אין תקוה

אין תקוה

אין תקוה בענף כמו ספורט האופניים כשהמסלולים קבועים זה שנים,הרבה מהמתחרים הטובים כבר לא מגיעים מתוך שיעמום.הרמה הכללית ירודה לעומת אירופה לדוגמא,ובבקשה בלי סיפורי גבורה אנחנו על הפנים!!!!!!!!! אף אחד לא זוכר את הסגן או את המקום השני איך שתקראו לזה. דמי הרשמה לאיגוד,דמי הרשמה לתחרויות,פרסים בושה וחרפה זיכוי בסך 500 ש"ח לקניית בונבוניירה של האמר גל,לא נדבר על אירגון לקוי לחכות בסדום בשיא החום שעתיים איחור לתחילת התחרות.אין שיוויון במסלולים שיענו על הצרכים של כל סוגי הרוכבים.אירגון ע"י גוף פרטי עם פרסים ומזון ברמה נמוכה.אם כבר פרטי אז לפחות להרגיש את זה. אסור לספר עובדות בלי להמליץ על פתרונות: 1.גביית דמי חברות ברמה של 100 ש"ח לחודש,לפחות. 2.דמי הרשמה לתחרות,על פי הקושי,אורך גובה,אירגון וכולי. 3.אירגון ע"י חברה מתאימה שתישא בתוצאות לטוב ולרע. 4.תחרות פעם בחודש עם גיוון במסלולים אורך,גובה מרחק.אפשר להגיע בשיא העונה גם ל-3500-4000 מטר גובה.תנו לנו להזיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5.הקטנת מנגנון,המבין יבין. 6.אימונים כלל ארציים בחסות האירגון ברמה אירופאית:בית מלון,מזון,תחבורה,אירגון.שמתאמן לא יגיע באוטובוס אגד,הסעות.פחות כסף על קרבון ויותר הוצאות שיקדמו את הרוכב באופן אישי. 7.כשמתחרה מגיע לתחרות באוסטריה ושומע את המלה טימלשוך שיבין שזה לא מסעדה אלא עלייה של 1774 מטר באורך של 19 ק"מ בלבד עם קטעים של17-23%. וזאת רק העליה הראשונה באותו היום.יש עוד 3!!!!!!!!!!!!!!!! 8.הנושא המרכזי הוא כסף. אחרי שהגדלנו את התקציב פי 10 נעבור לפרסים. כאשר רותמים גופים כספונסרים ועם הכסף הרב שבקופה אפשר להגדיר את רמת הפרסים:10000 פרס ראשון לדוגמא יגרום ע"י פרסום מתאים: א.כמות נרשמים גדולה. ב.רמת מתחרים גבוהה. ג.אימונים אינטנסיביים יותר מה שמעלה ביחס ישר את הרמה הכללית בארץ. ד.אין תלות באף גורם חיצוני. ה.מודעות גבוהה יותר של הציבור שמעלה ביחס ישר את כמות הרוכבים. יכולתי לשבת ולרשום עד מחר,יכול להיות שמישהו עשה זאת קודם. במצב הזה אני מיואש.שיהיה לכולם שבוע נהדר וללא סכנות.

sevenduo

New member
צונמי היחיד והמכובד

חוזר אני ואומר שכל עוד ההתיחסות אל האופניים בא"י ישראל תהיה כאל ענף ספורט בלבד ולא כאל אלטרנטיבה תחבורתית לא תהיה כל התקדמות מהסיבה הפשוטה שספורט רכיבת הכביש הוא נחלתם של מעטים בלבד אשר יש באפשרותם/רצונם לקום בשבת ב 5 בבוקר ולהעמיס את אופני הכביש על האוטו וכו'. אין איפה להתאמן (מבלי לסכן את החיים), אין שבילי אופניים וכל הויכוחים/התפלפלויות והגיגים בדבר יתרונו של קרבון לעומת טיטניום/דורה רייס או רקורקד וכו' שווים ל@#$%. תן לי מקום בארץ שבו אני יכול לצאת מן הבית ברכיבה על אופני כביש עם יותר מ 50% סיכוי לחזור בחיים ותאמין לי שמספיקות לי אופני כביש פשוטות מכרומולי עם חלקים בסיסיים ביותר. זה העיניין וזו הסיבה לפופולריות של ספורט אופני ההרים למרות שהרבה מאד אנשים היו מאד רוצים לרכב על הכביש.

