אין שביתה

:|:|

אבא מתחתןןןןןןןןןןןןןןןןן ויייהיייייייייייייייייייייייייי *חן במתקפת היי*

b a t e l 1 8 2

New member
בואו נראה...

יש לי פרוייקט באנגלית לעשות-
טיסה לפולין-
,כמה שהיה מדהים וזאת באמת חוויה שאני בחיים לא אשכח ,זה תפס לי חודש שלם בגל כל ההכנות =[[ אני צריכה לשבת על האנגלית שלי כדי שהמורה לא תוריד אותי ל4 יחידות.-
עבודה כנראה שיש:]-
התפטרתי אחרי יומיים והרבה הרבה תל אביב והופעות ולצאת כמה שיותר מהבית-

Double U

New member
וזה אומר - מרתון תנ"ך ומתמטיקה../images/Emo7.gif

אני אפילו לא זוכר שמילאתי את השאלון הזה!:| מוזר. טוב, בואו נראה: -אירועי הקיץ של "יולינוער": שלושה שבועות בהם המרכז נוער של כפר סבא יהיה פתוח לרווחת הנוער עד 2 בלילה ויכלול הפעלות כמו ערב סטאנד אפ, ערב רוק, ערב מוזיקת עולם, ערב בנות, ערבים חופשיים (סנוקר, פינג פונג, קלפים וכו'), ערב "בחזרה להודו" ועוד הרבה הפתעות מי שגר באזור מוזמן לבוא! אני גם הייתי אחראי חסויות של האירוע ובהחלט יש תוצאות -
היה מגניב!!! -שוק ספרי לימוד משומשים: במסגרת הפעילות במועצת הנוער, נבחרתי לתפקיד יו"ר שוק ספרים לימוד משומשים שבו תתאפשר קנייה ומכירה של ספרים משומשים ע"י בני נוער (אך גם ע"י הגילאים היותר צעירים) בחצי מחיר!!! -
עבר בהצלחה
-אילת באמצע אוגוסט -
היה כיף. ניצלתי את הטיול הזה לעשות דברים שלא עשיתי בעבר באילת כמו בננות ואבובים
-אולי עבודה -
עבדתי במחלקת תחזוקה בעיריית כפר סבא שזה היה בעיקר להכין את המקלטים בכפר סבא למלחמה. אז ניקינו את המקלטים מאבק (אף אחד לא נכנס לשם מאז מלחמת המפרץ), סחבנו כמה דברים. היה קשה וגם המשכורת גם לא הכי גבוהה, אבל זאת עבודה והיה נחמד. -להיפגש עם חברים -
כמובן. נפגשנו בסרטים בעיקר. -ללכת לים -
כמובן שבסופו של דבר התווספו עוד תוכניות בלתי צפויות וטוב שכך!

liorhikri1991

New member
|וי|הספקתי כמעט הכל...

רק נשאר לי לסיים חלק מהעבודה במתמטיקה וללמוד קצת אנגלית,כימיה ותנ"ך

אני

קודם כל לישון והרבה
למצוא עבודה כבר
לצאת עם חברים
ללכת לים כל כך הרבה
פינטבול עם חברים
לונה פארק עם חברים
ועוד פעם ים
לנסוע לתל אביב
וזהו בעיקרון ועכשיו אני מוסיפה משהו שלא כתבתי אז ושחכתי ממנו עעל אש עם חברים כדי לסכם תחופש

Summer moved on

New member
אני מרגישה כאילו לפני שבועיים כתבנו את זה!

למה החופש הזה רץץץץ? -לעבווווווד.הבוסית לא עושה קייטנה השנה אז מה שנותר אלו הבייביסיטרים. יש לי ככה 6-8 משפחות ואני מקווה להרוויח טוב מהן
בסוף גם עבדתי בצהרון[עשיתי 700] וגם בבייביסיטרים [עשיתי בסביביות ה1000]. -ההכנות+המסע לפולין.
-תל אביייייייב, והרבה.
-חברים חברים חברים.
-ים!
אבל רק עם המשפחה, לא עם חברים. -קולנוע.
ראיתי 2 סרטים: "הסודות" ו"מדוזות". מדוזות מעולה. -אילת עם החבורה.
-כינרת עם החבורה.
-לקרוא ספרים טובים, כי בתקופת בית הספר אין לי כ"כ זמן לזה...
גם מחוסר זמן וגם מחוסר חשק.

just PolPoll

New member
לא עניתי על הרשימה וגם לא עשיתי שום דבר

החופש... מבחינתי זה היה בזבוז של זמן:/

למעלה