אין עוד מקום לדחוק אני מתפוצצת

שריתית

New member
אין עוד מקום לדחוק אני מתפוצצת../images/Emo59.gif

שנים שאני ניסיתי לדחוק את האמת אותה אמת כואבת שקשה לי להאמין בה כל אדם נורמאלי לא היה יכול לשנן לעצמו שזו יכולה להיות האימא שלו ושזה יכול להיות האבא ואלו יכולים להיות האחים כל הכוונה שלכם היתה להרוויח מהטראומה שלי שכר על חשבון הסבל והכאבים שאני עברתי ואפילו כשזה הגיע אחרי הרבה שנים אלוהים לא פירגן לכם וגזל את זה ממכם בצורה אכזרית אבא היקר שלי האח שלך שסמכתי עליו שינהל לי את הכסף מעל באמון שלי בצורה קשה הוא פגע בבריאות שלי אני לא יכולה לעשות את הטיפולים והנ יתוחים שהכסף הזה שחשבתי שהשקעתי פשוט נגנב ממני ובמקום לעמוד לצידי העדפת לעמוד לצד האח הגנב שלך אבל אין מה לומר אתם מישפחה של גנבים אני לא יודעת מה המקור אני יודעת שיותר קל לשקר ולרמות ולקבל כסף קל מאלה התמימים שמאמינים שזה לצרכים ולדברים שהם יהוו בשבילך עזרה ראשונה ואימא שמרוב ששיקרת בחייך נפלו לך כל השיניים וחלית אלוהים משלם לכולם בסופו של דבר זה שאני הבת שלכם שילמתי ואני עדיין משלמת מחיר כבד אני לא רוצה להיות הבת שלכם יותר אני רואה אתכם ואני גאה בעצמי שגדלתי והחכמתי לא להיות כמוכם אנשים שכל חייהם "עזרו" לי ו"היו" סביבי בשביל יחסי ציבור ודעת קהל גדלתי וצמחתי בעצמי ונהייתי יותר חכמה מכם על זה אתם יכולים להיות בטוחים אתם שעוברים לצד השני של הרחוב כדי לא לעבור בין כל החנויות והמסעדות שאתם חייבים כסף ואתה אבא שכבר מרוב שגנבת ולא משנה הסיבה למה כבר כתוב לך על המצח שאתה גנב ולא מתבייש להגיד לבעל שלי :"אתה רואה את הבתים המפוארים האלה? זה או מגניבות או מירושות" תתבייש לך אני מתביישת בך ובאימא גנבים רמאים ומוצצי דם שכמותכם אני לא יכולה לסבול לשמוע אתכם מדברים בטון של עליונות כאילו שכל העולם חייב לכם הקומבינות שעשיתם על חשבוני כל החיים על חשבון הסבל שלי ממש דוחה אותי לחשוב תודה לכח שהיה לי לצאת מהכוך של ההיתוך בבית שלכם. תודה לבעל שלי שאהב אותי ואוהב אותי באמת ולא זרק אותי ברגע שהוא הכיר איזה שקרנים אתם אתם הכי טובים בלשקר. בגלל זה אלוהים פוסח עליכם כי מי שגונב משלם על זה ואתם פגעתם בי מצצתם מה שיכולתם כמו עלוקות. אני מתוסכלת ממכם אני מתגעגעת להורים שלי שאף פעם לא היו לי. תיראו את שני האחים שלי שנהיו בדיוק שנוררים וגנבים בעלי דעות שכל העולם חייב להם התאונה שעברתי הייתה המשאלה שלכם ולא שלי קיבלתם את השכר על זה וגם איבדתם אותו אם יכולתם לקבל את הכסף שלי הייתם עושים זאת ואני בטוחה שעשיתם קומבינה עם האח הנבלה שלך אבא. תראה מכמה מקומות עבודה העיפו אותך אני חושבת שאי אפשר לספור את כל ההזדמנויות שקיבלת מאלוהים להיות אדם ישר כל פעם מעלת וגנבת והתחצפת ורימית ושיקרת בשיטתיות אתה טוב בזה עד שעולים עליך ועל השקרים שלך ואימא שכל היום בוכה בטלפון לאגודות