צונמי......

אתה צודק וכולנו צודקים. כתבתי לאיגוד,אבל אני יודע מה תהיה תגובתם.אני אשתדל להתנגש בהם בפורום כמה שאוכל עד שהם יענו. בסוף זה יעלה להם ביוקר כי יש אלטרנטיבה לכל אחד.יש לי הרבה זמן פנוי ובהחלט אני מכיר אנשים עם כסף שישמחו להחליף את האיגוד ותאמין לי בהרבה יותר הצלחה. ננסה עוד מספר פעמים ונראה.

את מי להחליף

את כל המנגנון וזאת ע"י גוף מתחרה שיש לו יותר כסף וידאג שכל אחד ירצה להשתייך אליו.

שבע...אין היכן לרכוב?

בוא תרכב עימנו באזור שלי. נכון שיש כבישים שפחות נעים לרכוב אבל יש כאלו שבמהל השבוע אתה יכול לרכב עליהם ובקושי לפגוש מכוניות או שהתנועה דלילה.

שבע.............

אני מתנצל מרבן עמי אבל אני גר בירושלים ורק בשבת אני מרשה לעצמי ליסוע רחוק ממקום מגוריי.אשמח אם נפגש באמצע.

איפה יש באמצע מסלול שווה?

עכשיו חזרתי רכיבה של יותר מחמש שעות. עלינו למשמר העמק אח"כ ירדנו בוואדי מילק ועלינו לבית אורן ומה אתה יודע אפילו פגשנו את אורן (אל תנסה להבין את המשפט האחרון). בדרך חזרה עלינו בוואדי מילק מהכיוון ההפוך וירדנו דרך יוקנעם בחזרה הביתה. נכון, יש תנועה כל הזמן, אבל זה לא ברמה של סכנה או הפרעה לרכיבה. חוץ משניים שלושה ארחי פרחי חסרי מוח לא ממש הרגשנו את המכוניות. נכון שנהג דביל אחד מספיק...מי כמוני יודע זאת ובכל זאת בסיכום הרכיבה לא אציין את התנועה כמשהו שראוי והתיחסות.

natyh

New member
ואני דוקא

שמעתי ממך דברים אחרים ! וגם סיפורים לא נעימים על תאונות . איך זה מסתדר עם ההצהרה האחרונה שלך ? נתי

Eyal Hershtik

New member
יש תקווה

פה תפשול שרוולים ותצטרף לעשייה , תאמין לי עם יעדים כאלה ועם רצון שנראה לי שיש לך ,לכולם יהיה טוב בסוף .

ע ד ו ש ו

New member
דרך אגב...

היום בבוקר רכבתי בת"א, מה קורה עם שבילי האופניים, כי אני נאלצתי לרכוב על הכביש... אני רק יכול להבין שהאיגוד ויתר על מיסוד שבילי אופניים בת"א, או בערים בכלל ומתמקד ב..? השד יודע במה..

ע ד ו ש ו

New member
פשוט... כי אין

שבילי אופניים, מלבד קישקושים של פסים לבנים על שדרות ומדרכות שמקלקלים את הנוף מחד, ומאידך אינם מעוררים יותר מפיהוק מנומנם מהולכי רגל ונהגים שהחליטו שמדובר בסימון חדש של חנייה. אשמח אם תוכל להוכיח לי שאני שוגה.

LIOR Y

New member
וזה עוד בת"א,בירושלים קטסטרופה!!!

באתי לפגישה של יב"א,תאמנו כמה דברים,הצעתי את עזרתי ולא חזרו אלי... חבל!!!

למעלה