אין תשובה???????????

ליאתגל

New member
תודה......

על המידע ורציתי לשאול אותך אולי יותר פרטים מה זאת אומרת יקרה באיזה טווח מחירים כמו שכולם לוקחים לא? 4000 5000 דולר?... ואתה יודע עם היא לוקחת הרבה כסף לפגישה ראשונה? כי כבר אחי רצה ללכת למישהי ואמרה לו 160 דולר רק להתייעצות!!!!! ודרך אגב מאיפה אתה מניו יורק או מהארץ ואם אתה מניו יורק איך אתה הסתדרת שם עם האישורים? תודה מצפה למענה ממך בזמן הקרוב ליאת

ליאתגל

New member
איזה עולם קטן........

בדיוק עכשיו דיברתי עם אחי והוא אמר שהעורכת דין הזאת שמדובר עליה למעלה זו אותה אחת שביקשה ממנו 160 דולר......... אז מישהו מכיר אולי מישהו אחר? שלא לוקח כל כך הרבה כסף לפגישה ראשונה?.... תודה

ליאתגל

New member
אין תשובה???????????

למה אף אחד אינו מתייחס להודעה שרשמתי למטה????? אני הקדשתי זמן על מנת לרשום אותה ואף אחד לא עונה לי מן הראוי שתתייחסו לשאלה ואם אתה לא יודעים דבר שקשה לי להאמין אז תרשמו את זה אבל לפחות תענו משהו......

160 דולר לפגישת ייעוץ זה כלום

זה אפילו זול, במידה ומדובר על עורכת דין עם שם ומוניטין.

ליאתגל

New member
באמת??????

מה זה נחשב זול? אני לא מבינה בזה למרות שגם פה בארף לוקחים סכומים כאלו לפגישה ראשונה..... כי פה אמרו שהי מקצועית אז זה נראה טוב וגם אחי אמר שכל העיתון מפורסם השם שלה אז מה להגיד לו שהיא טובה?.... מישהו מכיר אולי מכיר אישית עורך דין טוב?.......

שרונה13

New member
ליאת

לעניות דעתי 160 דולר זה לא יקר. יש לי חברה ששכרה עוד בישראל עו"ד בארה"ב על מנת להוציא לבעלה גרין כארד וזה עולה להם 10000 דולר ! קחי בחשבון גם שעלויות בארה"ב הן גבוהות יותר !!! כי מרווים סה"כ בהתאם לעלות המחיה בעיקר בניו יורק. אנחנו זכינו בגרין כארד ולא היינו צריכים לשלם דולר לעו"ד אבל השגרירות גבתה מאיתנו בערך 10000 ש"ח עמלות וכו' (בישראל). שאחיך יעשה עושים חושבים האם זה מתאים לו.

ליאתגל

New member
האמת............

גם אני חושבת שזה לא יקר אבל את יודעת בשביל בנאדם שרק הגיע לשם ומחפש כל יום חורש את העיר כמו שאומרים זה לא המצב הכי אידיאלי הוא מעדיף יותר זול ואם הוא לא ימצא אז הוא ילך לא תהיה לו ברירה.... במה בעלה של חברה שלך עובד שהיה צריך לשלם כל כך הרבה?.....???? המקצוע של אחי זה מקצוע מבוקש בואי נגיד בגלל זה הבעיה היא אישור אם יש הוא מתחיל לעבוד באותו יום.......

שרונה13

New member
תראי

בעלה של חברתי עם מקצוע מאוד מבוקש בתחום היי טק וכנ"ל בעלי שנמצא פה כבר חמישה חודשים וטרם מצא עבודה !!! זה לא פשוט ואם לאחיך היה מזל !!! יש לחטוף את הדבר בשתי ידיים. להשיג עבודה באמריקה למהגרים כיום זה קשה מאוד גם אם הם הכי "שפיצים" שבעולם. ראה ערך בעלי שעבד בקומפאק ישראל 4 שנים והגיע לדרגות ממש גבוהות שם של ניהול פרוייקטים. כנ"ל בעלה של חברתי, האמריקאים תמיד יעדיפו לקחת מישהו שכבר עבד בשוק המקומי, אני מכירה מישהו שהבטיחו לו שיקחו אותו אחרי שיהיו לו ניירות ו... חודש אחרי כן כבר הודיעו לו שהם העדיפו אחר על פניו (מקומי).

