אינטליגנציה רגשית

אינטליגנציה רגשית

מה שקורה כאן לחלק מהאנשים הוא : שאם האנשים לא מדברים .. או שהם מדברים ברמז חלק מהאנשים בפורום לא קולטים כלום ואז הם לא מבינים מאיפה האנשים בפורום " לוקחים דברים" למשל: אתמול אינה שחר ושיפרה היו בחדר שחר " איפה אני שם את הדברים?" שיפרה " כמה מדפים אתה חושב שתיצטרך?" (נתפס כהתנשאות.... למה?... כי אפשר להגיד" הנה יש כאן מדף " או "רוצה שאני אפנה לך עוד מקום?" או " זה יספיק לך המקום? אבל היא בעצם אומרת קודם תן לי את המידע שאני צריכה ואז אני יבוא לקראתך וכו') וזה מה שמאפיין את ההתנשאות של שיפרה. באותה ציטואציה אינה קוראת כל הזמן לשחר אך הוא עסוק בשיחה עם שיפרה השפת גוף של שיפרה מראה חוסר מנוחה אך? : היא מעיפה מבט באינה וחוזרת לדבר עם שחר. אינה מצידה נעמדת בין שיפרה לשחר עם הגב לשיפרה ( וזה אומר לא רואה אותך ממטר) ומדברת עם שחר לסיכום יש הרבה דברים שמתרחשים שאין להם מלל אבל יש המון התרחשות. ולמי שיש אינטליגנציה רגשית רואה את זה ומי שאין לו לא מבין על מה מדברים השאר. אתמול הראו את יוסי יושב לבד ומי שקלט ראה אך המחשבות שלו רצות למשך כמה שניות ואז הוא הרים את הראש כאילו הגיע למסקנה
יש משהי/הו שכתבו בפורום שהאח של צבר רמז לו בקשר לסריגה... זה הדבר הראשון ששמתי לב אליו. ודעתי זהה אבל מי שלא יודע לקראו בן השורות לא רואה את זה.. כך שאין מה להתרגז.

My Little Fairy

New member
צבר דיבר איתו בטלפון בסוויטה

ואמר לו שיסתכל ויראה אותו סורג לו כובע. אז יער אמר לצבר - לא, אל תסרוג לי כובע! לא צריך שתסרוג שום דבר! שזה בעצם אומר - גבר, אתה נראה כמו הומו על המסך. זרוק ת'מסרגות וקפוץ על שפרה כבר!

beep beep

New member
עזבי את סבתא יכנה. הדורבן חזר!!!!

ויש לו את שחר הגורילה עם הלב העדין ויוני הסטלן הטוב בשביל הקונטרות. הכל סבבה. יוסי מרגיש כמו עלי בבא יאללה בלאגאן!

למעלה