אין רגע דל

אסתרס

New member
אין רגע דל../images/Emo199.gif

שלמה כבר ישן, כולם הלכו הביתה, ואני התכוננתי לקרוא עיתונים. אז..... קבלתי טלפון משויץ ובני הודיע לי שהנכדה בת ה-13 שברה את היד בסקי לפני שעתיים, ונכנסת עכשו לניתוח. נו אז יש לי כבר סיכוי טוב לא לישון הלילה מדאגה עד שתצא מניתוח. השבר מורכב וצריך להרדים אותה. הילדים והנכדים שלי כולם ספורטאים כמו שלמה שלי. שהיה ספורטאי בדם. את הצד הזה הם ירשו ממנו, ועלו עליו. הבילוי האולטימטיבי שלהם זה ספורט לסוגיו : שחיה , שיט , סקי, כדור-סל, טניס, אופנים, ועוד ועוד, ותמיד יש מישהו פצוע או חבול, אבל זה הכיף שלהם והדבק המשפחתי בין ההורים לילדים בפעילות משותפת. תסלחו לי שאני מפטפטת, אבל זה בגלל שאני דואגת ואין לי עם מי לחלוק את הדאגה . זו הבדידות של המטפל בחולה אלצהיימר. לילה טוב חברים יקרים שלי.

zs1957

New member
רפואה שלמה לנכדתך

היי אסתר, צר לי לשמוע על מה שקרה לנכדתך. מאחלת לה שתעבור את הניתוח בהצלחה. ילדים מחלימים מהר זה לא מבוגרים. כל מי שעוסק בספורט נתון לנפילות ,שברים ,נקעים וכ"ו. אמא שלי שברה את המרפק לפני חצי שנה לא עשו לה ניתוח בגלל מחלת האלצהיימר בשלב השלישי. רצנו מרופא לרופא הגענו לפרופ' מנהל מחלקה אורטופדית והוא החליט לא לנתח. פחדנו שיהי נמק והוא אמר תעשו פיזיותרפיה ותורידו מיד את הגבס. אם היא היתה צעירה היו מנתחים מיד. היום חצי שנה אחרי היד בסדר תודה לאל בזכות הפיסיותרפיסטית הנהדרת שלנו שבאה לאמא כל שבוע, ומפעילה אותה ומלמדת את המטפלת איך לטפל בחולה המרותק למיטה ,תרגילים הפיכה מצד אל צד שלא יהיו פצעי לחץ. אמא סבלה מפצעי לחץ וכיום בזכות הטיפול של הפיזיותרפיסטית והרצון של המטפלת ללמוד ולבצע את ההוראות אין לאמא פצעי לחץ. רפואה שלמה לנכדתך ושתצא בשלום מהניתוח. הכל יהיה בסדר אל תדאגי. לילה טוב, זהבה שחם

נילי41

New member
|4 בוקר טוב אסתר, רפואה שלמה לנכדה

אכן, אין רגע דל. אל תתנצלי על שאת משתפת אותנו, להיפך, וזה לא נקרא לפטפט, זה לשפוך את הלב, ובשביל זה אנחנו כאן. אני כל כך מבינה לליבך. הנכדים שלנו כל כך יקרים לליבנו והדאגה לשלומם מובנית בתוכנו. זה הרי מובן מאליו. כמו שזהבה אומרת, ילדים מחלימים מהר. זה לא כמו יקירינו החולים הקשישים. כשהבן שלי שבר את ידו במשחק כדורגל וגיבסו את כל היד הוא החלים יפה למרות שהיה שבר מורכב. הוא היה אז בן 10. גם בעלי נפל לפני שנתיים ושבר את עצם הירך. למזלנו זה היה שבר ללא תזוזה ולא היה צריך לנתח וגם לא גיבסו אותו. הוא טופל רק בפיזיותרפיה ובתרופות. החרדה היחידה היתה מפני נפילה חוזרת ולכן הוא היה עם הליכון 3 חודשים. לאחר מכן עזב את ההליכון והולך על רגליו בינתיים. כל הכבוד שנכדיך כולם ספורטאים, זה מאוד חשוב וטוב שהבילוי שלהם הוא ספורט. אחת הנכדות שלי היא שחקנית כדורסל וזה ממש עושה לה נהדר. היא נראית נהדר ושומרת על עצמה ואוהבת את הספורט וכולם מעודדים אותה. שתי נכדות אחרות רוקדות ג'אז שזה גם פעילות גופנית מאוד טובה וחשובה. מקווה שעבר עליך לילה שקט ומאחלת החלמה מהירה לנכדה היקרה.

רפואה שלמה לנכדה

וסבלנות לסבתא... עברנו את זה עם הילדים, נעבור גם עם הנכדים. לגבי הנינים, ימים יגידו. העיקר הבריאות.

למעלה