אין ספק , כך נלחמים בטרור ...

אין ספק , כך נלחמים בטרור ...

בשארה החשוד בבגידה יקבל 400 אלף ש"ח מהמדינה . כמו כן יקבל פנסיה של 7,000 לחודש לכל ימי חייו. עם זאת, הממשלה וכנסת ישראל יכולות לרשום לעצמן הישג במאבק בטרור ובבוגדנות - בשארה לא יקבל עיתון יומי ולא כיסוי להוצאות הטלפון ! תחי זקיפות הקומה ! ומה התגובה של ממשלת ישראל? "...הכנסת לא תממן לו הוצאות טלפון בסך 8,406 שקל בשנה ועיתון יומי חינם." אין ספק, כך נלחמים בטרור" !!! לתפארת מדינת ישראל !!! עם ליברמן בראשות הממשלה זה היה קורה ? שלא יעבדו עליכם...

מוחמד5

New member
חשוד בבגידה

וכבר בכותרת כתבת נלחמים בטרור. ליברמן הוא האיום עליך,על הקיום שלך ,על החופש שלך,על הזכויות שלך. בשבלי הוא לא איום, הוא לא יותר מאשר גזען קטן,שיחלוף מהר מאוד מהנוף כפי שקודמיו חלפו ואיש כבר לא זוכר אותם. איוט בשבלי הוא כלי,הוא משרת אותי,משרת את האינטרסים שלי, בו אני משתמש בכדי להראות ולהוכיח שהגזענות כאן חיה נושמת ובועטת.

מוחמד5

New member
../images/Emo88.gif

חי בסדרה

mike00

New member
נראה לי שטעית בשם.....

עזמי הוא האיום עליך,על הקיום שלך ,על החופש שלך,על הזכויות שלך. בשבלי הוא לא איום, הוא לא יותר מאשר גזען קטן,שיחלוף מהר מאוד מהנוף כפי שקודמיו חלפו ואיש כבר לא זוכר אותם. עזמי בשבלי הוא כלי,הוא משרת אותי,משרת את האינטרסים שלי, בו אני משתמש בכדי להראות ולהוכיח שהגזענות כאן חיה נושמת ובועטת. מכיר את השיר הבוגד הקטן?? הבוגד הקטן רץ בבוקר אל הגן,הוא טיפס על העץ נ"צ חיפש.. או ואבוי לו לשובב השב"כ אותו תפס,מן העץ התגלגל ועונשו קיבל...

מוחמד5

New member
בוא נסגור עיסקה

פולארד תמורת בשארה (על אף שהראשון נתפס,הורשע ונשפט,והשני עדיין לא). מה דעתך ! בוגד תמורת בוגד

mike00

New member
לא הבנתי את הקשר...

פולארד עזר לישראל ואילו עזמי בגד בישראל.... מכיר את השיר גברת פלפלת?זה מהתכנית טלוויזיה של פעם? יש לי חידוש בשבילו.... מר בשארה... אני איש קטן מאוד ושמי בשארה, יש לי חלפן כספים קטן,חלפן כספים מחורבן, והוא עושה לי לפעמים צרות כאלה, למה כלום לא קורה לטובה? זה מנחוס כל יום קורה לי איזה פלא, פלא מסוכן של בלאגן, אנשים אומרים עלי: "מה עם בשארה? יש בו, יש בו משהו מוזר" בסוד ספר לי, חלפן כספים שלי, למה רק לי? למה,למה רק לי? אני איש קטן מאוד ושמי בשארה, יש לי חלפן כספים קטן,חלפן כספים מחורבן, והוא עושה לי לפעמים צרות כאלה, חבל שכלום לא קורה לטובה.

mike00

New member
מעניין למה הוא לא נשפט אהה מוחה??

דרך אגב,למה שלא תארגן עצומה לחזרתו של בשארה כדי להוכיח את חפותו במשפט צדק?? אולי ככה באמת הוא יזכה במשפט הוגן ואנחנו נזכה לשים אותו מאחורי סורג ובריח...

מוחמד5

New member
יש מבצע באופטיקנה

מה דעתך על זוג משקפיים דרכן תוכל למצוא מעט מהשותף בין שני המקרים.

mike00

New member
על חשבון הנהלת הפורום??

מבחינתי יש רק אינטרס אחד,האינטרס של מדינת ישראל..... שהאמריקאים יעשו את ההשוואות שאתה מבקש ממני לעשות,אני מתנגד לבוגדים בישראל... עזמי לא ברח סתם כך,אתה יודע את זה ואני יודע את זה.....לך פשוט יש אינטרס לא להודות בזה מה שלי אין... יש עדים,יש הקלטות,יש הרבה חומר חקירה נגדו,זאת הסיבה שהוא ברח אחרת היה מוכיח את צדקתו... אבל לא נורא,העיקר שהוא כבר לא כאן.....מי אתה אומר הבא בתור??יש הימורים?? טיבי,זחאלקה,ברכה,טאלב א-סאנא,ראאד צלאח??........תן ניחוש מי הבא בתור לברוח מפה בגלל ריגול לטובת גורם עויין?

mike00

New member
לא אופציה.......

הרי לא רחוק הרגע בו יתפס עוד אחד מ"מארגני הטיולים" לסוריה,שבמקרה מוצאים גם את הזמן לבקר אצל החיזבאללה בלבנון ולנאום כאורחי כבוד אצל נאסי...... בפעם הבאה שזה יקרה אני מקווה שלא יהיו כאלה סלחנים כמו שהיו עם עזמי....

mike00

New member
קח אקמול../images/Emo184.gif

פעם הבאה תסגור את הדלת כמו שצריך אז לא תצטנן..... תגיד,גם אתה וגם עזמי כל כך קטנים,אולי תוכל למצוא לי אותו?

mike00

New member
לא נעים לי....

לכלכתי לו את השטיחון הפרסי בכניסה לבית...... פאדיחה

הציבור הערבי משתמש כל הרבה ובלי חשבון

בנגזרות שונות של הפועל "ג.ז.ע", שזה כבר משעמם ולא יעיל, גם כשצריך וגם שאין שום קשר, ממש מילת קסם...
ליברמן וכוחו הגדל הוא תוצר ישיר של הלאומנות ההולכות וגוברת מצד ערביי ישראל, של השנאה למדינה, הסימפטיה/הבנה/תמיכה באירגוני הטרור, הסלחנות כלפי החיזבאללה במקרה הטוב, תמיכה במקרה הרע, והאשמת ממשלת ישראל במלחמה, הנפת דיגלי פלשתין כהתרסה ותמיכה בפלשתינים בתור אזרחי ישראל, הצעקות "ברוח בדם...", מהומות אוק' 2000, העצרות של ראאד סלאח, מסמכי החזון החוקה ומסמך חיפה... כל אלה הם שמחזקים את ליברמן ומי שידפק מזה זה אתם, לא אני, אני לא רוצה שליברמן יהיה חזק.

respecta1

New member
גזענות?

ליברמן הוא תוצר הלאומנות שלכם, אם לא הייתם לאומנים לא היו 10 מנטדים שהיו תומכים בהבאת המשולש לפלסטינים.

respecta1

New member
אגב, מתאים..

10 מנטדים ליברמן ביחס ל10 מנטדים של מפלגות ערביות לאומניות ההבדל היחיד הוא ש10 מנטדים שנותנים היהודים זה עדיין מיעוט.. אצל הערבים זה רוב מוחץ ומוחלט.

למעלה