אין סימני חיים בפורום בזה!

אין סימני חיים בפורום בזה!../images/Emo2.gif

יאללה אנשים דברו קצת
אהההממממממממ....תעלו קצת תמונות שלכם
תעשו שירשורי תמונות עם מדים
איזה מדים יש לכם
,לנו יש מדים די מכוערים ,בצבע בורדו עם סמל של האולם...P: ,ממש עונג ללבוש אותם
הייתה לי איפושהו איזה תמונה... שלצם באולם צילם אותי...

לאחרונה קיבלנו חולצה

חולצה שחורה עם סמל ושם המסעדה. סה"כ נראה בסר, לא הסטרי. ולפני זה באנו לבושים שחור.

קבלו תמונה

זה באירוע שלנו ,עשינו משהו בסגנון כדורגל ,הבאנו למלצרים חולצות של שחקני כדורגל ,ביתר & מכבי ת"א ,על כל חולצה יש מספר מאחור ,זה בר ובת מצווה אז אחד אוהד בית"א והשני מכבי....זה מלפני 8 חודשים P: ,אני כבר לא דומה לעצמי ואלה אחים שלי החמודיייםם!

gesus

New member
מה זה המדים האלו?!?../images/Emo54.gif

את דיילת אויר בטורקיש איירליינס?

פחחחח../images/Emo6.gif

פחחחח כן אההה !!! סתם ,זה הפעם השלישית שהחליפו לנו מדים פעם זה היה מכנס שחור וחולצה שחורה ואז זה היה מכנס שחור חולצה מכופתרת לבנה עם ווסט כזה אוף וויט - זה היה נורמאלי יחסי ואז הביאו לנו את המדיפ הבורדו האלה.. פוייייה!!!!!!!!!!!!!!! ,והלוואי שהייתי דיילת חחח אני מלצרית באולם אירועים |:

הרב מלצרים...../images/Emo105.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא דווקא לא שונאת אותו ,לפחות לא כמו פעם.. חחחח ,הוא דיי השתנה !!! ,הוא לא כזה רע ובכלל דווקא אליי מתיחס יפה ,חסר לו למה אחי היה קורע אותו חחח ,אחי היה עובד איתי באולם הוא היה טבח ,ואחי הגדול עבד איתי גם בזמנו שהוא שף ,ואח של גסתי גם עבד שהוא עוזר טבח...חחח טוב עכשיו אתם מבינים איך הגעתי לעבוד שם!!! ,פרוטקציות...:p האמממ...אבל כבר הפכתי להיות וותיקה כמעט שנתיים באולם ,מי צריך אותם כבר ,במילא הם נטשו אותי כולם ):

למעלה