אין פוקר זה פשוט משחק דוחה

LamLamos

New member
אין פוקר זה פשוט משחק דוחה

http://www.siz.co.il/] [/URL] אול אין אחרי הטרן ובריבר כמובן הלכו ה140 דולר לפני זה באותו שולחן אני עם 60 דולר מקבל קינגים .. מישהו מעלה ב5 אני משווה נפתח פלופ 7 4 ג'ק אני מעלה עוד 10 הוא משווה בטרן קינג אני מעלה 20 הוא משווה בריבר 10 הוא מכניס אול אין ומה יש לו שהוא השווה איתו 30 דולר סתם? ניחשתם נכון 8 9 בקיצר מציע לכולם לפרוש בשביל הבריאות שלכם !!

Kgt1

New member
מעבר לעובדה שכבר התייאשתי מלהתבאס על סאק

אאוטים ובד ביטים, אני באמת לא מתרגש מידיים כאלה... הרי אתה מבין את היריב שלך נכון? כאילו אני לא יודע איך התפתחו ההימורים ביד הזו, אבל בסופו של דבר אתה מבין איך הוא יכול היה לסכן הרבה כסף על היד הזו, הוא היה עם טריפס אסים... אם להתבאס, זה רק על זה שלפעמים שחקנים באמת רעים מתוגמלים. זה מה שמבאס.

LamLamos

New member
מבין ..

זה רק קצה הקרחון אחרת לא הייתי רושם את ההודעה הזאת מרוב טילט.. וההימורים התפתחו לאול אין אחרי הטרן ככה שעוד הובלתי בהרבה אחרי האול אין =\ זה אחרי שהפסדתי אתמול 40 דולר עם קינגים לאס קינג ועוד 60 עם ג'קים כשאני מעלה לפני פלופ פי 4 ומישהו משווה עם אס 2, פוגע 2 בפלופ ודוחף לי אול אין בפלופ של 2 4 9 וכמובן יוצא לו אס בריבר, וזה רק אתמול =] לקח לי כמעט 4 חודשים לעלות מ50 ל1500 ושבוע וחצי לרדת בחזרה ל1000 ..

Kenner

New member
נצל"ש אני יודע שאתה בטילט אבל..

אם יש לך כוח, אני אשמח לדעת איך עלית מ50 ל1500? אילו משחקים שיחקת עם איזה ביי-אין? שיחקת קאש גם בממש מיקרו סטייקס? מאחל לך שתחזיר את הכסף מהר ושימותו כל אלו שמשווים פריפלופ עם חרא יד ואז פוגעים איתה בריבר

b.o.b

New member
אם הם ימותו לא יהיה ממי להרוויח

בכל מקרה, לא שאלת אותי, אבל יש משהו שחשוב להגיד. אפשר לבנות בנקרול בכל דרך שהיא, MTT, SIT CASH בכל דרך שהיא. הכל רק צריך להיות בהתאמה, אני התחלתי מפרירול לאחר ה7 דולרים הראשונים פשוט נכנסתי ל0.3 ו0.6 סטלייט(לדאבל דוז) והתחלתי לאט לאט לבנות אחרי שזכיתי כמה פעמים ב22 דולר, התחלתי לעבור לטורנירים גדולים יותר(מבחינת כמות משתתפים) לאחר שלקחתי פעם אחת מקום 2\3 בפרגרסון (דולר אחד כניסה) היה לי באזור ה200 דולר והמשכתי לשחק יותר 1\2 דולר טורנירים, הכל לאט לאט. בטורנירים המטרה היא להגיע ל1,2,3 אחרונים ואז בעצם הקפיצה שלך בבנקרול היא די גדולה הבעייתיות בטורנירים שאתה יכול לשחק מדהים כל הטורניר ואם קצת חוסר מזל לעוף שהרווחת אחרי 4 שעות בסך הכל את הבייאין שלך בחזרה. היום אני משחק ב10 - 26 BUYIN וכדי לשמור על הבנקרול אני משלב סיטאנדגו (בעיקר של 90) וגם HU. אני עומד סביב ה2.5K כבר די הרבה זמן, כי מזמן לא לקחתי טורניר גדול - אתמול 8 שעות של האיבנט של ה12 דולר בפולטילט מתוך 22,000 מקום 80 ומשהו, והרווחתי פרוטות :) הצגתי לך את הצד של הטורנירים, פשוט תראה איפה אתה יותר חזק ואיפה אתה מתחבר יותר, קאש או טורנירים(או גם וגם).

eilat11

New member
גם אתה אני מבין משחק רק מולטי טיבלס.

סתם לשתף סוף סוף שלשום זכייה משמעותית לגרף שלי ...

eilat11

New member
עשיתי סטלייט של 6 דולר לטיקט של ה-26

מה שחיב אותי לשחק בטורניר של 24+2... אז שיחקתי את ה-10.5 אלף גרנטייד וסיימתי מקום שני.. חבל שהפסדתי בהדס אפ עלה לי 1400$ ומעולם לא הפסדתי בהדס אפ שהגעתי לשלב הזה בטורניר רציני... דווקא הפעם- אולי בגלל ש-7 שעות כבר עייפו אותי.

LamLamos

New member
אין בעיה=]

4 טורנירי דאבל אור נוטינג טורבו ( זה לא ממש פוקר אבל זה יכול להיות רווחי ) במקביל של דולר בהתחלה ב100 דולר עשיתי על 5 דולר וככה הלאה עד 20 דולר ולעתים רחוקות 50 וגם טורנירים גדולים של 1-5 דולר (של לפחות 1000 איש) פעמיים שלוש ביום במקום אחד מהרגילים בשביל העליות המשמעותיות ומדי פעם איזה טורניר של 18-45 איש ובלי קאש התחלתי עם הקאש רק כדי לנסות להחזיר את ההפסד מהר ונראה לי שאני יפסיק.. שיהיה בהצלחה=]

למעלה