"אינטיליגנטית... נוצצת... גאונית...

SaberTooth

New member
"אינטיליגנטית... נוצצת... גאונית...

מדע בדיוני טהור... תעשה לכם שבתות נהדרות... אתם חייבים להיות שם..." זה רק ממקבץ מחמאות מצומצם שהרעיפו ידיעות אחרונות על אנדרומדה בכתבה קצרה במדור פיוז שלהם. ספקים ומשמיצי אנדרו יקרים (אתם יודעים מי אתם...), אנא קראו את הכתבה המצורפת להודעה הזו, אבל התעלמו בבקשה מתקציר העלילה של הסידרה, כי הוא מלא בשגיאות ואי-דיוקים. אני בחום ממליץ על העונה השלישית של אנדרומדה. אמנם לא ראיתי את כולה מכיוון שלערוצי אנדרו במירק נכנס מין ג'וק של מרגלים ועכשיו כולם מוגנים בסיסמאות, אבל ממה שכן ראיתי, העונה פשוט מעולה. וכמו שאני אומר כבר הרבה הרבה זמן - Andromeda is the best god damn show in the world. ולא שיחדתי אף אחד לכתוב את הכתבה הזו...
אהה... ותודה לדודל שסרק לי את הכתבה

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אם אתה אומר שהתקציר של העלילה של הסדרה לא נכון, למה שנחשוב שהשאר נכון? אולי הכל שקר אחד גדול?

SaberTooth

New member
לא לא נכון, לא מדוייק.

זה לא עוד 2000 שנה בעתיד, זה עוד 3000. זה לא 1000 שנה של מלחמות, זה 303. זה לא נצים, אלא ניצ'יאנים. זה לא "המשמר הגלקטי", זה המשמר העליון. זו לא תרבות בני אדם, זו תרבות ודרנית שבני האדם היו חלק ממנה.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

Kryptonite

New member
תום,../images/Emo168.gif

בדרך כלל שבנאדם שם את האמוטיקןו הזה - "
" זה בדרך כלל מציין שהוא מסכים עם ההודעה הנ"ל. כמו כן, האמוטיקון הזה - "
" - מסמל שהבנאדם שכתב את ההודעה, נהנה\צחק מן ההודעה לה הוא הגיב. צירוף של שניהם, ייתון לנו תוצאה חד משמעית - הבנאדם תומך בדיעה שניתנה בהודעה מעליו, וכנראה גם הצחיקה אותו הדרך בה היא נאמרה\הרעיון המקורי שלה. עד כאן להיום, בפינתנו - "אנשים, אמוטיקונים ומה שבינהם."

למעלה