אין ספק שאולמרט משקר ביודעין

s k y b l u e

New member
אין ספק שאולמרט משקר ביודעין

כשהוא מאשים את ביבי שהוא 'הקים את החמאס'. אדם שלא מכיר את ההיסטוריה ולא יודע מי הקים את החמאס ומתי לא ראוי להיות אפילו מצחצח הנעליים של ראש הממשלה. אולמרט עושה לאמת מה שקצב עשה לפקידות.

gershon17

New member
זו דמגוגיה פוליטית רגילה

אני תוהה למה אולמרט החליט להשתמש בה דווקא עכשיו.

trigotrigo

New member
ביבי דיבר אמת כשאמר שלא הציע

לסורים את הגולן.

ברור! אולמרט שיקר כרגיל

לא נסלח ולא נשכח עמונה מלחמת לבנון יקור הלחם והבצים העלאת שכר הלימוד הפקרות השכבות החלשות הפקרות העורף במלחמה העלאת החמא לשלטון שחיתות בצמרת על חשבון האזרח הקטן

Fasz

New member
למדת לשקר מאולמרט?

אולמרט טען שנתניהו הציע לסורים את כל הגולן- נתניהו טען שלא הציע את כל הגולן לסורים, אלא מחלקו וכך היה. אולמרט בצעד אינפנטילי למדי הגיב לאחר מכן כי נתניהו לא רק שהציע לסורים את כל הגולן, אלא אף הקים את החמאס, ובאם היו נותנים לאולמרט להמשיך עוד היה טוען שביבי הוא למעשה האימאם הנעלם.

נתניהו גרם יותר נזק לישראל מהסורים

שחרור המנהיג הרוחני של החמאס עלה לנו באלפי פיגועי טרור. שלא לדבר בכלל על תקופת כהונתו של אבי אסון ויסקונסין כשר אוצר.

Fasz

New member
שקרים מפיו של דמגוג ידוע

אם כך היה להשאיר את סוכני המוסד בשבי, ולא לשחרר את יאסין הקשיש?-יפה מאד ממתיק, יש לך את אמות המידה המוסריות של אולמרט. ומה עשה החמאס לפני שחרור יאסין? שיחק במונופול עם הפת"ח? דמגוגיה מטופשת מפיו של מיעוט שולי. אין בטענות הללו אמת, ואתה יודע זאת.

נתניהו הוא שקרן מהסוג הגרוע ביותר

שקרן שמאמין בשקרים של עצמו עד שהוא כבר לא מסוגל להבחין בין אמת לשקר. זו הסיבה שכמעט כל משפט שיוצא לו מהפה לאחרונה מתגלה כשקר, או אם להאמין לנתניהו כ"טעות". אפשר לכתוב ספר עב כרס משלל השקרים של השקרן הסידרתי הכי גדול שידעה מדינת ישראל מאז תקופת בן צבי.

byzon

New member
מי ששקרן זה האולמרט שכם

1) הסכם חברון נחתם מתוך נקודת מוצא שאין עליה עוררין: ממשלת כת השטן שקדמה לביבי (אבל מבחינת החוק הישראלי והבינלאומי הייתה ממשלה חוקית) התחייבה על פינוי חברון ולא ניתן היה להפר התחייבות זאת. 2) הסכמי וואי הצילו את עם ישראל מנסיגה - יש לזכור כי הסכם וואי לא מומש עד היום וזאת בגלל הצורה שבה נוסחו ע"י ביבי. 3) ברוך יהיה ביבי שהביא לכך שיקחו ממני פחות מיסים הקודם חולקו ברוחב לב למגזרים שהם או בטלנים, או רמאים, או אוייבי המדינה.

dov12

New member
איזה דמגוגיה-מי שיחרר את יאסין ?

מי שיחרר את יאסין כמובן שקרניהו נהתניהו. מתאים לך שמים אפורים הבדיחות על שקרים מוכחים זה לפיתחו של שקרניהו. נא להחליף תקליט. זה מה שביקש עכשו השקרן להכריז ? לכן חשו עבודה חדשה- כשלווווווון

s k y b l u e

New member
ומי החזיר 400 חמאסניקים מלבנון?

ביניהם רנטיסי וחבריו? נכון, יצחק רבין.

dov12

New member
כמה זמן זמן לקח וכמה לחץ

בן לאומי אירופה ארה"ב ואו"מ עד שהם חזרו לצערנו וכמה זמן לקח לביביהו לשחרר את יאסין דקה אחד ועוד 34 שניות והוא בא במטרה להראות כיצד כן לוחמים בטרור (עלאק).

s k y b l u e

New member
הספיקה שיחת טלפון מקלינטון

כדי שרבין יקפל את הזנב ויחזיר את 400 הרוצחים ל'עבודתם'. אני מגנה את שחרור יאסין, אבל ביבי לפחות היה בלחץ ממשי כדי לשחרר את סוכני המוסד העצורים בירדן אחרי ההתנקשות הכושלת בח'אלד במשעל. אני מנחש שאם אתה היית במקומו היית בנוסף לכל גם מחרבן במכנסיים.

אני במקומו לא הייתי משחרר את סוכני

המוסד שנכשלו במשימתם. בעיקר אם המחיר היה שחרור המנהיג הרוחני של החמאס שעלה לנו באלפי פיגועי טרור רצחניים.

s k y b l u e

New member
...אבל היית מחזיר את רוצחי החמאס

מה "שעלה לנו באלפי פיגועי טרור רצחניים", כדבריך. הלא כן, ממתיק סכריני?

למעלה