אין שרשור הכוונה ומודיעין טרי? אני זקוק להכוונה.

שלום. זה רק אני לא מוצא שרשור טרי של הכוונה ומודיעין?
איך אפשר להגיע בתחבורה ציבורית לרחוב המעפילים 3 באשדוד (מהרכבת או מהתחנה המרכזית של אשדוד)?

connex

Active member
איך אפשר להגיע בתחבורה ציבורית לרחוב המעפילים 3 באשדוד (מהרכבת או מהתחנה המרכזית של אשדוד)?
מתחנה מרכזית קווים 10,11 ממול על שדרות הרצל. לכל אחד מהקווים שציינתי יש תחנה אחרת שצריך לרדת: בקו 10 שבי ציון ובקו 11 מרכז מסחרי רובע ב.. זמן נסיעה בערך 15 דקות
מהרכבת זמן נסיעה לפחות 40 דקות אז לא רשמתי הכוונה

מתחנה מרכזית קווים 10,11 ממול על שדרות הרצל. לכל אחד מהקווים שציינתי יש תחנה אחרת שצריך לרדת: בקו 10 שבי ציון ובקו 11 מרכז מסחרי רובע ב.. זמן נסיעה בערך 15 דקות
מהרכבת זמן נסיעה לפחות 40 דקות אז לא רשמתי הכוונה
תודה רבה! |תודה| |!|

EHP12

Well-known member
מאיפה אתה מגיע לאשדוד?
יש קווים בינעירוניים רבים שמגיעים לרובע ב'

connex

Active member
אז במקרה הזה, אתה יורד בתחנת "בני ברית/האורנים", משם 10 או 11, לנסיעה די קצרה של פחות מ-5 דקות ל"סטאר סנטר", ואז יש לך 5 דקות הליכה ליעד דרך יוספטל והרב קוק.
סתם עוד שתי דרכים שחשבתי עליהם: הם לא יקצרו את הדרך? לרדת בבני ברית/מורדי הגטאות ומשם לקחת 33 מאותה תחנה או מהתחנות הפנימיות (מסוף בני ברית) קו 5?

EHP12

Well-known member
סתם עוד שתי דרכים שחשבתי עליהם: הם לא יקצרו את הדרך? לרדת בבני ברית/מורדי הגטאות ומשם לקחת 33 מאותה תחנה או מהתחנות הפנימיות (מסוף בני ברית) קו 5?
לא הם רק יאריכו. התחנה שבה 348 מוריד ו-10 ו-11 (10 הקו הכי תדיר באשדוד), היא אותה תחנה. הדרך שאתה מציע הרבה יותר מסובכת. גם פחות תדירה (שלא נדבר על התדירות של קו 33). וגם נסיעה יותר ארוכה.

בכל מקרה, תודה רבה לשניכם על הנכונות לעזור. אני אמסור את כל המידע לחבר שלי, שהוא הנוסע מבאר שבע לאשדוד :)

למעלה