אין תאימות בין ה "Windows-7 Product Key" בקופסא ובין מה ש...

uri יאיר

New member
אין תאימות בין ה "Windows-7 Product Key" בקופסא ובין מה ש...

שלום רב,

אני רוצה לעדכן את המחשב שלי מ"חלונות 7" ל - "חלונות 10", לפי ההוראות שמופיעות בכתבה הזו. העניין הוא שהבנתי שבזמן התהליך אני כנראה אתבקש להקליד את ה "Product-Key" שרשום על המדבקה בקופסא של הדיסקים שמהם התקנתי.

הבעיה שרכשתי לפני כמה שנים שני "חלונות 7" (שתי קופסאות) אחד עבורי ואחד עבור ההורים שלי, ויש לי חשש שהיה בלבול והקופסא שאצלי (יש בה 2 דיסקים: 32bit ו 64bit) היא לא זו שממנה ביצעתי את ההתקנה.

בקיצור רציתי לוודא שההתקנה במחשב שלי נעשתה דרך הדיסקים שיש לי בקופסא, לכן ניסיתי מספר דרכים לבדוק מה ה Produc-Key של הגרסה שמותקנת אצלי במחשב:

דרך 1.
דרך 2.
דרך 3.

בכולם קיבלתי את אותו Product-Key, אבל הוא שונה מזה שרשום על המדבקה בקופסא של הדיסקים... מה זה אומר? שהתבלבלו לי הדיסקים ומה שמותקן לי במחשב הותקן מהדיסקים של החבילה השנייה שכבר איננה אצלי?

אם אני אבצע את תהליך העדכון ל "חלונות 10" ואתבקש להקליד את המפתח, האם עלי להקליד את המפתח שקיבלתי באמצעות התוכנות (אלו שפירטתי קודם)? או שעלי להקליד את הקוד שרשום על הקופסא עם הדיסקים?

מקווה שהשאלה ברורה...

תודה מראש!

arseny92

Well-known member
מנהל
אם המערכת מאוקטבת, וצבצעים את השדרוג מהמערכת עצמה

שלא על ידי התקנה נקיה, אלא שדרוג עם כל החומר, לא תתבקש להקליד מפתח מוצר בעת שדרוג. הרישיון ישודרג לרישיון דיגיטלי כאשר לו לא משנה איזה מפתח מופיע לך בתוכנות כלשהן.
&nbsp
לגבי הדיסקים ושיוך המפתח, זה לא משנה, משנה רק סוג המערכת (למשל Ultimate).

למעלה