אינויאשה

גורE

New member
אינויאשה

יש לי את כל 3 הסרטים באורך מלא שלו,עם כתוביות בעברית

גורE

New member
אינויאשה 2

חבל שניתן לשים רק תמונה אחת בכל הודעה.

גורE

New member
אינויאשה 3

כי הייתי שם את כולן ביחד וחוסך מקום בסרבר של הפורום.

גורE

New member
אינויאשה 4

אבל ברצינות. מתי התחילו לשדר את הסדרה. פיספסתי את ההתחלה. באיזה שעה וערוץ?

גורE

New member
אינויאשה 5

כי הייתי רוצה להתחיל לצפות גם בסדרה. אני התחלתי, לצערי, דווקא מהסרטים. לא ידעתי שיש גם סדרה, עד לא מזמן.

ZuzuGirl

New member
שאלה לי אליך

איך השגת את שלושת הסרטים עם תרגום בעברית?

De-Panther

New member
אני אענה על הכל|זבנג|

בתגובה אחת קודם כל - ברוך הבא שנית כל - אני לא אוהב לשרשר הודעות של אחרים כי זה סתם מסורבל בממשק של ניהול הפורומים
ככה ששים לב לכפתור שנמצא בתחתית כל הודעה "הוספת תגובה" וליידו יש "הוספת תגובה מהירה" בבקשה להשתמש בהם פעם הבאה
בנוסף אם אתה רוצה להעלות הרבה תמונות יש את הגלריות בשביל זה http://www.tapuz.co.il/forums/main/galleries.asp?id=1240 ועכשיו לגבי תוכן ההודעות שלך
את הסרטים עדיין לא ראיתי... ואני רוצה לראות... ואין לי מאיפה להשיג וזה מעצבן... בארץ התחילו לשדר את הסידרה לפני שבועיים ב6/3 כל יום בערוץ הילדים בשעה 9:10 בימי שבת זה שידור חוזר של יום שישי מקווה שתצפה גם בסדרה ושתמשיך לבוא לכאן

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif אגב אל תגידו לי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

להוריד את הסרטים מהאינטרנט וכל זה כי זה לא חוקי ובגלל החוקים של תפוז אני אצתרך למחוק את ההודעה

lorats

New member
../images/Emo45.gifמי שרוצה לינקים של סדרות שיכנס

לקומונת מנגה ואנימה-הורדות http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=1168&smsMsg= ומי שרוצה לתת לינקים שפשוט ישלח במסרים או משהו יוווו, אני ממש הופכת להיות המנהלת של הקומונה!!!!!

איך../images/Emo35.gif

מאיפה הורדת את התמונות ואיך את הסרטים?? אני אוהבת את האוזניים של אינויאשה!

De-Panther

New member
אממ אסור לענות על..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאלות כאלה בפורומים בתפוז
זה ידוע שיש את כל התוכנות הלא חוקיות פשוט אסור לדבר עליהן בהודעות בפורומים עצמם... זה דיי דברים לא חוקיים
ככה שאני נאלץ למחוק הרבה הודעות בגלל אנשים שכותבים על התוכנות האלה ואיך אפשר להוריד וכל זה... אז עדיף לא לדבר על זה בפורום עצמו

De-Panther

New member
יש בקישורי הפורום..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בינתיים 2 אתרים שיש בהם תמונות ועוד כלמיני דברים
וגם בגלריות בפורום אפשר למצוא הרבה תמונות

De-Panther

New member
תראה את הפרק הבא...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ויהיה שם הסבר על מה זה ואיך זה וכמה זה וכו' וכו' וכו'

אבל אני חייבת לדעת!!!

אתם בטח יודעים כי אתם מורידים וזה... אז אינויאשה הופך להיות בצבע שחור או שזה כפיל? (רק טיפל'ה שונה?) אני מקווה שלא יהייה לו שיער שחור כי הוא חמוד ככה...

De-Panther

New member
תיראי את הפרק הבא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ותביני הכל
חבל להרוס לך דבר כזה

../images/Emo7.gif

ראיתי תמונה של אינויאשה וקגומה מתנשקים. ובאחת התמונות היא התנשקה עם אינויאשה השחור... זה אומר שיהייה לו שיער שחור בטח
אוףףף היה יפה לו עם שיער אפור....

למעלה