אין שידור בערוץ 5..זה עבר לחמש פלוס

TTתמרTT

New member
אין שידור בערוץ 5..זה עבר לחמש פלוס

כך שמי שבנה על זה שיתארגן בהתאם

trilliane

Well-known member
מנהל
יש

trilliane

Well-known member
מנהל
חבל שהפרשנות נבלעת בצלילים מהאולם...

מישהו שם לא עשה בלאנס כמו שצריך.
אני שומעת את המוזיקה חזק יותר מהפרשנים, וזה כשבכלל לא מראים כרגע תרגיל קרקע... (אלא את היפנית השנייה בקורה, שגם היא, לצערה, נפלה...).

trilliane

Well-known member
מנהל
יורדאקה יצאה מהמשטח, אבל מדליה כבר יש לה

וכנראה אפילו לא ארד, כי הרגע מוסטפינה התיישבה על הטוסיק בסוף הפס הראשון...
למען האמת ישמח אותי אם קיילה רוס תזכה בארד על חשבון מדליה של מוסטפינה. צר לי, לא מאוהדותיה.

trilliane

Well-known member
מנהל
סימון ביילס עלתה אחרונה, במקומה הייתי מתה במקום...

אבל היא סוסת עבודה; המוזיקה התחילה, נמרח לה חיוך על הפרצוף וזהו, זה שלה...

אמנם ראיתי אותה כבר מבצעת את החצי הראשון של התרגיל באופן מדויק יותר, אבל יש לה מרווח ביטחון יפה בזכות דרגת קושי גבוהה במיוחד ולא היו לה טעויות, ושני הפסים האחרונים כבר היו בנחיתות טובות בהרבה (בלי פסיעות).
&nbsp
הדירוג יהיה זהב לסימון ביילס, כסף ליורדאקה וארד לקיילה רוס (באדיבות העכוז של מוסטפינה).
אני מרוצה.

trilliane

Well-known member
מנהל
סיכום קצרצר

סימון ביילס עבדה על הגנת התואר; לא היו פשלות או בעיות בלתי צפויות, אבל ההפרשים לא היו עצומים וכבר ראיתי אותה דופקת הופעה יותר קלילה ונקייה בעבר.
&nbsp
יורדאקה נראתה טוב, מתעמלת שנעים לי לראות. מגיע לה הכסף.
&nbsp
קיילה רוס (אחרי פציעה) לא מבריקה אבל פשוט מאוד יציבה ונקייה. יודעת לעשות את העבודה בעקביות וזה חשוב.
&nbsp
מוסטפינה נראתה טוב מבתחרות הקבוצתית (ולו רק כי חייכה יותר מדי פעם ולא נראתה כיוצאת לידי חובה) אבל הייתי לא כ"כ יציבה בקורה (אם כי קינחה בנחיתה מושלמת) והסתפקה ברביעי בגלל הפס הראשון בקרקע שחירב לה את המדליה.
&nbsp
הסינית (שאיני זוכרת את שמה, אבל זו שנראית פחות קטנה ושלדית...) סיימה חמישית, אחרי תרגיל בעייתי משהו בקרקע. הסיניות טובות במקבילים ובקורה, אבל לא מבריקות בקפיצות ונוטות לפשל בקרקע...
וזכתה (עם אוצ'ימורה) בפרס האלגנטיות.
לגבי אוצ'ימורה אני מבינה, לגביה, נו... שיהיה.
&nbsp
ונסה פרארי נתנה את כל מה שיש לה בקרקע, אבל אין לה מספיק במכשירים האחרים... הסתפקה במקום השישי. אבל בכבוד; לא קל לשרוד כ"כ הרבה שנים בצמרת ההתעמלות העולמית. הציון שלה בקרקע היה השלישי בגובהו, אז אולי מדליה בגמר הקרקע.

trilliane

Well-known member
מנהל
ואם גמר נבחרות הנשים היה אדום, גמר הקרב רב ורוד להפליא...

אפילו התלבושות המסורתיות של הסיניות שחילקו מדליות התאימו.

ואחרי ההימנון התברר שדבורה הסתננה לזר הפרחים של סימון ביילס וגרמה לה לברוח לכל הכיוונים...

והמחשה להפרש הגבהים העצום בין קיילה רוס לסימון ביילס – הן נראות בערך באותו הגובה כשביילס עומדת על הפודיום של המקום הראשון, ורוס על השלישי...

TTתמרTT

New member
התבאסתי...

שמחה בשביל סימון ויורדאקה באמת שהגיע להן. במיוחד יורדאקה כל השנה האחרונה הבריקה ואני שמחה לראות אותה ככה.
חבל לי בשביל אליה , שלוש עשיריות הבדילו ממנה לארד לאחר הנפילה.
מה שאומר שכל כך הגיע לה להיות על הפודיום , קיילה רוס כבר משעממת אותי ואפילו ב2011 כשהייתה ג'וניורית הייתה יותר טובה.
קיצר.... לא נורא.
קרע אותי הדבורה בסוף כל כך סימון ביילס לברוח ככה

cubano1

New member
גם אני, מאותן סיבות..

מעניין אותי אם מוסטפינה תמשיך ל 2016. נראית לי עייפה, או לא 100% שם, וזה ניכר בהתעמלות שלה.

TTתמרTT

New member
זה לא פשוט להיות בצמרת חמש שנים

ולדעתי בשביל מוסטפינה זה או הצמרת או לא כלום.
נראה, אני מקווה שהיא תשאר בסביבה גם אם זה אומר מתמחה על מכשיר או שניים...
למרות שהעבר מוכיח שהיא לגמרי מתעמלת קרב רב .
נחכה ונראה.

trilliane

Well-known member
מנהל
הלב שלה לא היה שם... "she wasn't "in the game

נראה שהיא ממשיכה מהאינרציה, דרגות קושי לא גבוהות, הולכת על בטוח... וזו אסטרטגיה שהשתלמה לה (יחסית) ולו רק כי אחרות הצליחו לפשל יותר, רוב הזמן. אבל גם בקרב רב, כשהפשלה שלה מנעה ממנה מדליה, היא אמנם עשתה את העבודה, אבל לא הבריקה. היא פשוט לא מתעמלת שכיף לי לראות. אין לה את הכוח המתפרץ או החיוך הכובש של ביילס, החינניות של יורדאקה, הניקיון של הסיניות... ואפילו לא את העקביות היציבה של קיילה רוס (שגם היא מזכירה לי אותה, אבל הצליחה לא ליפול).
&nbsp
אגב, היא תמיד נראתה לי קצת קריזיונרית, ומירי נבו סיפרה שהיא עושה חיים קשים למאמניה... לא הופתעתי. רואים את זה באופי שלה, אפילו איך שהיא מתנהגת לפני ואחרי תרגיל, פשוט רואים שהיא "טיפוס".

למעלה