אינדקס הבלוגים הישראלים

djyaniv

New member
אינדקס הבלוגים הישראלים

טוב אנשים, עשיתי משהו בנידון הכנתי פחות או יותר את הדף, סקריפט לסורטינג ודף להרשמה אז ראשית תגידו מה אתה חושבים: איך זה נראה (אל תצפו ממני יותר מדי בעניני עיצוב)?, שדות מתאימים או חסרים? ושנית, תרשמו בטופס ההרשמה, אני אעדכן, ונתחיל להריץ את העניין יניב

ohad m

New member
נחמד,

הייתי הולך בכיוון יותר מהוקצע מבחינת העיצוב, ובתור פונקציות הייתי אולי ממיין את זה לפי האלף בית ושם מערך חיפוש לפי מילות תיאור. אבל בתור התחלה זה נחמד.
אוהד

0רחלי

New member
אכן נחמד

נרשמתי (אני מקווה שהכנסתי את התאריך בסדר. הכוונה היא ל-2 באוגוסט 2001) אבל אני לא רואה את הבלוג ברשימה - אתה מכניס אותם ידנית?

djyaniv

New member
אכן ידנית

חשבתי להעמיד MYSQL DB (אני איש DB במקצועי), אבל בסוף החלטתי שלא, זה לא שיש כל-כך הרבה בלוגים, זה שנייה לעדכן, וזמן יש בשפע....

djyaniv

New member
תשובות

-עיצוב, אמרתי שזו בעייה אבל אינדקס לא אמור להיות מעוצב יותר מדי, ראה ערך וואלה, יאהו, נענע.......את האינדקס שלהם ולא הפורטל. -מיון, אתה עושה לבד, אתה יכול למיין לפי אלף בית, גיל, מין, שם בלוג....רק תלחץ על הכותרת -תיאור, חשבתי על זה אבל מה כבר אפשר לתאר??? רוב האנשים יכתבו הבלוג של...מחשבות הרהורים.....ככה לפחות נראה לי ותודה על הנחמד :)

djyaniv

New member
עזוב, לא משנה

אם אתה לא רואה הבדל אז אין מבחינתך צורך להרשם..... לא אישי

djyaniv

New member
לא קיבלתי דואר

משום מה לא קיבלתי דואר אנא שלח שוב

djyaniv

New member
יהיה נחמד ....

אם כל הנרשמים יוסיפו קישור לאינדקס יותר נחמד יהיה אם מישהו יהיה מוכן לעצב כפתור קטן שאנשים יוכלו לשים באתר שלהם תודה

שיט, גנבת לי את הרעיון...

אני גם תיכננתי לבנות אינדקס אבל ב-ASP ומסד נתונים... חבל.. אבל אני אמשיך עם שלי.. כי זה יהיה בכל מקרה פינה בשקוז שי !

איה@

New member
נרשמתי ../images/Emo26.gif

הרעיון נהדר! אכניס קישור גם לעמוד הקישורים של הפורום. איזה כפתור אתה רוצה? יש בעיה עם רישום התאריכים.....שלי יצא הפוך. בהצלחה!
איה.

djyaniv

New member
תשובה

-קודם כל תודה איה -בקשר לכפתור, תודה מראש, משהו כמו 33*88, שאנשים יוכלו לשים בבלוג כקישור -התאריכים הפוכים בכוונה (yy/mm/dd), בכדי שיהיה אפשר למיין לפיהם, אחרת אין מצב......

EmptyS

New member
האמת..

יותר נוח לבנות את האינדקס ב ASP או PHP לא? אפשר לעשות מיון לפי האות הראשונה של הפורום, שפה וכו´. זה גם יוסיף את הבלוג ישר לרשימה. אפשר גם לעשות כזה דבר שאפשר להגיב על הבלוגים. אני יכול לעזור בקטע של הASP אם תרצה..

EmptyS

New member
אופס..

רשמתי פורום.. התכוונתי לאות הראשונה של השם של הבלוג

../images/Emo41.gif הצצה קטנה למתאנדקס פרו החדש !

רק תמונת מסך של מה שהולך להיות המתאנדקס פרו החדש בשקוז... רציתי להפתיע אתכם באינדקס בלוגים חדש אבל הקדימו אותי.. הכל בASP ! שי !

djyaniv

New member
תשובה

לגבי המיון, גם פה אפשר למיין ולהגיב על בלוגים, לא נראה לי שיש צורך, זה אינדקס, שכל אחד יחשוב על בלוג זה או משנהו מה שהוא רוצה ולא מה שאחרים

למעלה