אין צורך לחפש את האמת מספיק להניח לדעות.
ד דניאל גליקר New member 11/7/09 #2 מספרים על דיוגנס שהיה מסתובב בשווקים עם נר דולק במשך היום, כדי לחפש את האמת. אמת יש אחת. אם רמת התודעה לא מתאימה, נוכל לחפש ולחפש. מקסימום נמצא את האמת שמתאימה לרמת התודעה בה אנחנו חיים. כדי לראות את האמת, יש צורך ברמת תודעה גבוהה. צריך לחיות הארה.
מספרים על דיוגנס שהיה מסתובב בשווקים עם נר דולק במשך היום, כדי לחפש את האמת. אמת יש אחת. אם רמת התודעה לא מתאימה, נוכל לחפש ולחפש. מקסימום נמצא את האמת שמתאימה לרמת התודעה בה אנחנו חיים. כדי לראות את האמת, יש צורך ברמת תודעה גבוהה. צריך לחיות הארה.
א אבי בכר 2005 New member 13/7/09 #3 מהי הארה? ואיך חיים אותה? ומהי רמת תודעה גבוהה בניגוד לנמוכה? ואיך אני יודע באיזו רמה אני נמצא?
ד דניאל גליקר New member 13/7/09 #4 התחלתי סדרת הסברים בבלוג שלי על מצבי תודעה גבוהים והארה. הכתובת של הבלוג בחתימה שלי. הקישור למעלה הוא להסבר הראשון. יש עוד שלושה, בקרוב חלק חמישי ושישי.
התחלתי סדרת הסברים בבלוג שלי על מצבי תודעה גבוהים והארה. הכתובת של הבלוג בחתימה שלי. הקישור למעלה הוא להסבר הראשון. יש עוד שלושה, בקרוב חלק חמישי ושישי.