אינדיבידואל למסירה

דגנדו

New member
אינדיבידואל למסירה

לאחר מספר שנים של התחבטויות אקסיסטנציאליסטיות החלטתי להפסיק להיות אדם חופשי, מפאת החינוך שקיבלתי והידיעה שההורים שלי הם אנשים דיי נחמדים החלטתי לא להתאבד אלא לחפש אירגון\כת אשר תהיה מעוניינת לאמץ את גופי\נשמתי לזמן בלתי מוגבל ולכל מטרה (למעט רציחות טקסייות ,אכילת בשר וזנות). כתות מתאימות יקבלו זכר, בן 26. בריא ובכושר סביר. אינטלגנטי פחות או יותר, בעל ידע נרחב בתכנות ופיזיקה ועניין בעבודת כפיים. לא מקשקש יותר מדיי ומוכן לקבל כל דוגמטה ללא שאלות מיותרות...

סיריוס1

New member
הנה אתה כאן אתנו ועם רבים נוספים...../images/Emo66.gif

...שכן הבדידות או הלבד הם "אשלייה" בלבד. אנחנו אף פעם לא לבד או בודדים. תמיד יש סביבינו מלאכים עוזרים, פיות, וישויות של אור ואהבה. הסיבה שאנחנו בדיכאון או בחוסר שמחה הוא בגלל שיש "לכלוך" שמסתיר על האור מלהגיע פנימה לנקודה הפנימית של הלב. כדי לאשפר לאור להיכנס פנימה, אני ממליץ לך לאמץ אורך חיים בריא, טבעי ועם הרבה הטהרות/התקדשות עם מיים, קטורת, מדיטציות, צלילים ועוד. כל מה שאתה צריך לעשות זה לקרא ספרים שמלמדים זאת ולקחת כמה קורסים. אני לא חושב שלהצטרף לכת כלשהי יתן לך יותר מאשר שאתה תצליח להשיג בכוחות עצמך על פי שיקול דעתך וטעמך היחודי והמיוחד שחשוב לכולם..
.

דגנדו

New member
מה לי ולפסיכולוגים?

אין לי הפרעה נפשית פורמלית או כל סיבה לחשוב שפסיכולוגיה יכולה להואיל לי

neophile

New member
תצפה בטלוויזיה

וקח תצטרף לכת העיקרית , כת הצרכנות. תעבוד הרבה ואז תבזבז את הכסף ברכישה של דברים שאתה לא באמת צריך . מספיק טוב?

דגנדו

New member
תצפה בטלוויזיה

צרכנות היא כת האינדיבידואל, אשלית החופש והאני הפרטי. היא בדיוק מה שאני רוצה להיפתר ממנו. * מה גם שמאז סוף העונה האחרונה של battlestar galactica אין ממש סיבה להישאר בכנסית הטלוויזיה

neophile

New member
כמה תנאים מקדימים...

"צרכנות היא כת האינדיבידואל, אשלית החופש והאני הפרטי. היא בדיוק מה שאני רוצה להיפתר ממנו." אתה לא יכול להצטרף לכת אחרת לפני שטיהרת את עצמך מהשפעות כת הצרכנות שכפי הידוע משתמשות בטכניקות היפנוט ושטיפת מח . כמובן שזה דורש ממך שתכיר את המציאות האמיתית ולא את החיקויים הסינטטים שהתרגלת אליהם .

סיריוס1

New member
מעולה. אז לדעתי אין לך כלל בעיה. רק שלב...

...שנקרא "הרייק" בהתפתחות הרוחנית שלך בו אתה צריך לבחור נתיב חדש. כי בין שלב לשלב יש מצב שנקרא "ריק" שבו אתה ללא מקום ותחושה רוחנית ומרגיש לא כל כך במיטבך. זה לא נורא, זה רק שלב ביניים. בהצלחה בדרך החדשה שעוד מעט תגיע אליה !

