים

השיר מאוד יפה ואני נהנה להקשיב לו. אבל הוא פשוט לא פתיחה של אלבום ראשון. לא מהשירים הטובים שלהם אבל עדין טוב. וגם את הקטע גיטרות בסוף אני מאוד אוהב:)

ThE RhythM

New member
כבר כמה זמן היה לי את הרעיון

לעשות כמו פורום ביטלס (אם ינתן לנו האישור
) "שיר ליום" {או שיר ליומיים או שלושה כי לזפ יש פחות שירים
} ככה שכל כמה ימים ינתן שיר, יחד עם כמה עובדות עליו, והשאר ישרשרו לו ציון/מה שיש להם להגיד עליו וכו'..זה עלול להיות נחמד.

למעלה