תפריט
עמוד ראשי
פורומים
פוסטים
חיפוש
מה חדש
פוסטים חדשים
פוסטים חדשים לפרופיל
פעילות אחרונה
משתמשים
משתמשים מחוברים
הודעות פרופיל חדשות
חפש בהודעות פרופיל
בלוגים
המומחים
השקעות נדל"ן בארה"ב
ייפוי כוח מתמשך , צוואות, ירושות
גישור
דיני משפחה
טיפול CBT
רפואת חניכיים שתלים דנטליים
דיני עבודה
דרכון פורטוגלי
הורים למחוננים
אדריכלות
פורום מיסים
טיפולי פוריות
שמאות מקרקעין
הסרת שיער
מכשירי שמיעה
אזרחות אוסטרית
איך לבחור עגלה לתינוק?
התחבר
הירשם
מה חדש?
חיפוש
חיפוש
חפש בכותרות בלבד
By:
פוסטים
חיפוש
תפריט
התחבר
הירשם
Install the app
Install
פורומים
ספורט ומוטוריקה
ענפי ספורט
טניס
אין תארים לרוסיות?!?!?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
אתה משתמש בדפדפן מיושן. יתכן והאתר הנוכחי יוצג באופן שגוי, כמו כן אתרים אחרים ברשת.
אנא שדרג את הדפדפן או השתמש
בדפדפן חילופי
.
הגב לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="Niminator" data-source="post: 48271209" data-attributes="member: 343681"><p>העובדות לצידי.</p><p></p><p>דמנטייבה לא הגיחה לטופ-טן לפני שנה ונשארה שם מאז שהאחיות והבלגיות נעלמו, היא הייתה בסביבות בתחתית העשירייה (עם עליות וירידות) כבר כמה שנים. תשמע, רוב התלונות שלי הן נגד הסבב הנשי. כתבתי יותר מפעם אחת שאני מסכים, וחושב שהוא בושה כרגע. בכל זאת, דמנטייבה, כשהיא משחקת טוב (מה שעדיין לא קרה השנה, אבל אני מקווה שהיא תתעורר), היא כן שחקנית עשירייה ראשונה, לטעמי. שחקנית עשירייה ראשונה בשבילי, היא לא אחת שהולכת, מנצחת חמישה טורנירים בעונה, משיגה רקורד של מעל חמישים נצחונות ופחות מעשרה הפסדים, אלא אחת שמגיעה לעיתים תכופות יותר מהשחקניות שמדורגות מתחתיה לשלבים המאוחרים יותר של טורנירים, לפעמים מנצחת את השחקניות שמדורגות מעליה, ולפעמים מפסידה. אני לא מצפה ממנה ליותר מגמר אחד או שניים של טורניר TIER I בעונה, ואיזה ניצחון-שניים על שחקנית איכותית - כי זה מה שמביא אותך לעשירייה הראשונה, וזה עובדתי. לשחקנית עשירייה ראשונה מותר להפסיד מדיי פעם בסיבוב הראשון של גראנד סלאם (מה לעשות), ומותר לה לא לנצח כל משחק שהיא משחקת נגד שחקניות "פחותות" ממנה. היא לא אליטה. היא תחתית עשירייה ראשונה. דמנטייבה הראתה יכולת כזאת כבר מ2001 (הסטנדרטים שפירטתי בפיסקה הקודמת). הטכניקה שלה, גם אם טעונה שיפור, כנראה מספיקה. מה לעשות, אני שוב מזכיר לך, היא סיימה ב20 הראשונות כבר 5 שנים ברצף. אני גם מסכים, שההגעה שלה לגמר גראנד סלאם (ועוד שניים) הייתה לא מבריקה (למרות שבאליפות ארה"ב היא שיחקה ממש ממש לא רע, וניצחה שחקניות איכותיות במשחקים מצוינים), ועצם ההגעה לא היה טוב לטניס הנשי (ניתן להתווכח על זה, באליפות ארה"ב הגיע לה, לדעתי). בכל זאת, היא עשתה את זה פעמיים, והוכיחה שכשהאליטה (ארבע-חמש השחקניות הטובות בעולם) לא נמצאת, היא בעצמה שחקנית חמישייה ראשונה. חמישייה ראשונה לא נמצאת. דמנטייבה הייתה באיכות חמישייה ראשונה. זה מספיק בשבילי. אני לא מצפה שהיא תישאר בעשירייה הראשונה עוד כמה שנים, תזכה בתואר TIER I פעם בשנה ותמשיך להגיע לגמרי גראנד סלאם. אני מצפה שהיא תסיים בעשירייה הראשונה עוד פעם-פעמיים-שלוש במהלך חמש השנים הבאות. מבחינתי, זאת היכולת של שחקנית תחתית מהעשירייה הראשונה.