אינדקס גליקמי
שלום רב
שאלה לגבי אינדקס גליקמי
אין לי סכרת אבל אני מקפידה משתדלת להקפיד לפחות על דיאטה לפי עקרונות האינדקס הגליקמי
אני מכירה את הטבלאות של האינדקס הגליקמי
אבל קשה לי להעריך כשמדובר על שילובי מזון באוכל שאני מכינה בבית
למשל פסטה רגילה לא חיטה מלאה ברוטב שמנת עגבניות כשהשמנת זה שמנת לבישול 38 אחוז
מה האינדקס הגליקמי שלה ? כאשר כמובן הכמות לארוחת צהרים אצלי בערך כוס פסטה.
האם נמוך או גבוה?
אשמח גם להמלצה על ספר ברור ומפורט לגבי האינדקס הגליקמי . ובעברית . יש מלא ספרים ואני קצת מבולבלת
שלום רב
שאלה לגבי אינדקס גליקמי
אין לי סכרת אבל אני מקפידה משתדלת להקפיד לפחות על דיאטה לפי עקרונות האינדקס הגליקמי
אני מכירה את הטבלאות של האינדקס הגליקמי
אבל קשה לי להעריך כשמדובר על שילובי מזון באוכל שאני מכינה בבית
למשל פסטה רגילה לא חיטה מלאה ברוטב שמנת עגבניות כשהשמנת זה שמנת לבישול 38 אחוז
מה האינדקס הגליקמי שלה ? כאשר כמובן הכמות לארוחת צהרים אצלי בערך כוס פסטה.
האם נמוך או גבוה?
אשמח גם להמלצה על ספר ברור ומפורט לגבי האינדקס הגליקמי . ובעברית . יש מלא ספרים ואני קצת מבולבלת