אין פה אחד שלא יסכים איתי

מוגלי7

New member
אין פה אחד שלא יסכים איתי

שהסרטון הזה הוא הדבר הכי נפלא ביקום, ושרק לגעת באחד מהאנשים האלה תהיה זכות נשגבת. צריך לטגלן את זה ולהפוך את זה להמנון הרשמי של הפורום. אני אלך לזה כל פעם שאהיה עצוב. זה כל כך נהדר. כל כך.

timetraveler900

New member
לא הפסקתי לחייך

ולצחוק
זה היה נהדר.

Aranel Nenharma

Well-known member
שאלה

הדמות שמשחקת את הדמות מהספיישל כריסמס של העונה ה3 מה הקטע שלו, למה הוא הופיע גם בפרק האחרון של דיוויד וגם מה הקטע הalonse alonse

timetraveler900

New member
זה היה אלונזו

הדוקטור העשירי תמיד נהג לומר Allons-y! (שזה אומר קדימה\ Let's Go) אז כשהוא פגש על הטיטאניק את אלונזו הוא אמר שהוא תמיד רצה לומר Allons-y Allonso! ואז הייתה לו הזדמנות לומר את זה (הוא גם אמר לפני כן לרוז שזה היה מגניב אם היה לו מישהו על הטארדיס שקוראים לו אלונזו ואז הוא היה יכול להגיד את זה - ואפילו שואל את איבון בטורצ'ווד אם יש להם מישהו שקוראים לו אלונזו כי היא אמרה שהיא זוכרת את השמות של כולם שם). הוא הופיע בפרק האחרון של דיוויד סתם כי זה היה נחמד. הוא מגיע לבר שם ג'ק נמצא ו"עוזר לו" להתחיל עם אלונזו - אז הוא כתב לו את השם שלו. זה מין המשך נחמד למה שהיה בטיטאניק. מה גם שבפרק האחרון של דייויד הוא חזר אל כל מלווה\חבר\ה שלו ועזר להם בצורה כל שהיא.

Lhuna1

New member
OMG זה כל כך מקסים!!!

הרג אותי האוד המרקד!
ואיך דיוויד שר עם השפתיים בכזאת התלהבות חחחחחחחחחחחחח כל כך מתאים לו
איזה כיף לאנשים האלה, הייתי שמחה להיות הזאתי מהקייטרינג שמתופפת על הסיר שלה.

OKDeSign

New member
בדיוק ראיתי את זה ורצתי לפורום :)

זה הדבר הכי מקסים בעולם. ודיווד והקאסט והקרו האלה, אני כ"כ מתגעגעת אליהם. לא הפסקתי לחייך שראיתי את הסרטון הזה..

בואו נארגן!

יש לי במצלמה וידאו באיכות של 720 [הו קנון, אני אוהבת אותך כה!] ואני ממש בקטע. אם מישהו רוצה להיפגש באזור ת"א בערב שבוע הבא אפשר לעשות משהו כזה, לצלם אותנו עושים את זה עם דגל ישראל [כמו שהם ביקשו, דגל המדינה] ואפשר גם להוסיף שלט שאומר שאנחנו מהפורום. אני בכל מקרה שולחת להם מייל, מקסימום אני אצטלם עם חברים, אבל אני מעדיפה איתכם
מי רוצה מפגש פורום קצר ומאולתר?

OKDeSign

New member
אפשרי בהחלט

יאללה, שלישי הבא נפגשים בעזריאלי? [זה אפילו מסתדר לי יופי עם תוכניות אחרות אם נתאם זמנים XD]

limors2

Active member
לא, שני!

למרות שאני לא בטוחה שאוכל להגיע אז לא באמת צריך להתחשב בי.

OKDeSign

New member
שני אני גם לא אוכל לבוא

ומבחינת ההגבלת זמן, אין לי בעיה, אני אמורה להיות פנויה מסביבות 6, ולצלם אנשים צועדים לא אמור לקחת הרבה זמן..

למעלה