אין עליה,על נוגה,האחת והיחידה

רולו

New member
אין עליה,על נוגה,האחת והיחידה

ברכות על תכנית ה"ספיישל" המהממת והגדולה מהחיים,שרק אחת כמו נוגה השדרנית היוצאת מן הכלל,הפנומנלית שיכולה ללמד כמה שדרנים איך עורכים תכנית...מסוגלת להפיק. חווייה שאי אפשר לתאר במילים,זו למעשה התכנית שבזכותה התחלתי להאזין לרדיו ירושלים מהתחלה. פשוט אין מה לעשות,יש לה את זה,לנוגה והיא היחידה שהצליחה למגנט אותי לרדיו ירושלים ולגרום לי לפתוח רדיו בכלל! כל הכבוד על ההפקה המרשימה של חגיגות העשור של דנה אינטרנשיונל,הכוככבת המצליחה ביותר של הקהילה שעוררה לא מעט סנסציה מצד אחד והביאה גם את הכבוד הגדול ביותר מצד שני. בהתחלה השמעתם את "סעידה סולטנה",זהו קטע נוסטלגי שחרוט היטב בזכרוני,הפעם הראשונה שנחשפתי אליו היתה ברשת ג',בתכנית של עופר נחשון והפעם השנייה הייתה ביום הגאווה 1996 שהתקיים בגן העצמאות. דנה נתנה שם הופעה שהשפיעה עליי כל כך,היא השמיעה שם השמעת בכורה את "מגנונה" וגם נתנה הופעה משגעת ובלתי נשכחת של "סעידה סולטנה",זהו ארוע שאני לעולם לא אשכח.וכמובן אי אפשר שלא לציין את כל הופעותיה בטלוויזיה,בתכנית של דן שילון,בפורים 97בתכנית של דודו טופז בתור מלכת אסתר,המתיחה המפורסמת עם להיטה הענק "ניצחתי" והמתיחה עם מגדת העתידות ויש עוד זכרונות רבים כל כך,דנה היא ללא ספק "אייקון",סמל,לא רק בקהילה ההומוסקסואלית אלא גם בקרב כלל האוכלוסייה וזה הישג אדיר ודבר מרגש מאוד שגורם לכל האנשים ולאנשים מהקהילה בפרט להתגאות בה בתור ייצוג הכי מרשים שיכול להיות. אז לסיום מגיעה לך תודה ותודה מיוחדת למושיקו המקסים על תכנית מדהימה של ה"דיווה" שלנו!

אני בשוק... איזו הערצה לדנה ...

ממש בקיאות בחומר בקשר לדנה אינטרנשיונל..... הרבה תודה על המחמאות עבור התוכנית ובתקווה שתמשיך ליהנות גם משאר התוכניות ! נגה קדמי

היי נגה יקרתי !

הספישל של דננה אינטרנשיונל אצלך בתוכנית היה יפה ונחמד מאוד מאוד השירים שהשמת היה יוצאים מן הכלל ואני מאוד נהנתי שעתיים של כייף אדיר ממני, דני אינטרנשיונל

היה ענק !!

נגה יקירתי את מס' 1 של רדיו ירושלים היה כייף לשמוע את התוכנית שלך ביום שישי ממני בהמון האבה ! דני אינטרנשיונל !!

רולו

New member
דנה והסגנון הערבי הנבדל והמיוחד לה

רציתי להוסיף עוד כי ההתרשמות הראשונית שלי מדנה ומהשיר שלה "סעידה סולטנה" כששמעתי אותו ברדיו לראשונה בתכנית של עופר נחשון בקיץ 92 הייתה שמדובר במעין פארודיה של הלהיט שמאוד אהבתי בזמנו "אסי מגוסטה מה" של Chimo Bayo עם המוטיב החוזר והמאוד קליט של הקטע הזה "אקסטזי אקסטנו" והנו נו נו נו...אי אפשר היה שלא לשמוע את הדמיון בין הקטע הזה ל"סעידה סולטנה" שגם בו דנה אומרת "ווללה אקסטסי,ווללה אקסטנו" ואת הנו נו נו נו...מה שעבר לי בראש זו איזו זמרת ערבייה מהשטחים שהפיקו לה גירסה בסגנון ערבי כזה דאנסי שלא נשמע כמותו לפני כן. לא פלא שהקטע הצליח וכל הסגנון של הדאנס הערבי הזה שאחראי עליו עופר ניסים,האחד והיחיד,אחד היוצרים המבריקים ביותר בישראל שהתקופה שלו עם דנה הייתה התקופה המוצלחת ביותר והמדהימה ביותר שלה לטעמי. דנה לפי דעתי היא נשמה תאומה של עופר,הם כל כך דומים בתנועות,בנשיות,במניירות שלהם שזה פשוט מדהים. אני מתגעגע כל כך לימים של דנה בפליירום,לקטעים שלה כמו I'm Gonna Let ,"מנפנפת","אומפטמפה" ו"קסקסה",רק מהשמות האלה אפשר להרגיש את ההבדל בין דנה של עופר ניסים ובין דנה של היום שהיא יותר מתונה, שקולה ורצינית אך אם זאת תוססת ומטריפה. מעניין שבראיון היא ציינה שהיא רוצה לחזור לסגנון הערבי השמח הזה שכל כך התאים לה אז ושלדעתי מצלצל אצלה הכי טוב. באמת אני מאחל לה המון הצלחה בהמשך דרכה!

למעלה