אין קשר ביו חיסונים לאוטיזם

dan52

New member
אין קשר ביו חיסונים לאוטיזם

מכיון שחלק מהנוכחים האשימו אותי בבורות בנושא חיסונים ואוטיזם עשיתי חיפוש וקראתי חלק מהמאמרים. אני מציע לכל מי שרוצה לקרוא בענין והוא בעל ראש פתוח שיגש לPUBMED זהו מנוע החיפוש הטוב ביותר למאמרים מדעיים. תמצאו שם כ90 מאמרים מדעיים שעוסקים בדרך זו או אחרת בנושא. יש מאמרים מכל העולם וגם מאמרים מיפן. באף מאמר שהכותב או הכותבים ביצעו מחקר קליני בילדים לא נמצא קשר בין החיסון MMR לבין הופעת אוטיזם\פדד. קיים מאמר ב new england journal מ2002(העיתון המוביל הרפואה) עם תגובות רבות ואני מקווה שאוכל להשיג אותו שבוע הבא בשלמותו ואז אשלח אותו למי שירצה. בכל מקרה אני מקווה שחלקכם יכנס ויחפש את המאמרים המקוריים ולא ציטוטים חלקיים מגמתיים יום טוב

גלסטאר

New member
דן,

ראשית אף אחד לא האשים אותך בכלום ... כולנו חברים
קשה לי להאמין שבספריית PUBMED תמצא איזשהו קשר לנושא, כי את רוב המחקרים (כפי שתלמה ציינה) מממנות חברות התרופות. כדי למצוא חומר בנושא שווה לחפש תקדימים משפטיים (כפי שידוע לי הרבה בתי משפט דנים בעניין בארה"ב) או לחילופין אתרים של אוניברסיטאות (קישור לאוניברסיטת SUNDERLAND באנגליה החוקרת אוטיזם מספר שנים)

dan52

New member
תגובה

חלק לא מבוטל מהמחקרים מבוצעים ע"י חוקרים אוביקטיבים שמטרתם גילוי האמת המדעית. אני לא מכיר מקור טוב יותר למאמרים מדעיים מpummed מי שמכיר שיגיד לי בבקשה.

dan52

New member
תגובה שניה

לא ראיתי באתרים הנ"ל מחקרים רציניים מלבד העלאת ההשערה ויתכן וחיסונים הם מקור לאוטיזם. הטענה המרכזית שלי -שאני חוזר עליה שוב- ההצמדות העיקשת והתיקשורתית לנושא החיסון גורמת לסטיות מבעיות חשובות יותר. אם לפני שבועיים במקום להקדיש כחצי שעה בגלי צה"ל לדיון (שלא הוביל לשום מקום) בחיסון ואוטיזם היו מקדישים להתעמרות של מישרדי החינוך הבריאות הרווחה ועוד במשפחות עם ציון שמות האנשים יתכן ודברים היו נראים אחרת. אני טוען שהסטת הדיון לדברים כגון חיסונים וכו... מובילה לדרך לא נכונה וגורמת לכך שבעיות חשובות ואמיתיות יותר לא מועלות יום טוב

גלסטאר

New member
אי אפשר להלחם בכמה חזיתות ?

אני לא אומרת שצריך להזניח את הנושאים של משרד החינוך, ביטוח לאומי וכו' ... ודווקא בנושאים האלו מתנהלת מלחמה שערה. צריך לבדוק לעומק גם את נושא החיסונים ע"י גורם מדעי !!! ולו רק על מנת למנוע מעוד ילד אחד "לחלות". המודעות שקיימת היום בנושא החיסונים גדולה שבעתיים מלפני שלוש-ארבע שנים, שאז שלקחתי את בני לחיסון לא ידעתי כלום. פשוט הלכתי כצאן לטווח ועד היום קשה לי לעכל את העובדה "מה היה קורה אם לא" ... פשוט צריך לבדוק גם את זה. ואסור גם להתעלם מהעובדה שהרבה הורים רואים שינוי דרמתי אחרי החיסונים. ושוב אני חוזרת - אתה צודק - אין אף מחקר מוכח בנושא החיסונים, ומה אם היה מחקר כזה ??? מה זה עוזר לנו היום עם ילדנו ???

שושרוז

New member
האוצר לא דואג לנו

הבירוקרטיה והמדינה נלחמת בנו ולא דואגת לזכויותינו ולכן שעולים לשידור אחרי מקרה טראגי שאז התקשורת מתעניינת בנו קדימה לנושא הזכויות ואח"כ לחיסונים

עוד שאלת חיסונים

מהדיונים בפורום הבנתי שיש חיסונים הנחשבים יותר "מסוכנים" ויש כאלה שפחות. האם חיסוני צהבת A של גיל שנתיים נחשבים למסוכנים או לא?

למעלה