ולאנשים שיעזרו לך בכסף או במצרכי מזון כל החיים שלך ישבת על התחת המסריח שלך וציפית מכל העולם שילוו לך ואף פעם לא ידעת להחזיר וכשבאו לבקש קיללת וגידפת את אותם האנשים שעמדו לצידך בשעת צרה ושבסופו של דבר הבינו מי את באמת. והאח המסומם שלי בעל אלף הפרצופים שאוהב שמתחננים לעזור לו לך קיבינימט מי בכלל שם עליך אתה יודע להטיף לאחרים תסתכל במראה ותטיף לעצמך לשם שינוי אתה לא יותר מפנים יפות וגם לך נושרות השיניים מרוב שאתה משקר ואתה אחי הקטן שנהיה מיום ליום יותר ויותר דומה לאימא שלנו שיושבת בבית ולא עושה כלום גם אתה בחרת בדרך הזו של להאשים אחרים על רוע מזלך. אני לא מרחמת עליכם אני מתעבת את ההתנהגות שלכם אני לא אשכח את הסטירות שלך אבא ואת כל המכות שחטפתי מימך למרות הכאבים שהיו לי מהתאונה זה היה "איכפת" לך רק בשביל לספר לאנשים כמה שאתה "דואג" לי זה לא שינה לכם? העובדה שעברתי כל כך הרבה סבל ושנים בבתי חולים ושכמעט מתתי??? הייתם צריכים שיפחה שתנקה את הבית ותבריק אותו שתצא לעבוד בניקיון ושתיתן לכם את הכסף עשיתם ממני שבר כלי ואפילו היום קשה לי לצאת מזה. אני נכה נפשית מכל מה שעוללתם לי ומהתאונה שעברתי ולא ניסיתם להקל עליי רק לשגע אותי ולרצות עוד ועוד ועוד ועוד ועוד אני מרגישה מיותמת מהורים ומשפחה כבר הרבה זמן. מכרתי את הבית שלי בגלל כל הגנבים ובשביל שיהיה לי כסף לעבור את הניתוחים שאני צריכה ולפעמים בא לי לבזבז את הכסף בשביל "לקנות" לעצמי קצת הנאה ולקבל פיצוי על הסבל הכולל מהכל ומכווווולם תמיד התפשרתי וניסיתי להתאים את עצמי אל סדר יומכם העלוב אבל החלטתי שדי עד פה הגיעו מים עד נפש החלפתי את הפלאפון שלי כדי שלא תתקשרו אליי בא לי להקיא כשאני שומעת את הקול שלכם ובא לי להכניס לכולכם מכה וניעור שיחזירו אתכם למציאות אבל זה כבר לא אפשרי מכיוון שאלה החיים שסיגלתם לעצמכם לא מתביישים לנצל את השם הטוב שלי בחנויות ומסעדות וחברים ולוקחים הכל מכל וכל ואף פעם לא מחזירים ומי מקבל את הבושות אני !!! אני שכל כך עבדתי קשה להשאיר רושם טוב בכל מקום זה חוזר אליי אותם אנשים טובים שחשבו שהם עוזרים לכם אף פעם לא הייתה לכם את האחריות להחזיר את מה ששיך להם כל מה שאתם משמשים לי דוגמה מה לא להיות אני שונאת אתכם ומעדיפה להיות לבד לא איכפת לי ממכם יותר!!! תבינו ותעזבו אותי על מה שהאח שלך עשה ועל כל הכסף שהיה אמור לשמש אותי לניתוחים הוא ישלם אפילו אם אני איאלץ לרצוח אותו בעצמי או להשכיר מישהו שיעשה את זה ויש כאלו שבטוח יסכימו אבל אני ארצה לראות אותו סובל שישלם על כל הדמעות שבכיתי בגללו ועליו אני אכתוב בפעם אחרת על הכלב הנאלח הזה כל כלב בא יומו והיום של כל אחד מכם יגיע במוקדם או במאוחר

שריתית -אהבתי את החתימה שלך../images/Emo42.gif

מכבת כואב ומרגש עד מאוד. מקווה שיהיה לך טוב יותר והגורל שוב יאיר לך פנים. שבת שלום ואוהבת תמיד.

למעלה