תמיד שמחה לשתף
החיים שלי הם ספר פתוח
לגביי מה שקרה אחרי, א- אני חושבת שכל משפחה אומנת יש לה את הסיפור שלה, במקרה שלי מדובר במשפחה שמורכבת מאם ואב ולהם יש שלושה ילדים משלהם ביולוגים שגדולים ממני משבע שנים ועד 13 שנים בערך, ולמה אני אומרת את זה- האם החורגת הייתה בתפקיד "המשפחה", הילדים היו דיי בשלהם חוץ מהבת האמצעית שהייתה דיי עירנית כלפיי, והאב היה כמו נעלם במשוואה- "מה שהאמא אומרת קדוש, לי אין דעה", אממ מערכת היחסים ביני לבינם לא הייתה להיט, גם כי אני נולדתי עם הרגישות החברתית מסויימת ועם אופי, וגם מעצם המעמד של לחיות עם להקה שהיא לא שלך ולא מתיימרת להיות כזאת. ברחתי מהם בגיל 17.5 בעיקבות ריב רציני שהייתה מעורבת בו עובדת סוציאלית חדשה, ואחרי מספר חודשים "סידרנו" את העניינים כמובן שסידרנו זה אני והאם החורגת, לאחים לא היה שום קשר אלי, וגם לא לאב, הקשר נותק מעצמו, היו דברים ואירועים במשפחה שציפיתי שהאם תעדכן אותי כמו עזיבה של אחד הבנים לחול וכניסה להיון של הבת וחתונה ועוד ועוד - את האינורמציה לא קיבלתי לא כחלק מהמשפחה ולא כאחת שהייתה חלק מהמשפחה, עברתי בצבא (באותה תקופה) משבר לא קל, היה לי מאוד קשה ובעיקבות המשבר החלפתי מספר טלפון ולא עידכנתי את האם במחשבה של -גם ככה היא מספרת מה שהיא רוצה והקשר לא כזה אחיד (גם דיי נפגעתי ממנה אני לא אשקר,למרות שהציפיות שלי ממנה לא היו בשמיים אף פעם) אמממ הקשר נותק, ועברו וחלפו השנים, ושלחתי לה מכתב שאני רוצה לדבר על הדברים ממקום יותר נקי, וקבלתי סירוב,ב SMS . זהו, החוויה לא הייתה טובה, כמעט ואף פעם. לכן אני רוצה לעשות את הסרט שלי ממקום יותר נטרלי ופחות מאשים ומואשם, אלא ממקום יותר אובייקטיבי וקצת מרוחק, לכן אני מחפשת ילד שגדל במשפחה אומנת ואמא שמגדלת את הילד ...