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Niminator, post: 48271209, member: 343681"] העובדות לצידי. דמנטייבה לא הגיחה לטופ-טן לפני שנה ונשארה שם מאז שהאחיות והבלגיות נעלמו, היא הייתה בסביבות בתחתית העשירייה (עם עליות וירידות) כבר כמה שנים. תשמע, רוב התלונות שלי הן נגד הסבב הנשי. כתבתי יותר מפעם אחת שאני מסכים, וחושב שהוא בושה כרגע. בכל זאת, דמנטייבה, כשהיא משחקת טוב (מה שעדיין לא קרה השנה, אבל אני מקווה שהיא תתעורר), היא כן שחקנית עשירייה ראשונה, לטעמי. שחקנית עשירייה ראשונה בשבילי, היא לא אחת שהולכת, מנצחת חמישה טורנירים בעונה, משיגה רקורד של מעל חמישים נצחונות ופחות מעשרה הפסדים, אלא אחת שמגיעה לעיתים תכופות יותר מהשחקניות שמדורגות מתחתיה לשלבים המאוחרים יותר של טורנירים, לפעמים מנצחת את השחקניות שמדורגות מעליה, ולפעמים מפסידה. אני לא מצפה ממנה ליותר מגמר אחד או שניים של טורניר TIER I בעונה, ואיזה ניצחון-שניים על שחקנית איכותית - כי זה מה שמביא אותך לעשירייה הראשונה, וזה עובדתי. לשחקנית עשירייה ראשונה מותר להפסיד מדיי פעם בסיבוב הראשון של גראנד סלאם (מה לעשות), ומותר לה לא לנצח כל משחק שהיא משחקת נגד שחקניות "פחותות" ממנה. היא לא אליטה. היא תחתית עשירייה ראשונה. דמנטייבה הראתה יכולת כזאת כבר מ2001 (הסטנדרטים שפירטתי בפיסקה הקודמת). הטכניקה שלה, גם אם טעונה שיפור, כנראה מספיקה. מה לעשות, אני שוב מזכיר לך, היא סיימה ב20 הראשונות כבר 5 שנים ברצף. אני גם מסכים, שההגעה שלה לגמר גראנד סלאם (ועוד שניים) הייתה לא מבריקה (למרות שבאליפות ארה"ב היא שיחקה ממש ממש לא רע, וניצחה שחקניות איכותיות במשחקים מצוינים), ועצם ההגעה לא היה טוב לטניס הנשי (ניתן להתווכח על זה, באליפות ארה"ב הגיע לה, לדעתי). בכל זאת, היא עשתה את זה פעמיים, והוכיחה שכשהאליטה (ארבע-חמש השחקניות הטובות בעולם) לא נמצאת, היא בעצמה שחקנית חמישייה ראשונה. חמישייה ראשונה לא נמצאת. דמנטייבה הייתה באיכות חמישייה ראשונה. זה מספיק בשבילי. אני לא מצפה שהיא תישאר בעשירייה הראשונה עוד כמה שנים, תזכה בתואר TIER I פעם בשנה ותמשיך להגיע לגמרי גראנד סלאם. אני מצפה שהיא תסיים בעשירייה הראשונה עוד פעם-פעמיים-שלוש במהלך חמש השנים הבאות. מבחינתי, זאת היכולת של שחקנית תחתית מהעשירייה הראשונה. [/QUOTE]
שם
אימות
פרסם תגובה
פורומים
ספורט ומוטוריקה
ענפי ספורט
טניס
אין תארים לרוסיות?!?!?
צור קשר
תקנון הפורום
מדיניות פרטיות
עזרה