אינטואיציה טלפתיה או תקשור

mga-abir

New member
אינטואיציה טלפתיה או תקשור

אינטואיציה טלפתיה או תשקשור כאשר אני "ריק" אני נשאר ריק. אולם מתוך שיחה או מחשבה אני מקבל פרטים שהינם לרוב חזותיים. נוצרה בי התחושה שאין ממש בישויות ומלאכים. נדמה שכל היצירה הינה תנודתיות המתורגמת בהתאם לדפוסי מחשבתו של המתקשר. הפולקלור האתני משפיע ומהווה רקע לנפשו של המתקשר.אדם יכול להתחבר לכל דמיון באמצעות מחשבה. המנגנון הפנימי יכין עבורו את התסריט המתאים. באמצעות הסביבה ניתן לקבל כל מידע. פרטים על אדם נובעים מתוכו ו"צפים", ניתן לקרוא אותם. אנו קולטים מחשבות המתורגמות למילים. אנו קולטים מאווים, אנו קולטים חששות, גם מאתנו מתוכנו וגם מהזולת ומהסביבה. כל זה יוצר נופך של מיסתורין. האדם מתרגם את רגשותיו למונחים, את מחשבותיו לתמונות. למרות שאינו מודע למכניזם שהינו מפעיל והוא מופעל בו ועליו. האפשרויות בלתי מוגבלות ומתקיימות מעבר לזמן ומקום. אולם בכל זאת קיים דבר שהינו משנה את פני הדברים. נניח שאדם חושב על עתידו, ואדם שני "קולט" מחשבה זו לפרטי פרטים. (הדבר אפשרי בהחלט) אך אין אפשרות סבירה שאותה מחשבה על העתיד תכיל פרטי פרטים פיזיים שבכל זאת נקלטים. אישית עדיין לא "פצחתי" תעלומה זו (אולי לא הקדשתי לה מחשבה יתירה עד כה) ואיני יודע כלל אם אבין או אדע זאת. תנודתיות תבניתית אנרגטית מכילה חומר שהינו בסיסו של כל הנמצא ביקום. חומר זה מושפע מכל שינוי מנטלי ורגשי, מכל צורך מכל צורת קיום והתהוות המכילה את ארבעת היסודות-אש מים אויר אש מים אדמה.-פתוח לדיון. בברכה אביר

mga-abir

New member
להתבונן באמת

להתבונן באמת. (האם נדע מהי?) החיים הם כאן ועכשין כשאני נזכר, כשאני מדמה איני כלל חי למעשה. הנני בורח מהקיים מחפש מוצא בנעלם, איכות החיים אז נפגמת והם משתקפים קצת אחרת. מוצא כזה לנחמה פסול הינו מהתחלה. המציאות בת שלושה מימדים המחשבה תוסיף לה רבדים, ללא מחשבה על כל נשקף אמת תגלה מכל הקיים. בברכה אביר

yb10

New member
ידידי

אתה נשמע אדם מיוחד, אדם רגיש, המציאות קשה לך, אבל אתה חי. האמן בכך ידידי. הנעלם הוא מתת, נצל אתו לטוב. הכוחות הפועלים במימד השלישי מטרתם למקם אותך במיקום המדוייק בו אתה צריך להיות. אל תדחק בעצמך, איכות החיים תחייך אליך כמו שעשתה מדי פעם... אתה יודע את האמת, תאמין בכך, היא נמצאת אצלך בכל הרבדים. ברכה על ראשך ועל כל ביתך ידידי והאמן באמת. רק האהבה תנצח ! שלך בידידות.

mga-abir

New member
yb10 היקר

שמח בחלקי, המציאות שווה בעיני ויפה. שמח לשמוח חי את החיים עם הבנה, אך ללא קשיים. הרגישות טבועה בי ואיני מצר על כך-הכל זורם. בברכה אביר

yb10

New member
אביר

אשרך ידידי שמצאת את האיזון. עיתים שאינני מוצא, האמת לנגד עיניי ואינני מצליח לחיות את החיים כפי שהם. דבריך נותנים כוח ויכולת להתגבר ועל כך תבורך. שלך בידידות.

../images/Emo24.gifהלוואי כולם שיהיו נפלאים כמו

כמוך- אתה כקרן אור ודוגמא לשאר בן אור אמיתי חי וקיים- ומקיים בינינו תבורך יקר נשיקות לאביגיל ותמשיך להגדיל ולעשות טוב לשאר- להאיר בעוצמת הידע והחוכמה שלך שבת ברוכה ידידי היקר אביגיל

*אביבה*

New member
אביר יקר בקשר לתקשור/אינטואיציה/טלפ

קראתי וקוראת את כל מה שאתה כותב. לעיתים, סתומים הדברים בעיני אולם יש לי את הסבלנות כי כל יום הדברים נראים אחרת מהיום הקודם. תוך כדי קריאה של מכתב זה עלה בי אחד המכתבים הקודמים שכתבת על האשליה שמגיבה לאשליה. (((מעניין למה דווקא זה))). אולי זהו הכיוון....

mga-abir

New member
אביבה אביבה

אכן אני מרבה לכתוב גם מהבטים אחרים. אין תמיד דברי ברורים דיים ועלי להתחשב בכך. תודה על הערתך. אשתדל יותר. בברכה אביר

למעלה