אינזימים ואומגה

omerv99

New member
אינזימים ואומגה

הי רז רציתי להתיעץ בנוגע למתן אינזימים ואומגה של קרלסון. בני בן שמונה ילד גדול מהממוצע ושוקל 40 קילו. יש בעיה עם היציאות שלו הוא עושה בממוצע 5יציאות ביום לפעמים רכות מאוד. קניתי את האינזימים של יוסטון זים פריים AFP ונו פנול וכן את שמן הדגים של קרלסון. אם תוכל להדריך אותי עם איזה אינזים להתחיל ואיזה כמות (קנינו את כדורי הלעיסה)וכן עם איזה כמות של שמן להתחיל (אם בכלל כדאי להתחיל ביחד) ושאלה נוספת האם רצוי לתת לו גם פרוביוטיקה. תודה אמא של אומר

razgalili

New member
הי אומרית

בראש הפורום יש קישור שנקרא "מאמרים" (בשורה הכחולה כהה) יש שם שלושה מאמרים קצרים שאני מאד מאד ממליץ לקרוא. יש שם מאמר על אנזימים שמכיל הוראות מדויקות איך להתחיל לתת אנזימים, באיזה סדר ואיזה כמויות. אם אחרי הקריאה של המאמר משהו לא מובן אנחנו נשמח ליעץ עוד. אין להתחיל שני תוספים ביחד כי אם תהיה תגובה שלילית לא תדעי ממה היא נגרמה. כיון שכבר קניתם את האנזימים והשמן, הייתי אומר תתחילו בשמן, מהסיבה הפשוטה שלהתחיל עם אנזימים לוקח חודש בערך, ובמהלך הזמן הזה השמן עלול להתקלקל. כן רצוי לתת לילד פרוביוטיקה, אבל לא באותו זמן עם האנזימים, צריך להפריד לפחות חצי שעה, וכאמור, תוסף אחד בכל פעם.

למעלה