אין 80 אחוז דג

DANIAVNI

Well-known member

להעביר 10 דקות קדימה בערך.
כמה שנים כבר יש לבן אדם לחיות
אם החומוס טעים, אני אוכל וזהו
תעזבו אותי משטויות .

אם הייתם מעמידים את המטבח שלכם
בסטנדרטים של משרד התברואה
היו אוסרים את השימוש בו .

בינתיים אף אחד לא מת לא משווארמה ולא מחומוס
אז די!
 
כמה שנים כבר יש לבן אדם לחיות
אם החומוס טעים, אני אוכל וזהו
תעזבו אותי משטויות .

אם הייתם מעמידים את המטבח שלכם
בסטנדרטים של משרד התברואה
היו אוסרים את השימוש בו .

בינתיים אף אחד לא מת לא משווארמה ולא מחומוס
אז די!
בשביל זה אוכלים אוכל חריף לחטא את כל החיידקים בגוף.

לא לחטוף זיהום.

יש אנשים רגישים, ולפעמים כולם שהולכים למקום ומייד חוטפים שלשול או משהו... זה החיידקים והעובש.
 
אגב, הילדים שגדלו בבית סטרילי הם הכי חולניים .
בדיוק זה בגלל כלבוטק ושאר הסטריליים!

העיניין שהמקומות הבעייתים לא יגידו את האמת כי הם עוברים על החוק

אז הם לא יכולים.

מי שאוכל הרבה בחוץ מתחסן.

אני אוכל חריף כי זה טעים
מחטא חיידקים
לא נראה לי שחריף שיושב בדרכ בחוץ בחום מחטא משהו
מחטא בתוך הגוך שלך.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
בשביל זה אוכלים אוכל חריף לחטא את כל החיידקים בגוף.

לא לחטוף זיהום.

יש אנשים רגישים, ולפעמים כולם שהולכים למקום ומייד חוטפים שלשול או משהו... זה החיידקים והעובש.
האשכנזים לא אוכלים אוכל חריף בהיקפים כאלה.
 

פולגאר

Well-known member
כמה שנים כבר יש לבן אדם לחיות
אם החומוס טעים, אני אוכל וזהו
תעזבו אותי משטויות .

אם הייתם מעמידים את המטבח שלכם
בסטנדרטים של משרד התברואה
היו אוסרים את השימוש בו .

בינתיים אף אחד לא מת לא משווארמה ולא מחומוס
אז די!
תהיה בטוח שהחומוסיות המדוברות יסגרו בקרוב.
 
ע"ס מה קבעת?
יש לך ראיה שהראו מקום שנותן אוכל פסול לןמאכל והציבור המשיך לקנות?
כל המסעדות שהראו כולבוטק עכשיו הם חומוסים מפורסמים,

ולא סתם איזה זבל.

דווקא חומוס אליהו שעבר הוא הכי פחות טעים,וחומוס אשכרה עבר בקושי(לא טרי)

אבל כל השאר נכשלו ואתה תראה שכולם שורדים.

כי מי שהולך לאכול במקומות האלה זה לא זקנים עם מערכת חיסון הרוסה,

אלא אנשים בוגרים שאוכלים שם קבוע וכבר רגילים לחיידקים שם

אחרת מזמן לא היו חוזרים...

מה שכן לקוחות חדשים זה מרתיע בזה אתה צודק.
 

פולגאר

Well-known member
כל המסעדות שהראו כולבוטק עכשיו הם חומוסים מפורסמים,

ולא סתם איזה זבל.

דווקא חומוס אליהו שעבר הוא הכי פחות טעים,וחומוס אשכרה עבר בקושי(לא טרי)

אבל כל השאר נכשלו ואתה תראה שכולם שורדים.

כי מי שהולך לאכול במקומות האלה זה לא זקנים עם מערכת חיסון הרוסה,

אלא אנשים בוגרים שאוכלים שם קבוע וכבר רגילים לחיידקים שם

אחרת מזמן לא היו חוזרים...

מה שכן לקוחות חדשים זה מרתיע בזה אתה צודק.
חומוס אליהו הוא אחלה.
לא יצא לי לאכול באחרים שפורסמו שם, למרות שעל פי מה שהבנתי, הם מאוד מפורסמים.
תזכיר לי עוד חודש ונראה את מצבם :-):
 
תזכיר לי עוד חודש ונראה את מצבם :-):
חודש בטח לא,יקח לפחות חצי שנה למשהו כזה להשפיע.

בעצם כל החומוסיות שאין שם קירור חזק לחומוס בקיץ החם בבעיה.

אבל גם לא צריך להזכיר , אתה תראה בעיתונים חומוס הזה ניסגר אחרי כתבה בכולבוטק...
 
למעלה