אינדקס הבלוגים הישראלי - יניב

genotip

New member
אינדקס הבלוגים הישראלי - יניב

אני לא פה הרבה, וגם הבלוג שלי כבר מזמן לא פעיל (עקב חוסר זמן). אבל חייב להגיד את מה שיש לי להגיד. ראיתי לפני מספר ימים את אינדקס הבלוגים הישראלי... רעיון נחמד (לא יותר..) אבל דבר אחד לא הבנתי, למה הקישור מבלוגים אחרים צריך לבוא בבאנר? אני, למשל, לא אשים באנר באתר שלי (או בבלוג שלי) מהסיבה הפשוטה שזה גדול מדי ובולט מדי. האם הצורך בפירסום הוא שמוביל כאן? הרי אם הייתה חשיבה על בעלי הבלוגים לא היה אפשר להסתפק בשורת טקסט קטנה שלא מפריע לאף אחד (כמו טבעת הבלוגים למשל!)? או אפילו איזה גיף קטן אפילו? אז כמו שהכותרת שלך אומרת, כיעה לישראלים... אכן "נאה דורש נאה מקיים". יום טוב אריאל

CriminAl

New member
צודק ב100% ../images/Emo127.gif

אני מסכים עם כל מילה של אריאל כי עם כל הכבוד אני אישית לא מסכים לשים באנר באתר שלי כזה או אחר ניר

Jenkins

New member
לא ברור לי כ"כ

על מה אתה מתלונן? אני שמתי קישור טקסט, וזה לדעתי מספיק. יניב לא אמר לי כלום על קישור הטקסט שלי, אז מה הבעיה?

djyaniv

New member
תשובה

הצורך הוא בפרסום לבלוגים, המטרה בכפתור שאם מישהו הגיע במקרה לאתר שלך שהוא ישים לב לכפתור ויגלה בלוגים אחרים שכנראה לא היה מגלה אחרת, ולהפך, שככה יוכלו להגיע לבלוג שלך, המטרות הם להגדיל את כמות הנכנסים לכל בלוג, לשרשר בינהם ולהרים בכלל את הבלוגים בארץ אני ממש לא חושב ש-80*30 זה גדול (אלא אם ראית באתר של קופידונית :) זהו גודל סטנדרטי לכפתורים שתמצא בכל אתר שנותן שירות בחינם ושיבקש ממך בתגובה לשים כפתור שלו, אני חושב שאם השתמשת בשירות-מגיע לו לקבל בחזרה את הכפתור באתר שלך היום, שלחתי דואר לכל אלו שעדיין לא שמו את אחד הכפתורים, אני לא מצליח למצוא שום סיבה שמישהו לא יכול לשים כפתור, עולה לכם כסף? אני עושה את זה בשבילי? אני לא מרוויח מזה כלום חוץ מזה שגם הבלוג של בן כולם, זה לא חלק מהאתר שלי, נתתי לו Subdomain משלו. מי שלא ישים כפתור אני אאלץ להוציא אותו מהרשימה ואגב כפתורים, הוספתי עמודת כפתורים לאינדקס, אז כל מי שיש לו כפתור ועוד לא שלח לי קישור, מוזמן לשלוח (קישור, לא את הכפתור) יניב

למעלה