אין פיט קטן..

אין פיט קטן.. ../images/Emo7.gif

כרגע קראתי באתר של ערוץ E! ש..תחזיקו חזק... ג'ניפר איבדה את התינוק...
לפי הדיווחים לג'ניפר היו כאבים אז הם הלכו לרופא והוא הודיע להם את החדשות הנוראיות שהם איבדו את העובר..לפי הדיווחים בראד נשבר כשהודיעו להם והפך לשבר כלי, ופרץ בבכי...
מסכנים.... אבל גם אמרו שזה קירב ביניהם.. אבל הדובר שלהם סירב לאשר את הידיעה. אוף, איזה חרא...! כל כך רציתי שיהיה פיט קטן בעולם...בראד כל כך רצה ילד כבר...מסכנצ'יק...ומסכנה ג'ניפר...אוף...אני מקווה שהם יתגברו על זה וינסו שוב...

NarihS

New member
וואי!!! איזה נורא!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה מסכנים!! אבל אם קורטני קוקס ארקט(מוניקה מ'חברים') הולידה סוף סוף תינוקת אחרי 2 הפלות, אז גם לג'ניפר אין מה לדאוג! רק מקווה להם את הטוב ביותר!

Zohar James

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מסכנים...
בראדוש רצה כ"כ ילדדדדד
אוףףףףףף..הלוואי שיצליחו להתגבר על זה...ויהיה להם אוליי עוד פיט קטן..

../images/Emo87.gif מג'ניפר לא אכפת לי

ששתפלץ מצידי אפילו אבל בראד
איזה סבל עובר עליו

CharmeD3

New member
מה הכוונה מג'ניפר לא איכפת??

היא עשתה מה שיכלה בשביל התינוק ועכשיו כבר לא אכפת ממנה?! בכל מקרה מקווה שייתגברו על זה...

danielwhatu

New member
עובדה שאני כאן.... מסכנים!!!!!

אני מקווה שיהיו להם עוד הרבה בראדפיטים קטנטנים וגנפיריות קטנטנות

haunter

New member
גם אני פה בגלל זה...

מסכנים... בהצלחה להם בפעם הבאה.

מיצי007

New member
הגיע הזמן../images/Emo70.gif

*שמה את משקפי השמש כדי להימלט מהפפראצי*

../images/Emo47.gif

ג'ניפר וכל הקסט של חברים אבל אם זה נכון והם באמת איבדו את התינוק\ת הם ממש מסכנים הם כל כך רוצים ילדים! לא נורא יום אחד יהיה ליטל גניפר או ליטל בראד

jt fan

New member
../images/Emo7.gif

בראד בראד הקטן שלי, הוא בטח מרגיש מה זה רע..

NarihS

New member
נכון!!!

חברים הסדרה הכי טובה בעולם!!!! בייקום!!!!!!!! וצ'אנדלר שולט!!!!!! חולה על השטויות שלו!!! הוא ורייצ'ל הכי טובים!!!!! אבל כמובן שגם השאר פשוט מדהימים ומצחיקים!!

tamaroosha

New member
מה זה הדיבורים האלו? איפה האנושיות?

איזה עולם מגעיל יש לנו..

איזה מפלצת אתה!!!

מה אתה חושב שג'ניפר לא עצובה?! היא היתה יכולה להיות אמא!!! אתה כזה מרושע, לא איכפת לך ממנה, אבל תסביר לי, למה לא איכפת לך ממנה אלה רק מבראד? תאמין לי אותו סבל שעובר על בראד עובר גם על ג'ניפר אם לא יותר!!!

מיצי007

New member
אויש,עצוב../images/Emo4.gif

כאילו אני די מרחמת עליהם כי לאבד תינוק זה מאוד קשה לשני בני הזוג,במיוחד לאישה. ועוד בראד שידוע שהוא מאוד מאוד רצה משפחה... נקווה שהם יכנסו להריון שוב.

למעלה