לא בישולים-אבל אוכל לקטנטנים שלנו-סימילאק
מאז שהקטני שלי נולד הוא אוכל סימילאק אדוונס פלוס.סימילאק בכל השלבים לא מכיל שמן דקל,והוא בין המותגים המובילים בעולם,לכן,כשהייתי צריכה לבחור פורמולה לשילוב עם ההנקה (שהייתה לי קשה ומורכבת) בתחילת הדרך,בחרתי בסימילאק
אדוונס פלוס ולא טעיתי.הקטני שלי עוד מעט בן 5 חודשים,ואנחנו לא מוותרים על הסימילאק. הרכב השמנים בסימילאק הוכח מדעית כמסייע לעיכול קל וסדיר- וכמסייע בספיגת סידן טובה יותר.באמת,מאז שנולד,לעולם לא הייתה לו עצירות (כמו שאני שמועת שיש לתינוקות רבים) .הוא אוהב את הבקבוק סימילאק שלו,אוכל בהנאה רבה,ומרגיש נינוח וקל לאחר מכן.
ביום שבת לפני חודש,נסעתי לבקר חברה טובה שגם לה יש תינוקי מקסים בגיל של הילד שלי,ישבנו צחקנו נהנינו וגם הקטנים שיחקו יחדיו.כשהגיע זמן האוכל ובאתי להכין בקבוק לילד שלי ראיתי ששכחתי את הסימילאק ששמתי בתוך מחלק המנות על השיש בבית נלחצתי נורא,ולבסוף לא הייתה ברירה אחרת ולקחתי מהפורמולה המקבילה שאוכל הבן של חברה שלי (למרות שמאד לא רציתי,שהרי הילד שלי רגיל לסימילאק,אבל עדיף כמובן מאשר ישאר רעב),הילד אכל ולאחר כשעה קלה נסענו הביתה.
עוד באותו היום החלו שילשולים והילד לא הרגיש טוב כמה ימים.הכל בגלל שהוא כ"כ רגיל לסימילאק ולרכיבים שבו וכל שינוי קטן בתזונה משנה לו את כל מערכת העיכול.חזרנו לסימילאק שלנו ולאט לאט המצב חזר לקדמותו.....לכן,מאד שמחנו שקיבלנו בשבוע שעבר מתפוזקפסת סימילאק אדוונס פלוס (שכמובן כבר חוסלה) ואת הדובי המדהים של סימילאק! מה שבטוח,אנחנו עם סימילאק עד סוף הדרך!!!
הידעתם? יצרנית סימילאק היא חברת אבוט (ABBOTTׂ) -הינה חברת תרופות מן המובילות בעולם ומובילה עולמית בפיתוח תרכובות מזון לתינוקות.היא קיימת למעלה מ-120 שנה,ומשווקת את מוצריה בעולם כולו.
כמו שהבנתם,אני ממליצה ברוחב לב על סימילאק