אינוישה

y a m i girl

New member
לשרשר><|מדוזה|../images/Emo82.gif

אפשר לשרשר>< וקוראים לה קאידה ודרך אגב, לא כותבים אינוישה, אלא אינויאשה...

Co0L iT

New member
ניצלוש

ואו ראיתי עכשיו המסע המופלא זה סרט מעולה ממש אהבתי אותו!

harar8

New member
נצל"ש

עוד ציור של אינויאשה שציירתי בצייר
אני אוהבת לצייר אותו הוא כל כך חמוד

GalBatz

New member
כמה חמוד!X_X

מוות לאנשים מוכשרים.
ואם כבר ציורים, יש אחד שציירתי היום ואתמול. יצא נורא מעוות. יש שלוש גרסאות - עפרון, עט וצבע. מספר 1 -

GalBatz

New member
ארג, טעות בקובץ.~_~

אני לא מצליחה משום מה לשלוח את הקובץ האמיתי.><

^^

אני בחוג ציור^^ אז ברגע שאני יגמור ת'ציור של ג'וני דפ שלי^^ אני יצייר את אינויאשה ואז אני יבקש מדוד שלי להביא ת'מצלמה שלו בהזדמנות ולצלם ת'תמונה של אינויאשה^^

yael1311

New member
ממש יפה!

יש לך כישרון! אבל אף אחד לא ענה על השאלה השם של אחותה של קיקיו זה קאדדה

=\

אממ.. אטני לא רוצה להיות הילדה הרעה אבל.. זאת אני. זה לא מדוייק, האף עגול - ממתי האף של ציור אנימה עגול!?
הקו של העיניים עבה מידי והפנים מעוגלות מידי זה לא אומר שאני הייתי מצליחה לעשות את זה - וההפך הוא הנכון
ויפה שניסית ותמשיכי וכל מה שאמרו למעלה אבל אני בן אדם דפוק וביקורתי ><

אמ.. בטח שאף אנימה יכול להיות עגול.

ראית נארוטו?.. בפעם האחרונה שבדקתי האף שלהם די עגול ^^; ועוד משהו, זה הסגנון ציור שלה, אז בטח שהפנים יכולות להיות עגולות מדי, והקו של העיניים יכול להיות עבה.. יש המון אנשים שמציירים ככה ^^ זה עושה את הכל ליותר.. אמ.. חמוד, צ'יבי כזה.. ^^;

החכמתי ../images/Emo12.gif!

אף פעם לא ראיתי אף אנימה עגול >< זה הסיגנון שלה, אבל זה לא יהיה אינויאשה... אבוי, אני מיועדת לסקילה?

לא, למה לסקול, את בנאדם נחמד P:

ולא התכוונתי לפגוע או משהו דרך הדברים שלי.. רק רציתי לתקן טיפטיפה ^^; אגב, זה אינויאשה בכל מקרה, עם הסגנון שלה ובלעדיו.. זה שהיא תעשה לו אף פחות עגול, לא יהפוך אותו ליותר אינויאשה ^^; ובבקשה, הנה אף שצוייר באנימה נארוטו, זה לא בדיוק כמו האף באינויאשה, או ביוגי-הו, אבל זה בהחלט אף אנימה, והוא גם די עגול ^^ (שיקאמארו מנארוטו)

אני לא אמרתי שזה רע להיות ביקורתי,

גם אני ביקורתית.. לפעמים P: אבל למרות זאת, זה לא בדיוק נכון מה שאמרת.. ז"א, מה שמשתמע מהדברים שלך זה שכל פאנארט של אינויאשה, שלא צוייר בסגנון הזה, זה לא אינויאשה?..! אני חושבת שזו טעות. יש המון ציירים שמציירים את אינויאשה בסגנון שונה, וכן זה אינויאשה!.. ופה בפורום, פירסמו כמה וכמה פאנארטים שאנשים ברחבי הרשת ציירו, והם לא בסגנון של אינויאשה, אבל למרות זאת.. הם כן אינויאשה.!

harar8

New member
הכוונה שלי כן הייתה

לצייר את אינויאשה ויש לי כל מיני סגנונות כשאני מציירת. ורציתי לצייר את אינויאשה ככה.

למעלה