אין עשן בלי .................אש.... שבת שלום לכל החברים.. דן
D Dan c New member 31/1/04 #6 הוא אוהב.......................... בלונים........ אני יודע לעשות.. כלב.. וכתר.. ודג.. ומשקפיים.. ועוד הרבה דברים.. ותגיד לו שאבא שלו.. הוא איש.. הדממה.. לילה טוב. דן
הוא אוהב.......................... בלונים........ אני יודע לעשות.. כלב.. וכתר.. ודג.. ומשקפיים.. ועוד הרבה דברים.. ותגיד לו שאבא שלו.. הוא איש.. הדממה.. לילה טוב. דן
V vega77 New member 31/1/04 #9 דן, אחלה... פריים. משחק נהדר של אור, צל וכמובן העשן. הייתי רוצה לראות בגרסת ש/ל.
I idohal New member 31/1/04 #11 תאורה מעולה והעשן המסתלסל מעלים את הצילום מעלה מעלה והחיתוך מושלם, מעולה!
O old New member 31/1/04 #14 יזה יופי של משחקי אור וצל העשן כל כך ברור ומוסיף המון לתמונה יופי של זוית צילום. וכמובן העין לצלם את השונה
יזה יופי של משחקי אור וצל העשן כל כך ברור ומוסיף המון לתמונה יופי של זוית צילום. וכמובן העין לצלם את השונה
1 10101 New member 31/1/04 #16 בחיים הלא אפורים שלנו, אם תחפש קצת, תמצא שיש גם עשן בלי אש, להיפך, ושניהם כן ולא. קו העשן המסתלסל והזוהר שלך, שיוצא מיד שקופה, הוא נהדר.
בחיים הלא אפורים שלנו, אם תחפש קצת, תמצא שיש גם עשן בלי אש, להיפך, ושניהם כן ולא. קו העשן המסתלסל והזוהר שלך, שיוצא מיד שקופה, הוא נהדר.