אין פורום מתאים יותר לבעיה שלי...

אין פורום מתאים יותר לבעיה שלי...

לחברה הכי טובה שלי יש חבר כבר 4 חודשים. אני והיא חברות הכי טובות כבר מעל שנתיים או לפחות היינו... הוא אחלה בנאדם והוא סבבה איתי אבל הוא מאוד קנאי כלפיה אז בסיטואציות שאני והיא יוצאות לבד למועדון הוא תמיד רב איתה וגם כשאנחנו יוצאים למועדון בתור חבורה והוא וחברים שלו הולכים לקחת שתיה ואני והיא נשארות לרקוד ובנים מתקרבים אלינו זה מפריע לו מאוד. הוא רב איתה וכל הערב נהרס וזה בדיוק מה שקרה ביום שישי האחרון. אח"כ גם אני והיא רבנו ולא דיברנו עד היום והיא החליטה שבגלל שעכשיו יש לה חבר היא לא יכולה לאפשר לסיטואציות כאלו לקרות יותר (שבנים מתחילים איתה) והיא לא יכולה לצאת איתי רק למועדון וגם כשנצא בתור חבורה היא לא יכולה להמשיך לרקוד אם חבר שלה הולך לרגע, ז"א היא תשב בצד או שתלך איתו. כמה מטומטם זה נשמע?!?!?!? היא הבטיחה כשהם רק התחילו להיות חברים שהיא לא תזניח אותי ושדברים בנינו לא ישתנו ואני יודעת שדברים חייבים להשתנו ככה זה, אבל עד כדי כך? אתם לא חושבים שהיא קצת הגזימה?? מחכה לתשובה! זה חשוב לי אז בבקשה תנסו לעזור לי...

spider kisser

New member
דעתי האישית

בסיס לחברות לא יכול ליהיות רק יציאות בימי שישי, אם אתן באמת חברות כלכך קרובות, אז אני מתאר לעצמי שאתן נפגשות ומדברות לא רק ביום שישי כשאתן יוצאות למקום בילוי משותף. לא הבנתי למה היא רבה איתך על זה שחבר שלה התעצבן שהתחילו איתה בנים אחרים.... חוץ מזה את צריכה להבין אותה, אם הבן אדם באמת חשוב לה אז היא צריכה להקדיש לו את רוב הזמן הפנוי שלה, או לפחות חלק גדול ממנו אם היא רוצה לשמור על הקשר, ואת לא צריכה להתעצבן עליה בגלל זה, כי לא בטוח שהבן אדם שהיא יוצאת איתו, הוא זה שישאר איתה כל החיים, אבל מה שבטוח, זה שאיתך היא כן תשמור על קשר(אלא אם כן יקרה משהו חריג, חלילה וחס). מצד שני היא צריכה להבין שגם לך יש רגשות, ואת גם רוצה להיות איתה. שהיא לא צריכה להפנות את כל תשומת הלב לחבר. נכון, אני יודע שזה מעצבן שחבר קרוב עוזב אותך בישביל בת זוג, אבל זה זמני. גם היא תבין שהיא צריכה אותך ברגע מסויים, ואז את תראי שהיא שהיא תחזור אליך. אם את רוצה מאד שהיא תחזור אליך אז תדברי איתה, אני לא יודע אם זה יעזור, אולי זה אפילו יזיק. זאת החלטה שלך. אני לא הייתי מדבר עם חבר שלי, ומשכנע אותו שיעזוב את חברה שלו כדי לבלות איתי.

אוקיי.. אני אגיב..

