אז ככה
אני אישית לא לחצתי אף פעם על הלחצן מצוקה, תודה לא´ל אני מסתדר עם מה שיש בשטח (יש פנס מגא-לייט ומכשיר קשר, גז מדמיע ונשק) במגא-לייט אפשר להשתמש בתור אלה. ולעניין: אני הייתי כמה רחובות משוטר שהותקף. הוא לחץ על הלחצן מצוקה, והתחיל לצרוח בקשר שתוקפים אותו. הגענו לשם בפחות מדקה!!!!!!! התוקפים נעצרו מיד, והבילוש שהגיע בשניות גם, דפק להם את הצורה! ככה שיש גיבוי, ואם חלילה הזדקקת לחצן מצוקה, יענו לך בשניות! לגבי מה שאמרת שב2 דקות התוקף יחסל אותך. ידידי, אם יש מצב, שאתה לא יכול להתגונן. לא יכול להגיב, והגיבוי שלך לא נתן לך סיוע, משהו דפוק בסיור שיצאתם איתו. אני נותן את כל הגיבוי לצוות שלי, ואני בו זמנית סומך על הצוות שלי בעיניים עצמות, שאם חלילה אקלע לזירת אירוע, ויגיע מצב שיתקפו אותי, הם מיד יחלצו לעזרתי, ויגנו עלי, בדיוק כמו שאני אעשה אם יתקפו מישהו מהצוות שלי. לגבי הקרבין: ב"כ שאתה ניגש לבדוק מישהו, ההוראות היבשות אומרות, שצריך מישהו שיתן לך חיפוי, הוא צריך להיות עם מחסנית ביד במקרה הטוב, במקרה היותר טוב, (מחסומים וכאלו) עם מחסנית בפנים. הזמן תגובה, שמחסנית בפנים, היא גג שניה! דריכה וכניסה למצב ירי, לא אמורה לקחת יותר מזה. ככה שיש לך איך להגן על עצמך בשטח. ובוא נצא מנקודת הנחה שאתה צודק, שיש לך מעצור בקרבין, כדור ראשון ירית? אף אחד לא יתעסק איתך עם משוגע שיורה, אף אחד לא מתעסק. ולגבי זה שניגשת לאדם בן 30 ורעדת, הוא אמר לך חמודי. זה אומר שאנשים מעריכים את הפעולות שלנו, ואין לך ממה לחשוש, יש לך גיבוי ברחוב! אני רוצה לראות שתוקפים מתנדב של המשמר האזרחי, ואף אחד לא יבוא לסייע לו. אני אומר לך, שכולם יעצרו, ויתנו לך גיבוי מוחלט! יש לי חבר, שהותקף בבדיקת אוטובוסים, עצרו שלושה נהגים! השתלטו על התוקף, וחיכו עד לבוא ניידת! ככה שלא תרגיש שאתה מוקף סכנות, ואם מינימום הגנה! יש לך גיבוי, החוק עוזר לך, אנשים עוזרים לך, אנשים מכירים את הפעולות שלנו, ומוקירים אותם! אין לך ממה לחשוב.! ובכל זאת אני חושב שכן צריך ללמד תרגילים בסיסים. אם כי אני לא רואה אותנו משתמשים בזה... המשך יום קסום לכולנו Kיציק