אינטרנט אלחוטי באתרי קמפינג באירופה, האם קיים

itayringel

New member
אינטרנט אלחוטי באתרי קמפינג באירופה, האם קיים

רציתי לברר האם קיימים שירותי wireless באתרי הקמפינג באירופה. היכן אוכל לברר מידע בנושא? תודה רבה איתי

girit

New member
לא

חזרנו עכשיו מטיול של 3 שבועות בגרמניה ואוסטריה, לקחתי מחשב נייד כי הייתי בטוחה שיש. ואין. היה קמפינג אחד עם הוט ספוט אבל שהיה צריך להירשם אליו מראש. לא מצאתי בכל הטיול מקום להתחבר (היינו בעיקר בטבע ובעיירות קטנות לא בערים גדולות). אם זה חשוב מאוד, צור קשר עם אתרי קמפינג שרשום שיש אצלם חיבור. בכל מקרה לא ראיתי שזה שירות שמקובל באתרים. מצד שני היה כייף בלי אינטרנט ובלי מיילים וקצת שקט מהחדשות בארץ.....

taxi37

New member
אינטרנט סלולרי

ישנה אפשרות להיתחבר מכל מקום באירופה על ידי הטלפון הסלולרי,ואני מיתכוון שהטלפון משמש מודם אלחוטי לא לגלישה בטלפון אלה במחשב נייד שהטלפון משמש מודם.אבל צריך מספר דברים: 1.טלפון סלולרי דור שלישי ומעלה 2.כרטיס בלוטוס בתוך הטלפון הסלולרי 3.להיתחבר לשירות בארץ דרך חברות הסלולר(אורנ'ג הכי זולים) 4.מטען חיבור למצית האוטו מיכוון שגלישה דרך הטלפון צורכת הרבה מהבטריה של הטלפון אבל אם מחוברים בחיבור מהיר לטעינה דרך המצית זה כל הזמן טוען ולא מבזבז את הבטריה של הטלפון. 5.חיבור מהיר של טעינה (אפשר גם דרך מפצל 2 חיבורים למצת אחד)למחשב נייד אז הגלישה בשיא המהירות שזה בערך 105mps שזה מהיר מאד יחסית לגלישה סלולרית. 6. לברר מחירים מראש גם אם יש יותר מספק אחד בארץ שגולשים ואז להיתחבר להכי זול. 7.ניתן לקבל לוח מחירים לפי ארצות וספקים באורנ'ג לפחות מקווה שיהיה לכם גלישה נעימה ונוחה,אם יש עוד שאלות אשמח לענות הגלישה לא זולה ויכולה להגיע עד 400-500$ לשבועיים מניסיון שלי באירופה למרות שזה היה במיזרח אירופה אינטרנט קפה הרבה אבל הרבה יותר זול ונימצא באירופה כימעט בכל חור בהצלחה

ala40

New member
וישנה גם אפשרות של מחשב נייד עם חיבור לוויני

לצערי בארץ שמיצרת דברים אלה אין שיווק בארץ ,לחבר שלי ישנו מחשב כזה והוא מרוצה ממנו ,ואל תאמין לחברות בארץ המידע שלהן לוקה בחוסר חמור ביותר וקרטל הסלולר והטלפוניה ואינטרנט מסתיר מידע באופן מכוון ,הגם הוא שחלק המחברות במזרת אירופה נישענות חזק על ידע מקרטל זה . ידיד שלי בחר בחברה טובה ונהנה כבר שלוש שנים

חיבור I Pass לאינטרנט גרמניה

חזרתי כעת מגרמניה וכמובן שלקחתי איתי את המחשב הנייד. טרם צאתי נרשמתי לשרות I pass שאמור לספק חיבור אינטרנט ע"י חברת ברק 013. בעת שנרשמתי לשרות בארץ הובטח לי כי אוכל לגלוש מכל חיבור רשת קיים ולצערי המידע אינו מדוייק. (יש לציין כי למות השתדלותם הרבה והרצון הטוב של ברק 013 הם לא כל כך מבינים על מה הם מדברים ומספקים מידע לא מדוייק) כשביקשתי להתחבר לניסיון מישראל טרם צאתי לאחר כמה נסיונות התחברות יחד עם התומך מברק הוא פתאום נזכר שהשרות אינו נתמך בישראל אלא רק בחו"ל. כשהגעתי לגרמניה לצערי החיבור לא עבד ברוב המקומות עד שהתייאשתי ורכשתי חיבור לפי שעות מחברה גרמנית. לפי ההסבר שקיבלתי "מתומך בכיר" כהגדרתם בעת שהותי בגרמניה ניתן לגלוש רק במקומות בהם יש לחברת I Pass הסדר מקומי וממש לא מכל רשת מקומית. אגב החיבור האלחוטי של החברה הגרמנית היה מהיר מאין כמוהו אולי מהיר יותר מחיבור קווי בישראל.

למעלה