אין עליו

אין עליו../images/Emo23.gif

גם אם כואבת לו הרגל וגם אם הוא צרוד דייויד נוסע ושר לאנשים במקלטים.כי הוא נשמה שאין כמותה ובזה הוא מראה שהוא גדול !אין עליו ולא כמו אחרים שעושים זאת בתשלום...

glitter8

New member
מה?? אחרים מקבלים כסף??

חחח...ממש צדיקים דימיקולו... מה קרה לרגל שלו???

lile0

New member
מה קרה לו ברגל? ../images/Emo122.gif

הזדהות עם חברי הפורום הפצועים?!

glitter8

New member
וגם לי יש מקרה רגל...../images/Emo10.gif

אתמול הלכתי עם חברה לים לחוף שמותר להכניס כלבים, ומסתבר שיש שם מלא סלעים... אז היתה לי איזו אי הבנה עם איזה סלע, לגבי מתן זכות קדימה... ועכשיו יש לי אצבע אחת סגולה, וצליעה בולטת לעין... מקווה שזה יעבור מהר, כי לא מתאים לי כל הקטע הזה, זה כואב לאללה... לכן, אם בא לכם לבעוט במשהו, או במישהו, תשתדלו שזה יהיה כדור...

החלמה מהירה. אין זמן לביקורי חולים

יש מלחמה.... איזה ענק דיויד! פשוט אדם שאין שני לו. כל הכבוד! מרגש, משמח ומחמם את הלב

שלידודי

New member
מה קורה?

אני מבינה שנורא משעמם לך אז החלטת לבעוט בסלע! אני הסתפרתי די קצר אני ינסה להכניס תמונה! מתי את באה לבקר ולהפגיש את דידי ושוקו. נראה שיש קצת כעסים פה אז חבל להתעכב על קטנות זה לא שווה . פתאום כולם מופיעים בצפון אני רק מקווה שירגע המצב, לא נראה לפי שעה , נראה שזה רק ענין של זמן שזה יעבור את חיפה! אני מנסה להיות אופטימית ושניהיהכולם חזקים!

glitter8

New member
דידי ושוקו, זה דווקא רעיון לא רע

ואפילו הרגל שלי כבר לא שחורה אלא רק סגולה, ואני קצת צולעת, אבל זה יעבור... אני מקווה שאוכל ללכת שוב לים בקרוב ואני מקווה שזה לא יעבור את חיפה, צריך לעצור את זה מיד!! אחרת אני משאירה אצלך את דידי וטסה לחו"ל לתקופה בלתי מוגבלת.. טוב, אם כך , אני מזמינה את עצמי לקפה ולראות את התספורת החדשה שלך! נשיקות בינתיים!

איזה זלזול...

הוא עדיין סובל מהתאונה שהוא עבר בזמנו אחרי המופע שלו במצדה ולמרות שלא רואים עכשו גם בגלל המופע עם מיומנה כנראה שזה יותר מציק...אז מגיע לו

glitter8

New member
זלזול???

הלו ?? א-נ-ח-נ-ו לא!!! מזלזלים בדיויד או בכל מה שקשור אליו!! מה כנראה? את החלטת שיש לו כאבים ברגל? ואם כן, למה הוא רוקע כל הזמן??

לא הכל את יודעת

במקרה אני מכירה אותו אישית ואני יודעת וזה לא משהו להתווכח עליו ביום ההופעה שלו במופע למאיר אריאל אמר לי חבר מאד קרוב של דיוויד ושל מאיר שהוא סובל מכאבים ברגל ודיוויד הוא קנון ויופיע בכל מצב כנראה כי הוא יודע להתמודד עם מצבים קשים.

כשכתבתי זלזול !

התכוונתי לתגובה הז כי זה באמת לא לעניין לזלזל באדם שבא מרצונו לשיר ולשמח אנשים ואם מישהו נפגע אז סליחה כי אני כמוכם מאד אוהבת ומעריצה את דיוויד ובטח אחרי מה שאני יודעת עליו.

glitter8

New member
אבל איפה ראית זילזול??

תראי לי משפט אחד שנכתב פה שמראה זילזול?? מה? זה שאמרתי שגם לי היה מקרה רגל? מה יש אסור? יש פה שני חברים עם גבס..חשבת לבקר אותם? לדבר איתם?? אני משערת שלא... אף אחד פה לא מזלזל בדיויד, הוא האבא של כולנו, אנחנו נוסעים אחריו להופעות בכל הארץ, מקיפים אותו בהמון אהבה ופרגון כל הזמן מקדמים הופעות שלו ואלבומים שלו, תומכים בטוקבקים באינטרנט...זילזול?? יופי שאת יודעת עליו ...תתפלאי שיש פה אנשים שיודעים לא פחות ממך, וזה בכלל לא תחרות מי יודע יותר...ובכל, מי שתופס עלינו תחת...בדרך כלל גם לא נשאר פה...

sarita4

New member
אולי זה לא המקום

אבל אני תומכת בענבל בכל מילה ומילה

SHANILIROY

New member
יפה כתבת ענבל

אני לא יודעת מי את אבל אולי הגעת לפורום הלא נכון, זה המקום האחרון שתמצאי בו מילה רעה על דויד שלנו. אנחנו חיים ונושמים אותו. אנחנו מקבלים בברכה כל אחד, אז אולי נפתח דף חדש?

זה התדרדר רע ורחוק ללא כוונה

קודם כל לא התכוונתי אלייך אלא למי שכתב על כך שהוא "עלק מזדהה עם פצועי המלחמה" ואני יודעת כמה כולם אוהבים אותו ואין פה חלילה שוםהתחרות וכמו שאומרים הכל יצא מהקשרו וסליחה אם משהו נפגע כי בודאי שזו לא הייתה הכוונה חלילה וחס ושכולם יהיו בריאים...

lile0

New member
אחיינית,צריך להבין מה שקוראים

וחוץ מזה מאיפה הציטוט "עלק מזדהה עם פצועי המלחמה?" רשמתי,וזה כן ציטוט:" הזדהות עם חברי הפורום הפצועים" עכשיו תביני , פצועי הפורום לא נפצעו במלחמה, אחד נפל מהאופניים והשני עבר ניתוח ביד. אז היו חברי פורום פצועים, ורשמת שלדויד כואבת הרגל, אז ללא כל זלזול שאלתי אם הוא מזדהה, כהלצה. אני מקווה שעכשיו הדברים ברורים לך גילוי נאות: הכותבת מעריצה של דויד, חלילה לא מזלזלת בו ובדר"כ לא משתמשת במילה "עלק"

handlessman

New member
גם...

גם חבול האופניים עבר ניתוח ביד... החדירו לו מסמר בתוך היד שב"ה מוציאים לי אותו ביום שלישי... אבל אז אני עוד נשאר עם הגבס עוד איזה שבוע שבועיים...

למעלה