אינה מצטטת את האדמו"ר מבובליל דשליט"א

beep beep

New member
אינה מצטטת את האדמו"ר מבובליל דשליט"א

מסבירה לוונסה למה היא לא מפסיקה לטרטר מרגע כניסתה לבית: "את חושבת שאנשים בבית רוצים לראות אותך ישנה?"

שפרה מנסה ללחוץ על שחר בנוגע לסטרואידים

אנבולים...עלק ני יכולה לשאול אותה שאלה שאתה לא יכול לענות עליה...נו מה את רוצה שהוא יודה בנטילת סמים בטלויזיה ?

אני חושב שיש איזהשהו קשר

למג"ב ושחר באמת לא רק מאמן בחדר כושר אלא קשור איכשהו לשירותי בטחון ובגלל זה לא יכול לענות כנראה לפי דעתי מה ששחר אמר לה בחוץ היא הבינה משהו או שקשור למג"ב או משהו לירושלים יש למישהו רעיון?

אני מסביר לך שזה קשור לסטרואידים לא חוקיים

בנאדם לא יכול להגיע למימדים כמו שלו מבלי לקחת סטרואידים אנבולים , שהם לא חוקיים לשימוש בישראל. כל בנאדם שהולך למכון כושר יודע את זה, והוא לא רוצה להגיד את זה כי הוא יאבד מהיוקרה שלו כמדריך כושר...

גם אני חשבתי בכוון הזה

לדעתי היכרות דרך מג"ב. אולי משהו בטחוני/שב"כ שאבור ללדבר עליו בשידור

beep beep

New member
היא השפילה אותו בפומבי והוא תקע בה מבט

הם דיברו על התערבות ואז שחר אמר שבכל התערבות יש אחד טיפש ואחד שיודע. שפרה אמרה לו שבמקרה הזה הוא הטיפש והעלת על פניה את חיוך ה"אני יודעת הכל ואתה לא" שלה. שחר השתתק ותקע בה מבט של "חכי, חכי להדחה במוצ"ש" נראה לי שמודחת אחת כבר יש לו.

שפרה יצאה מגעילה ברמות

אם זה העניין ובאמת אסור לספר למה היא בכלל העלתה את זה? עניין של יום יומיים עד שכל מדינת ישראל תדע.. אין לה בושה לקליאופטרה הזאת ממש לא יאמן

עכשיו אחרי ששפרה שפכה עוד קצת אוכל החוצה

אני כמעט בטוח שזה קשור לשירותי בטחון ,יש רעיונות??

שיפ יודעת סוד על שחר שקשור לעבודה שלה (דיילת)

אומרת שהוא מסוג האנשים סופר מקובעים וסופר מאצ'ו.. היא אומרת שהוא גמור על אינה והאמת זה דיי נכון עם כל הידיים שהוא שלח לה

beep beep

New member
צבר זרק את רנין מהשיחה שלו עם שפרה

צבר התעצבן מאד מהעובדה שרנין וליאון הזהירו אותו שלא להתעסק עם אינה פן שפרה תעלב. צבר מתחיל לאבד את עצמו. הוא פרנואיד, מבולבל (שכח שחדשים מצביעים להדחה - אומר עליהם "לא רלוונטיים") עם הזקן על פניו הוא נראה כמו הומלס אבוד. שפרה וצבר מדביקים על המצטרפים החדשים תוויות הזויות - מבלי לדעת אודותם דבר בפועל. "הם מביאים איתם רעל" אומרת שפרה. מה זה אומר עליה? חז"ל אומרים: "כל הפוסל - במומו פוסל".

דוקטור69

New member
רנין סתם שיכורה וסכסכנית כמו ילדה קטנה

אבל איזה כבדים צבר ושיפרה... יאללה תזרמו ותפסיקו לשקול מילים

הדירוג שלי:

הנה הדירוג שלי במקום הראשון איתי שני ונסה שלישי עינב רביעי רנין חמישי צבר שישי יוסי שביעי ושמיני לאון ושפרה

למעלה