אינטואיציה

אינטואיציה

אני מקווה שאני לא עוברת על אף אחד מחוקי הפורום. 1-היצירה באנגלית.(אני מניחה שייש שגיאות סגנוניות וכו',אבל יש סיבה שזה נכתב באנגלית) 2-אני מעלה את השיר כקובץ תמונה. אם עברתי פה על איזה שהוא חוק-אנא מיחקו את ההודעה... השיר נכתב,בעקבות טעות של אינטואיציה.אני נתתי לאינטואיציה לגבור על ההגיון השיכלי.בד'כ יש לי אינטואיציה חזקה,אבל הפעם-נראה שטעיתי...

אמא יקרה

אין לי מושג אם עברת על חוקי הפורום ואם כן אז אני שמחה שהצלחתי לקרוא לפני שהורידו. השיר מצוין!!!! אני רק חושבת שיש כמה שגיאות מבחינה תחבירית במשפטים מסויימים לא מבחינה דקדוקית, אבל זה לא גורע מיופיו המשיכי לכתוב כי את ממש מוכשרת

תודה רבה רבה!

אנגלית היא שפה שניה בשבילי,כך שאני לא כותבת בה היטב... (ולקח לי הרבה זמן בכלל להאמין שאפילו חרוז פשוט אני מסוגלת לנסח בשפה הזו...)

לאמא של שירה היחידה

זה ממש יפה- כן, גם אני ניסיתי לכתוב באנגלית וממש קשה למצוא חרוזים-טוב, זט שפה שנייה- נראה לי שיש כמה טעויות קטנות-אבל זה לא משנה זה ממש ממש יפה!! המשיכי כך! ואם תמשיכי לכתוב באנגלית הכתיבה שלך תשתפר- הכול עניין של התמדה

תודה חמודה!

השיר הראשון שכתבתי באנגלית,נכתב ב 1 לדצ' (כלומר,בערך לפני חודשיים...) מאז כתבתי בערך 10 שירים באנגלית.

למעלה