אין סיכום על הפרק של אתמול ? מה אתם חושבים על מה שהיה אתמול ? אני אהבתי איגי הייתה .
A Atza New member 21/11/04 #1 אין סיכום על הפרק של אתמול ../images/Emo3.gif? מה אתם חושבים על מה שהיה אתמול ? אני אהבתי איגי הייתה .
אין סיכום על הפרק של אתמול ../images/Emo3.gif? מה אתם חושבים על מה שהיה אתמול ? אני אהבתי איגי הייתה .
P piper and leo 4 ever New member 24/11/04 #2 חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני אהבתי ת'קטע של טל ברמן, איך שהוא סיפר שהוא רימה את הדואר... זה היה גדול הקטע של השליחת מכתב בלי בול, אחלה שיטה
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני אהבתי ת'קטע של טל ברמן, איך שהוא סיפר שהוא רימה את הדואר... זה היה גדול הקטע של השליחת מכתב בלי בול, אחלה שיטה
A Atza New member 24/11/04 #3 כן גם אני ../images/Emo6.gif בנאדם מצחיק טל הזה . והכינוי שלך מקסים . פייפר וליאו, זוג מושלם
P piper and leo 4 ever New member 24/11/04 #4 זה הקטע שהכי אהבתי בתוכנית ../images/Emo6.gif תודה רבה על המחמאה גם אני ח-ו-ל-ה על הזוג הזה אבל זה כבר שיך לפורום אחר.... חחחחחח
זה הקטע שהכי אהבתי בתוכנית ../images/Emo6.gif תודה רבה על המחמאה גם אני ח-ו-ל-ה על הזוג הזה אבל זה כבר שיך לפורום אחר.... חחחחחח
A Atza New member 24/11/04 #5 אני הכי אהבתי בתוכנית כל קטע עם איגי התחלתי לראות את התוכנית רק כי ידעתי שהיא אמורה להיות שם ... ויש לי את זה מוקלט עכשיו חיחיחי מכושפות
אני הכי אהבתי בתוכנית כל קטע עם איגי התחלתי לראות את התוכנית רק כי ידעתי שהיא אמורה להיות שם ... ויש לי את זה מוקלט עכשיו חיחיחי מכושפות