ליאת

בקושי חיכית עשר דקות וכבר כתבת הודעה נוזפת שכזאת. הפורום הוא לא מקום שבו מחכים כל היום אנשים רק לענות לשאלות. מדי פעם הם נכנסים ועונים לשאלות, ולפעמים לא. כתבת את ההודעה שלך די מוקדם בבוקר שעון ארה"ב, ואת לא יכולה לצפות לתשובה מיידית. מה גם שנהוג שמי שיודע עונה, ואם לא יודעים, לא עונים. אז אנא הירגעי.

ליאתגל

New member
עדי......

יכול להיות כפי שאת אומרת שלא חיכיתי עשר דקות אבל זה לא היה עשר דקות ואני יודעת לגבי שעון ארה"ב פשוט שרשמתי את ההודעב שכחתי מזה וגם לא ציפיתי שרק אנשים משם יענו לי אלא גם מפה...... ושתידעי לא התכוונתי להעליב אותך או אף אחד בפורום ואת לא צריכה להתייחס לזה כאל פגיעה מכוונת אם נפגעת אני מצטערת..... ליאת ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מספר של עורך דין בניו יורק יותר טוב ישראלי אבל לא משנה לגבי האישורים והכל מישהו יודע אולי? תודה ליאת

MicMik

New member
אני יכול להמליץ על העו"ד שלי

שעשה ניסים ונפלאות גבה רק $70 לייעוץ, שאח"כ מתקזז מהתשלום הסופי. האיש יהודי אמריקאי. מה התעריף? תלוי למה, על ויזת עבודה שילמתי לפני 3 שנים 1500$ בערך, לא זוכר על גרין כארד הוא גובה 3000 אם אני לא טועה, הוא גם היה הגון מספיק לאמר לי שאין לי סיכוי כרגע, ולא שוה להתחיל את התהליך, ואף לא גבה ממני יעוץ על כך. פרטים: Stephen Perlitsh, Adv. [email protected] משום מה אין לי את הטלפון שלו אתי, תשאלי ב-411

ליאתגל

New member
תודה............

אבל הוא עורך דין נכון לא יועץ?....... מה ההבדל בין ויזת עבודה לגרין כארד? ועכשיו יש לך ויזת עבודה או לא?

MicMik

New member
הוא עו"ד ברמ"ח

וד"א, זכותך לראות תעודה אצל כל עו"ד שאת מבקרת, ואם הם לא רוצים לגרום לאי-נעימויות, רובם תולים את הדיפלומה במשרדם. ויזת עבודה נתנת לך על פי המקצוע שלך, צריך להנפיק תעודות והוכחות לנסיון. תוכלי לחפש עבודה רק בתחום שעליו מלאת את הבקשה, וצריך ספונסר שימלא טפסים מצידו וידרוש אותך כעובדת כולל נימוקים. הויזה די מגבילה, ואם תרצי להחליף מעסיק, ניתן רק להחליף עבודה באותו תחום ותוך זמן מוגבל. אני מדבר על ויזה מסוג- H, יש ויזות נוספות שאי לא בקיא בהן, אם את בת זוג של סטודנט בעל ויזת J, תוכלי לבקש אישור עבודה כל זמן שהסטודנט רשום במקום לימודים. גרין קארד גם ניתן על סמך דרישה של מעסיק, בד"כ אחרי זמן מה שהיית על H, או מתוקף נישואין לאזרח אמריקאי, ואולי יש עוד אפשרויות שאני לא מכיר. ג"ק מאפשר עבודה בכל תחום שאת רוצה לאחר קבלתו, ומעבר חפשי בין מעסיקים. עם זאת הוא מוגבל ל-10 שנים, אחריהן צריך להפוך לאזרח או שהג"ק מבוטל.

ליאתגל

New member
תודה............

אבל הוא עורך דין נכון לא יועץ?....... מה ההבדל בין ויזת עבודה לגרין כארד? ועכשיו יש לך ויזת עבודה או לא? וזה מה זה יעזור לי אם תוכל להביא לי את הטלפון שלו.... אם תוכל תודה.... ליאת

למעלה