כמובן שהבסיס לחברות הוא לא רק יציאות בימי שישי, אבל כרגע יוצא שחוץ מבימי שישי אנחנו נפגשות אולי עוד פעם אחת כי אני בצבא והיא עובדת. והיא לא רבה איתי על מה שהיה עם חבר שלה פשוט רבנו כי היא הייתה עצבנית עליו והיא אמרה לי משהו לא במקום וכעסתי. ואני לא חושבת כמוך.. אתה אומר שאם הבנאדם חשוב לה אז היא צריכה להקדיש לו את רוב זמנה הפנוי- אבל גם אני אמורה להיות חשובה לה והייתי מצפה שאת זמנה הפנוי היא תדע לחלק ועוד אמרת, שזה שהיא יוצאת איתו כרגע לא בטוח שהיא תישאר איתו- ואני כנראה כן אשאר איתה בקשר אלא אם כן יקרה משהו חריג- ז"א שאני הייתי שם לפניו ואני אהיה שם אחריו ואני לא מוכנה להרגיש כאילו אני מחכה בצד עד שהם יסיימו את הקשר שלהם, כמו רשת ביטחון אבל אני גם בחיים לא אנסה להפריד בניהם כי טוב להם ביחד ואני רוצה שיהיה לה טוב, אבל אני גם רוצה להיות בחיים שלה ואני מרגישה שהיא מנתקת אותי לאט לאט ואני לא חושבת שהיא אפילו שמה לב לזה...

טוב, אני יגיד את זה

יש לחברה שלך בעיה רצינית אם היא יוצאת עם חבר כל כך דביל!! מה זאת השטות הזאת? באיזה חודש של חברות היא הפכה להיות הרכוש הפרטי שלו? איפה האמון? הכבוד ההדדי? אני חושבת שהגיע הזמן (אלא אם כן כבר עשית את זה) שתנערי את חברה שלך ותגידי לה שזה ממש עצוב שהיא נותנת למישהו לשלוט בחיים שלה ככה. אם הוא אוהב אותה זה הולך בד"כ עם לבטוח בה. וזה אומר שזה שמתחילים איתה זה לא אומר שהיא הולכת לשכב עם הבחור. אני מקווה שהיא לפני השלב שבו הוא יגיד לה גם מה אסור לה ללבוש ועם מי אסור לה להתראות.

CleoX

New member
מכיר את המקרה...

אוספת הצדפות צודקת לגמרי מכיר אבל גם את המצב שלך נועה... לדעתי את צריכה להסביר לחברה שלך שהיא חייבת לדבר עם חבר שלה על הקשר בינהם כי היא פשוט הולכת אחריו כמו כלב וזה לא מראה נאמנות או קשר טוב זה פשוט מעורר רחמים... לפי מה שהבנתי הוא באמת לא רחוק מלהגיד לה עם מי להפגש או לבקש ממנה לא להפגש עם ידידים שלה (זה קרה לידידה שלי לשעבר והיא עשתה מה שהוא ביקש ועכשיו היא כמעט בלי אף אחד וזה כולל חברות) ובגלל זה אני חושב שאת חייבת להזהיר את חברה שלך כי אם הם ימשיכו בדרך הזאת היא לא רחוקה מלהיות לבד לגמרי... ונועה אני הייתי באותו מצב שלך עם חבר הכי טוב שלי ואני מכיר את ההרגשת קיפוח אבל אין מה לעשות ככה זה שאוהבים אז על זה שהם הרבה ביחד אין מה להילחם ואם את רוצה להלחם באויב עדיף שתצטרפי אליו....בטח לא הבנת את המשפט הזה אז אני יסביר בדוגמא אישית. חברה של חבר הכי טוב שלי תמיד הייתה רבה איתי על זה שאני מבקש ממנו לבוא חצי שעה לםפני כן נגיד ביום שישי והיינו רבים כל הזמן ושנאתי אותה וגם היא אותי ואז החלטתי שאין טעם להלחם ככה אז פשוט הפכתי להיות ידיד טוב שלה והפסקתי לריב איתה עליו והסברתי לו את המצב...מאז זה יותר טוב כי הוא לא מוותר על הכל בשבילה ואני פשוט הבנתי שהוא ממש אוהב אותה.. בקיצור אני מציע שתדברי עם חברה שלך או שפשוט תלכי ישר לדבר עם החבר שלה שזה יכול להיות יותר יעיל אבל יכול לסכסך בינך לבין החברה שלך....אז הבחירה פה רק שלך...

למעלה