אינזימים

אינזימים

טוב החלטתי להתחיל יש לי את האינזימים AFP PEPTIZYDE של יוסטון הילד כמעט בן 3 11.400 ק"ג כמה ומתי לתת? הפסקנו לתת אומגה 3, ניסינו את הקפסולות והוא פשוט מסרב עוד שבועיים נהיה בארה"ב ואז נקנה שוב את קרלסון.

razgalili

New member
הי מאמינה בו

אנא פני ל"מאמרים" בראש הפורום למאמר על האנזימים שם נמצא המידע על כל השלבים שאתם צריכים לעבור.

קראתי

מכיוון שרכשנו רק את אלו ולא את כל השלושה ומכיוון שהם מפרקים חלבונים ומכיוון שאני פחדנית בכל מה שקשור לנסיך, בעיקר דברים שאני ממש אבל ממש לא מבינה רציתי לשמוע... האם לתת לו חצי לפני כל ארוחה אחד שלם לפני כל ארוחה להתחיל עם ארוחה אחת? מה הכי נכון? תודה

razgalili

New member
התהליך המקובל הוא

להתחיל עם חצי לפני כל ארוחה לשבוע ואם הכל בסדר להעלות לשלם לפני כל ארוחה וחצי לפני כל חטיף

פריחה על העור

התחלנו אתמול עם האינזימים חצי לפני כל ארוחה (3 פעמים ביום) והיום בבוקר ראיתי פריחה מאחורי האוזניים וקצת בבטן משהו כמו חררה אבל זה לא... כמו כן הוא לא עשה קקי אתמול וגם היום עד עכשיו לא. מה אתם אומרים? מה לעשות?

מינונים

הצלחתי לתת לו אומגה 3 בתוך משקה גמדים אנחנו משתמשים באומגה של NOW בכל כמוסה: אומגה 3 - 300מג EPA- 180 מג DHA - 120 מג ויטמין E 1 HJHSV רציתי לדעת מה המינון המומלץ (שוקל 11.400 קג)

למעלה