אין תקווה לחיי, אין עזרה מכלום

עצב בלב

New member
אין תקווה לחיי, אין עזרה מכלום../images/Emo7.gif

נואשתי מהכל אני רוצה למות אין לי תקווה מה יהיה הסוף מה,לאן לפנות למי, לאיפה?<?. אדון ביבי שמיבי תראה מה עשיתם במדינה היכן כל הכספים שאתם מקבלים מתחת לשולחן היכן?. לקחת מחיילים כסף?? מחיילים ששומרים על המדינה הזאת?. שרון יא חזיר בר תתעורר,תראה מה קורה במדינה הזאת, במקום כל היום לחפש מהיכן לקחת כסף, ולאכול ע"ח החלשים, יא דב גריזלי אחד, ואתה ביבי יא נוכל יא מושחת אוכל חינם,פוגע בחלשים, הורס משפחות תראה מה עשית במדינה הזאת, לא שאני בחרתי במושחת כמוך לא בחרתי בכלל, הבאת גזרות עלינו, על החלשים במדינה, מקצץ לאנשים במחיה שלהם בביטוח לאומי, גוזל את לחמם של החלשים פה בארץ,אני חי מהבטחת הכנסה 1200 שקל כל חודש איש נשוי בן 30, עם חובות של 50.000 מקבל איומים מהוצל"פ מראש ההוצל"פ המושחת, היה לי תיק איחוד פיזרו לי אותו, רוצים 4000 שקל פיגורים, אני מובטל תקופה ארוכה, בקושי יש מה לאכול, איך אפשר לחיות מגמלה מסכנה כזאת? תענה לי ביבי תענה תתייחס ל דברים האלה,לי למה החלשים רק סובלים במדינה, תקצצו לעשירים לשרים לחברים המושחתים שלך, אלו שמקבלים כסף תחת השולחן,תתביישו לכם גועל נפש של אנשים, בשום מדינה אחרת זה לא קורה, כל בית שני וילד ראשון עניים, משפחות שלמות נהרסות מהגזרות האלו שלכם, ממש גועל נפש, אנשים מתאבדים מהמצב, ואני בדרך עוד מעט, אני נואשתי מהחיים אנ י רוצה לחיות אבל לא יכול לחיות במצב הזה, אין חשק וסיבה להתעורר בבוקר אין מה לאכול המקרר שלי ריק, בעוד שאתם המושחתים במדינה אוכלים את ככר החלשים פוגעים במשפחות מרובות ילדים, ועוד ועוד קיצוצים מיתון אבטלה, עד מתי??. זאת ממשלה של צחוק, אני יעלה לכנסת אשבות עד מוות אם צריך, אמות במקום , אין לי מה להפסיד גם ככה חשק אין לי לחיות, גועל נפששששש אין עם מי לדבר במדינה הזאת, שרון ובניו משמינים על גג חוות הענק על גב העם הנאבק, שרון תתבייש לכם גועל נפשששששש אין לי מה להוסיף,אפילו תקווה אין לי בחיים.... ההורים שלי אנשים מסכנים חיים מביטוח לאומי יש אחים קטנים בבית, ואני מידי פעם שולח משהו מהקצבה שלי להוריי שיהיה להם מה לקנות לשבת, הרי שבת זה לא שבת וחג זה לא חג בעוד שהמושחתים האלו בממשלה העזובה הזאת עובדים עלינו בעיניים גוזלים את הלחמים שלנו, מקצצים לנו בקצבאות למה לא חרם? אין להם רגש אין להם לב, כלום, הם מחפשים מאיפה לקחת עוד ועוד, מה קרה ביבי הקופה נגמרה, תדע לך אדון ביבי אנשים יתאבדו וינוחו מהכל, וזה יהיה על מצפונך, ויש מקרים כאלו שאנים שלחו יד בנפשם, בגלל המצב הכלכלי, אבל לכם בממשלה לא אכפת כלום, רק לפגוע במסכנים במדינה, אתם חיים ע"ח כספם של החלשים ולא מזיז לכם מי חי ומי מת, אתם תיהיו מוכנים למות בשביל כסף ובשביל המעמד שלכם, גועל נפשש של אנשים תתביישו לכם, אבל שטויות יודעים משהו אלוהים בסוף משלם לכולם, אני אסבול אישתי תסבול, אבל שטויות אלוהים רואה הכל, איך שאתם גוזלים את לחמנו את כספנו, אלוהים יתן לכם את המגיע לכם משמיים, גועל נפשש של אנשים, תתביישו, מי שיכול לעזור לי תבוא עליו הברכה תודה רבה

tamar brandy

New member
מה אין תקווה...

יש לך משפחה? יש לך חיים? אתה מאושר (לא כספית)? יש לך אהבה? אתה עשיר יותר מביבי ושרון נכון, אולי אין כלום לאכול אבל עדיין יש לך תקווה שמשהו או מישהו יגיע מהשמיים ויעזור לך...

למעלה