אין קקי

lia13

New member
אין קקי

שלום רב, יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי, ילדתי לפני שבוע ויום והבת שלי בהתחלה ינקה וקיבלה תוספת סימילאק ואני גאה לרשום שמאתמול היא רק יונקת ואני מקווה שזה ימשך ככה (למרות הויכוחים המרים שלי ושלה בנושא....) הבעיה היא שמאז שחזרנו מביה"ח (יום א') היא לא עשתה קקי. אתמול כבר רצתי איתה בבהלה לטיפ"ח, שם היא נשקלה והסתבר שהיא עלתה במשקל 150 גרם. אח"כ הלכנו לרופאה שעשתה לה בדיקה גופנית ואמרה שהכל בסדר וסביר שכל האוכל נספג. יש לציין שעושה פיפי יפה. הרופאה ממש הייתה רגועה (וכך גם אמא שלי) ורק אני עוד היסטרית כי אני זוכרת שהילד הראשון שלי היה עושה קקי כמעט אחרי כל האכלה (של סימילאק - הוא לא ינק). מדובר כבר ב-6 ימים כולל היום. האם זה הגיוני? דבר נוסף - היא מאוד רגועה ונינוחה, לא מתפתלת מכאבי בטן או משהו כזה. בביה"ח עשתה קקי. ממתינה לתגובה, תודה.

Jessi83

New member
חלב אם נספג טוב בגוף

ולפעמים אין צורך להוצאת פסולת אם זה ימשך הרבה זמן תשאלי רופא אם בגיל הזה אפשר לתת כמה טיפות מיץ עגבניה

עצירות אצל יונק

ישנם תינוקות שיונקים ולהם יציאות פעם ב 5-7 ימים ולפעמים גם יותר. אם התינוקת נינוחה, כפי שאת מתארת, אין כל בעיה. בכל מיקרה אם גם אחרי 7-8 ימים אין יציאות רצוי לחזור אצל רופא הילדים. דר' מילה ברק

למעלה