אין שמחים בלילה-

אלכסהה

New member
אין שמחים בלילה-

למישהו יש את המילים של השיר? תודה

shira ofek

New member
וואי,יש לי הקלטה ממש לא ברורה של זה

וזה מה שהצלחתי להבין: לאחרונה זה מרגיש לי לא בסדר פעם היתי בריא בין כל ה____ ועכשיו השטן מגדל ת'ילד[?] תיראי בסוף תתנו לו חנינה. פזמון: _____ מאושר _____ נשבר שיכור או איש של לילה אין שמחים בלילה. מסכנים כל אלה שערים כבה לי אור הלילה אין שמחים בלילה. תעשי לי טובה תגרדי לי ת'מוח מחשבות נכנסות בי ולא יוצאות אולי נתמכר לאיזה סם גבוה [?] נגמור עם זה לפני שייגמר. תשכבי כבר בחוץ תאספי את הסבל/זבל =\ אולי זה הזמן להיכנס אל ה_______ עוד תדעי את שיריי , יעשו מזה סרט ככה איש עדיין לא הלך. _____ מאושר _____ נשבר שיכור או איש של לילה אין שמחים בלילה. מסכנים כל אלה שערים כבה לי אור הלילה אין שמחים בלילה. שיר ממש ממש ממש יפה!!

keren358

New member
ממ

ועכשיו השטן עוד עובד על ילד אתה מאושר, או שליבך נשבר.. מסכנים כל אלה שערים כמוני(לא?) כל הלילה אין שמחים בלילה

תיקון מילים XDD :

פזמון: אתה מאושר או שליבך נשבר בית אחרון: תראי כבר בחוץ אוספים את הזבל אולי זה הזמן להיכנס אל הפח את תהיי עשירה , יעשו מזה סרט ככה איש עדיין לא הלך.

אין שמחים בלילה, באמת אין

ממה שאני זוכרת מההופעות. יכול מאוד להיות שאני מתבלבלת במילים, או ששמעתי לא נכון וגם יש שורה אחת שאני לא זוכרת בכלל. אבל בכללי, אלו המילים: "תראי את הזמרת בטלוויזיה לא מאמין למילה שיוצאת לה מהפה תראי איזה שר ביטחון נפוח חשב שהוא יותר חכם מהם עכשיו סין ויפן מתחילות לנוע עוד מעט נרגיש את הצעדים כל כך הרבה גאונים הרבה אנשי רוח אז איך בחרנו שוב מטומטמים אני בקצה של המצב רוח אני במצב של כדור שינה בקבר יהיה לי הרבה זמן לנוח _____________________ לאחרונה זה מרגיש לי לא בסדר פעם הייתי פעיל בכל הפגנה ועכשיו השטן עוד עובד על ילד תראי בסוף יתנו לו חנינה אתה מאושר, או שליבך נשבר שיכור או איש של לילה אין שמחים בלילה מסכנים כל אלה שערים, כמוני כל הלילה אין שמחים בלילה תעשי לי טובה תגרדי לי את המוח מחשבות נכנסות בי ולא יוצאות אולי נתמכר לאיזה סם קבוע נגמור עם זה לפני שניגמל תשמכעיכבר בחוץ אוספים את הזבל אולי זה הזמן שנכנס אל הפח את תהיי עשירה, יעשו מזה סרט ככה איש עדיין לא הלך אתה מאושר או שלבך נשבר שיכור או איש של לילה אין שמחים בלילה מסכנים כל אלה שערים כמוני כל הלילה אין שמחים בלילה" שיר מדהים.

moriboy66

New member
אני זוכר את המילים של כל השיר

אבל קצת קשה לי לזכור ככה.. אני צריך את הלחן ואני מקיא את המילים.. כל אחד פה זורק בית ומשפט... זה די מצחיק ככה.. אממממ..אני לא בטוח אבל שמותר במבחינת זכויות יוצרים לכתוב מילים של שיר מלא בפורום.. כי ב'זיהוי שירים' אסור..אז בטח כאן גמ.. בכל מקרה דעתי על השיר שהוא מאד אביב גפןי איפהשהו ומצד שני ממש לא מזכיר לי 'סגנון של פעם'.. זה טקסט מאד ציני ופחות נוגע מ'אביב של פעם' אבל זה כבר עניין אישי וכל אחד לוקח משהו אחר השיר עצמו ממש טוב סך הכל ..אני רוצה כבר לשמוע אותו בהופעת הרכב עוד מעט סיטיהול וזאפה אז..יהיה לי מענה

למעלה