אין קולנוע איכותי בראשון

jkid90

New member
אין קולנוע איכותי בראשון

בת"א וברחובות יש בתי קולנוע כמו לב וחן(ברחובות) שמקרינים סרטי איכות כמו: , פרנקי, 2*5 ועוד.. לעומת זאת בכל ראשון לציוןיש שלושה קומפלסים של בתי קולנוע (לב,הזהב וגיל) שמקרינים את הזבל הרגיל: סרטי נוער,בידור,סקס, אלימות ואימה.. גם בחולון ובבת-ים אין סרטי איכות. מדוע רשת לב התל אביבית לא מקימה קולנוע בראשון לציון?, קשה לי להאמין שמתוך כ 200 אלף איש אין לסרטים הללו ביקוש... .למה אני צריכה לנדוד לרחובות או לת"א כלומר בין תל אביב לבין רחובות יש ואקום קולנועי מוחלט... וראשון עוד חושבת שהיא יותר איכותית מרחובות...

cobainos

New member
אל תדבר שטויות.

בן אדם שרוצה לראות סרט איכותי גם ירצה לראות אותו בצורה איכותית,על מסך גדול,תמונה רצופה ונקייה וכו' וכו'...והוא עוד דיבר על קולנוע. בכלל,סרטים במחשב זה מעאפן!לא מבין איך אפשר לראות סרט קולנוע במחשב.מילא אם זה סרט שכבר ראית ואתה רוצה שיהיה לך(למרות שעדיף להשיג בדי.וי.די או וידאו) אבל בשבי לראות סרט פעם ראשונה?

Guy Schlesnar

New member
מה שטויות?

מחכים איזה חודשיים מאז היציאה לקולנוע,מורידים את גרסת הדי וי די,צורבים ורואים בטלויזיה כמו שצריך. הקולנוע עדיף? אנשים מדברים,טלפונים סלולרים,רעש של אכילת פופקורן,אנשים שדורכים עליך כשהם רוצים להגיע למקום שלהם,אנשים בשורות שלפניך מסתירים. אתה מוריד את הדי וי די,רואה על מסך הטלויזיה,תמונה רצופה ונקייה הרבה יותר מהקולנוע. הרבה יותר איכותי מאשר קולנוע.

cobainos

New member
מסכים בהחלט!!../images/Emo45.gif

אני קורא הרבה על סרטים שנראים איכותיים ומעניינים ופשוט אין נגישות... כי למחיר המוגזם של כרטיס לקולנוע נוספים גם הדלק והחנייה(ת"א..)

חןשסק

New member
מרגיז יותר שכרטיס לקולנוע עולה

כל כך יקר

בולשיט

אני שומעת גם את חברים שלי מתלוננים על המחיר אבל בתאכלס הם מוציאים הרבה יותר על דרינקים. נראה לי שזה פשוט עניין של העדפה. אנשים שכחו כנראה שקולנוע זה סוג של בילוי. נכון, דיוידי זול יותר, פרטי יותר ואולי גם איכות הצפיה טובה יותר (לא מבינה בזה). העניין הוא שדיוידי נמצא בבית וקולנוע זו חוויה. חוויה שאני מוכנה לשלם בשבילה. אגב, בקניון הזהב כל שבוע בבקרים יש סרט אחר (לא הכי חדשים אבל לא רעים) במחיר של חמישה שקלים.

למעלה