אין צדק בעולםםם

crema2

New member
אין צדק בעולםםם

אני רוצה להיות מאושרת, כל כך רציתי ורוצה ואני כל כך בודדה. אני בת 23 וחצי . אני כרגע מובטלת . אין לי חברות , אני תמיד בבית עצובה. כל שנה זה חוזר על עצמו. אני רוצה ללכת לים ואין לי עם מי. שאני קונה בגדים יפים ואין לי ממש לאן ללכת איתם . בלימודים בבית הספר היה לי קשה ואמרתי לעצמי ברגע שאני יסיים ללמוד אני רוצה חופששש להתחיל להנות סוף סוף ולא להשתעבד ללימודים וגם השמנה תוך כדי מתוך שעמום. מאז נייתי בצבא-היה לי נחמד שם . כשהשתחררתי לא מצאתי את עצמי , פתאום הבדידות נפלה עליי. עבדתי במס מקומות עבודה מאז השיחרור בשנה הראשונה ולא מצאתי שם תחושת סיפוק. לא הסתדרתי עם העובדים, הם לא היו נחמדים, לא מצאתי חברות ושום תחושת סיפוק . למזלי פוטרתי ואחרי שנה בדיוק התחלתי לעבוד בתחנת דלק. העולם חייך אלי -שוב כמו בצבא היה לי נחמד. אחרי 9 חודשים פוטרתי כי נגמר החוזה למניקת קביעות בעבודה. המהנל הישן הציע לי אחרי 3 חודשים לחזור , ובעצמי רציתי מאוד וחזרתי. והנה שוב ההנהלה הראשית שלחה למנהל מכתב כי נגמר לי החוזה . כך כל כאב לי הלב . 2-3 עובדים כבר קיבלו שם ותק . אני מרגישה מקופחת מאוד. אחת העובדות כל פעם היתה מעירה לי על העבודה שלי: שאני בת 23 , שאני אמצא עבודה עם אתגר וזה כולה תחנת דלק מסריחה כדבריה -היא שם עם ותק ואני לא :( דווקה היא שהביעה נימת זלזלול- החודש היא כבר עובדת שנה שם. נפגעתי מאוד. אז נכון שהמנהל שלי היה סבבה וזה לא הייתה החלטות שלו אלא של ההנהלה הראשית מי נשאר ומי לא אבל זה צובט בי בלב. כבר עבר חודש מאז הפיטורים . יצא לי לדבר עם העובדת ברשת חברתית. היא שוב הפגינה בשלה וצינה שאם אני יחזור לשם בפעם ה-3 כולם יעשו ממני צחוק. שאפילו המנהל לא יקח אותי ויקח חיילות שרק השתחררו (דווקה המנהל כן אמר שיכול להיות אני יחזור כשיעבור פסק זמן של כמה חודשים (3) ). היא לא מבינה כמה טוב היה לי שם. העבודה עצמה הייתה תפורה עליי. לא קשה במיוחד, עבודה בסביבה צעירה. הלקוחות היו סבבה וחלקם נחמדים מאוד. לאחר השיחה איתה יצא לי לחשוב על זה ואני עדיין לא מבינה מה רע בלעבוד בתחנת דלק לזעזל?? ולא לא כל החיים אעבוד שם , עד שירד לי מהעבודה הזאת מתישהו.. לא מעריכים אותי מספיק אז למה אני כל כך רוצה לחזור אם אחריה זה שוב יפטרו אותי. אני לא רוצה לעבוד בתחום אחר , מוכנה לעבוד בתחנה אחרת אבל מה שלחתי קו"ח לא חזרו אלי- כנראה שהם צריכים רק חיילים טריים :( נהייתי חסרת ביטחון לגמרי.התחלתי להשמין שוב ואת האמת גם לא נהנתי שירדתי 17 ק"ג עדיין לא הייתי מאושרת. אני לא רוצה לעבוד בתחום שאני רק יעבוד בכל עבודה שיש ואחזור הביתה כי בבית אין לי ממש חיים. אני כל כך רוצה להיות מאושרת ואני הכי עצובה שיש. אין צדק בעולם איך לקבל החלטה שאהיה שלמה איתה עם הסביבה משםיעה ולחוצת וזה לא עושה אותי מאושרת

lili 87

New member
תגובה..

נשמע שממש חשוב לך לחזור למקום העבודה הספציפי ההוא למרות שלא יתנו לך לחזור. ממה שהבנתי עבודה עם תחלופה גבוהה של אנשים/ לקוחות עושה לך טוב משאירה אותך דינאמית ובפעולה ישנם הרבה מקומות שקשורים ללקוחות ותוכלי להתקדם בהם (מה עם לימודים אגב?) תוותרי ואל תתעקשי. החיים מסמנים לך להמשיך הלאה. לא צריך ללכת נגד, אלה לקבל ולראות איך מוציאים את הטוב מהמצב. נסי להעמק קשרים או לפתח קיימים נסי אפילו להתנדב, תופתעי כמה עבודה וסיפוק יש שם. לפחות עד שתמצאי עבודה בשכר. התנדבות תוציא אותך מהבית ותעסיק אותך גם . תרומה לשני הצדדים

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

התחושה הזו של "אין צדק בעולם" נובעת מן המצב הרגשי בו את נמצאת. את מתארת מצב של בדידות חברתית ושל חוסר מעש (את מובטלת כעת)- שני מצבים הנחשבים לגורמי תחושות רגשיות קשות ולצורך ב'פיצוי', כמו למשל אכילת יתר, כפי שתיארת בדברייך. בשני המצבים הללו חשוב כי תטפלי: 1) כפי שלילי כתבה לך- מצאי דרכים כיצד לפתח קשרים חברתיים חדשים ולחדש ולתחזק קשרים מהעבר, או כאלה שנמצאים 'על אש נמוכה'. 2) חשוב מאד שתלמדי להינות גם מחברת עצמך. אם את רוצה ללכת לים ואין אדם נוסף שיתלווה אליך- צאי לים עם עצמך! ארחי לעצמך חברה נעימה. תגלי שההנאה אינה תלויה בהמצאות אדם נוסף עמך. את עשויה להפתיע את עצמך, עד כמה את נהנית מפעילויות שונות, כשאת בחברת עצמך. 3) מצאי לעצמך מסגרת של עשייה. אדם פעיל נהנה מתחושת סיפוק שמזמנת העשייה ומרגיש בעל-ערך ותועלת. עשיה חשובה מאד לבריאות הנפשית. אני מאמינה כי המצאות במסגרת של עבודה תיטיב אתך. יפה עשית כששלחת קורות חיים לתחנות דלק שונות. יחד עם זאת, הייתי מציעה לך לגשת למקומות הפוטנציאליים באופן אישי- להציג עצמך, להתעניין, להתרשם ולהרשים
מציעה לך להכין רשימה עם מקומות עבודה פוטנציאליים, העשויים להתאים לך, לבדוק היכן נמצאים מקומות שכאלה באזור הגיאוגראפי המתאים לך ולהתחיל לגשת ולברר. נשמח שתעדכני אותנו
בהצלחה, גילת

למעלה