אין סיכוי שאני אספיק לעקוב

שחר.

New member
אין סיכוי שאני אספיק לעקוב

אחרי כל מה שקורה כאן אבל אני גם לא רוצה לתת לזה לגרום לי לברוח ולהפסיק לשתף. אז למעטים שעוד זוכרים אותי ולכל מי שתעניין הנה חלום צלול שחלמתי הלילה. טוב למעשה שני חלומות לילה אחר לילה בהם אני מנסה ליצור חלום משותף עם אחותי... בחלום הראשון הצהרתי על כך שברצוני ליצור חלום משותף איתה, לפני נוצרה דלת שהלכה והתממשה, אני פותח את הדלת ומתוכה יוצאים בריצה כשמונה גברים לבושים בחליפות, לא הספקתי לעשות כלום והתעוררתי. בבוקר אחותי סיפרה לי שחלמה בלילה על כך שהיא רצה עם חבורה של גברים... לילה שני עשיתי אותו דבר, הייתי בבית שוב הצהרתי על כך שברצוני ליצור חלום איתה שוב נוצרה דלת לפני אך שמתי לב אליה רק לרגע ולפתע אני רואה את אחותי שוכבת על הספה אני עוד מספיק לצעוק אליה "את חולמת עכשיו" והיא עונה לי "לא יכול להיות" ואז אני שואל אותה אם היא אחותי האמיתי והיא עונה לי "מי עוד אני יכולה להיות?" אני עוד מספיק לראות אותה לוקחת שעון מחוגים מהמטבח ומסתכלת עליו ואני לא מבין למה ואז התעוררתי התעוררות כוזבת והמשכתי לחלום אחר. בבוקר כשדיברתי איתה היא לא זכרה דבר מהחלום הזה אך נשמע לה הגיוני שבגלל שכל הזמן הזכרתי לה שצריך להסתכל על השעון כדי לדעת אם אתה חולם היא (או התת מודע שלה) ניגשה לשעון הראשון שהיא "מצאה". אולי לא היה שם כלום אבל לי נדמה שאנחנו לא מצליחים להחזיק חלום משותף כיוון שבחלום כזה המחשבות,רגשות של שנינו באים לידי ביטוי ואנחנו פשוט מתנתקים כיוון שלא מצליחים להחזיק את זה (כמו חלום בו אתם עושים דבר ממש לא הגיוני עד שאתם מתעוררים כי המוח שלכם לא הצליח "לעכל" את זה או כמו משחק באינטרנט בו ישנם הרבה משתתפים וכמה מהם מתנתקים מהשרת). המשיכו לחלום. שלכם שחר.

ליטן א

New member
שחר!!!!!

טוב שחזרת אלינו
תגיד, אתה לא בשירות צבאי/התנדבות/what ever????? ספר מה עובר עליך קצת......

שחר.

New member
אז ככה: לא ממש חזרתי...

אני נמצא בשנת שירות כרגע (למי שלא יודע זו שנת התנדבות לפני הצבא) ואני עוסק בהדרכה בחולון. אני חוזר מדי פעם הביתה ומשתדל לכתוב פה את החלומות הצלולים שאני חלום. לצערי אני חלום מעט מאוד שם כיוון שאני ישן מעט בלילה. זהו, זה בערך מה שקורה איתי עכשיו. תודה על ההתעניינות. שחר.

Variety

New member
אהלן!!!!!!!!!!!!!

היי שחר, מה נשמע? איך הש"ש? מה קורה? חלום מגניב ביותר!!!! חבל שאין לך אפשרות לבוא יותר. אין שם מחשב עם אינטרנט? חלומות צלולים, Variety-

למעלה