האם זו חייבת להיות כת

או שפתוחה אפשרות גם לפרטיים לאימוץ גופך/נשמתך אליהם אתה משתמש בשפה מזיקה בעליל כלפי עצמך לידיעתך שאמונה דיבור וחשיבה יוצרי מציאות

דגנדו

New member
לא

אין כל חשיבות לטבע הגורם המאמץ כל עוד יש בו את היומרה להאציל את עולמו על אחר.

איבוד זהות , התמזגות?

האם תוכל להסביר מה הביא אותך לרצון מסוג זה? האם יש בעניין את מהות האחד שבוא מדובר רבות בעידן חדש?

דגנדו

New member
דוי

יש בזה מן ההתרסה נגד תפיסת העידן החדש אני מניח. האני כמקור הקיים הוא בבסיס כמעט כל תפיסה כזאת... אבל אני פחות מעוניין בצד הפילוסופי. יש לו נטייה להיתמוסס בתוך זיוני שכל מהר מדיי (ראה חלק ראשון של תגובה זו). ידרש הרבה יותר מפורום זה בכדי להסביר.

ערב טוב וברוך הבא

מה שאני חושב שיש כאן מעבר להתרסה נגד תפיסות העידן החדש, זה ביטוי לניגוד שבין מודעות עצמית חריפה ועולם פנימי עשיר, לבין עולם חיצוני ריק ממשמעות ודל בתוכן. המודעות העצמית, ההתמקדות בעצמי, היא בסיס לחרדות. התפיסה כי אין דבר מחוץ לעצמי מעלה על פני השטח את הבדידות הקיומית של האדם. ההכרה שאין כל סדר מובנה ביקום מטילה על הפרט את האחריות לחייו ומציאותו. ומכאן קצרה הדרך לשיחות עם חוצנים, לאמונות שונות, לדת, וגם לעידן החדש, פשוט כאקט של התכחשות. אני חושב, שצעירים, ואתה נשמע לי כבחור צעיר, השאלה יותר חריפה שכן עוד לא היה הסיפק בידיך למלא את העולם החיצוני בתוכן כמו משפחה, נכסים, קריירה וכו. התוכן אין בו אולי כדי לתת משמעות לחיים, אבל הוא מספיק להזיז את שאלת המשמעות הצידה קצת. הפיתרון שבחרת בו להוציא להורג את האינדבידואל, הוא פיתרון שנובע ממצוקה אמיתית שלך, נראה לי שאתה חש שהעידן החדש הוא בריחה מהמציאות, אבל גם התאבדות רוחנית היא בריחה. ואיש אינו יכול להאציל את רוחו עליך, רק אתה יכול להחליט אם להתכסות בשמיכה הזו. סליחה על זיוני השכל יעקב

neophile

New member
זה תמיד עניין אישי

"ה ביטוי לניגוד שבין מודעות עצמית חריפה ועולם פנימי עשיר, לבין עולם חיצוני ריק ממשמעות ודל בתוכן. המודעות העצמית, ההתמקדות בעצמי, היא בסיס לחרדות. התפיסה כי אין דבר מחוץ לעצמי מעלה על פני השטח את הבדידות הקיומית של האדם. ההכרה שאין כל סדר מובנה ביקום מטילה על הפרט את האחריות לחייו ומציאותו." התמקדות בעצמי היא לא המקור לחרדות היא מקור לנחת רוח שנמצא מעבר לכל הישג אישיותי ,אין דבר יותר מהותי מכך (אולי דווקא יש אך מדובר בחוויות כלכך יוצאות דופן...) הסיבה לחרדות שעולות עם תהליך המודעות העצמית היא אישית ...תמיד אישית .

neophile

New member
השאלה היא

באיזה דרך נעשית ההתמקדות בעצמי? ושוב כשהיא נעשית דרך האישיות(כלשהיא) ייתכן כי זה יעלה חרדות אך כשהיא נעשית באופן ישיר התחושה שעולה ושיכולה להחזיק מעמד מהווה עמוד אור שאנרגיות פשוטות של העולם התלת מימדי (ואף מעבר)לא יכולות לו

למעלה