אינטרנט ? ארץ עוץ !

אינטרנט ? ארץ עוץ !

יש לכם זמן ? דקה לא יותר ... בואו תתקרבו לא לפחד אולי נתקרב יחד לאמת ... לפחות אני מקווה שבסוף קראת שורות אלה תגיעו לאמת שלכם . בואו תתקרבו , אתם מספיק קרובים ? יופי ! חשבתם מה אנו עושים פה ? חשבתם האם החוקים שונים כאן מבחוץ ? מנקודת מבטי האינטרנט הוא די תירוץ ! תירוץ של חיינו ! עם יד הלב - לא את כולם אנחנו מחבבים תלחצו חזק יותר (``זה קצת מכאיב , לא נורא זה עובר ``), היכן שהאמת נמצאת , אתם יודעים היכן -ממש ממש בפנים . אל תתבישו - גם אני לא צדיק הסטיגמה קיימת גם כאן באתרים . זו לא בושה תתקרבו ללא פחד בואו כולם נצעק חזק ביחד : `` אנחנו סטיגמטים אנחנו שולטים - גם פה באתר אין מקום לחלשים `` ! נ.ב כאב קצת ? שקרנים לא הזיז לאף אחד מכם , זה בסדר אתם לא לבד אנחנו באותה הביצה וכנראה שלא נצא ממנה בזמן הקרוב אז תתחילו להתרגל ..... אנחנו בחלום בלהות !

לכבד את השיויון

צדקת בדבר אחד זה לא כאב בכלל טעית בכל השאר...זה כל היופי של הרשת, חבל שאתה מפספס אותו, כאן אין חלשים. כל חלש,כל אדם לא מקובל, פליט של החברה, אשה מול גבר, צעיר מול זקן, מיוחד, רגיל ושונה, כולנו אחד, כולנו מקבלים אותה הקשבה, אותו היחס, אותה כמות של אהבה או חמלה, לכולנו הזכות להשמיע את דברינו ולהגיב לדבריהם של אחרים ללא רגשות אשמה או חטטנות, רק להיות מי שאנחנו, או מי שאנו שואפים להיות. אולי בכל זאת טעית בהכל..זה כן כאב, כאב לי לשמוע שאתה באמת מאמין בזה.

alona..

New member
בלי נושא

א. כותבים אוסיף, ולא הוסיף. ב. סלח לי על הבוטות, אבל לא אהבתי את המחמאה.. ורק מכיוון שנאמרה באותה נשימה עם... ``הושגה המטרה``.. למה אני מרגישה כמו שפן נסיונות? אני אסיים כאן את ההודעה, לפני שאשתפך ואהיה יותר בוטה. יום נפלא.

`` המורה ללשון ``

א. לא נאלבטי מהבותות - זו גם חלכ מביכורת - ולפעמים די בונה . ב. עין לח מה להאלב שזה נכתב באותה נשימה -את נמצאת בחברה תובה לדאטי וציינתי שכל אחת אצילה בדרקה ! ג. חבל שאת רואה את הדברים כך (עצוב מאוד שזה התפתח לכוון כזה זו לא הייתה כוונתי - כולי הערכה אלייך -גם אם תהיה בוטה אלי זה לא ישנה את עובדה זו ). ד. עלה והצלחי בכל דרכייך !

כנראה שבאמת הצלחתי לעצבן - ודפקתי הכל ?

אלונה ........מה זה נקמה ? אם כן אז נצחת (האח הידד ) לא בדיוק לשם כך בקשת ממך שתעזרי להכנס לפורום -אני מתחיל להצטער וחבל ! נ.ב. עדיף שתלמדי - כי שגיאות כתיב תמיד היו לי וכנראה שימשיכו להיות !(כותב בזהירות ) כנראה שיש יותר חכמים ממני ובכמויות - אבל השלמתי עם המצב !

alona..

New member
טלטולללל

אין דבר כזה אנשים טיפשים.. אז אולי אתה לא חכם גדול, אבל ככה אני אוהבת אותך.. (ממ.. וירטואלי כ מ ו ב ן !) דבר שני.. כשכתבת שיהיו לי חיים נפלאים, זו הייתה מעין פרידה או שאתה סתם ככה נחמד? ;-) טלטולללל, אני אוהבת את הכתיבה שלך ואני בכלל לא עצבנית עלייך. בכלל לאאא ממששש לאאאא אני? עצבניתתתת???? טולי, אתה לא מכיר אותי, אני לא מכירה אותך.. בטוחה שאתה אדם מקסים, מבקשת סליחה אם הייתה אי הבנה רק אל תלךךך, יש לך פה קוראים נאמנים, כבר כתבו לך את זה.. מבטיחה לשתוק יפה ולמלא כראוי את תפקיד האישה רק שלא יאשימו אותי שהלכת.. חוצמזה... אם ממש ממש תעצבן.. תמיד אני יכולה לסגור את האי מייל שלי.. סתםםםםם סתםםםם צוחקתתתת יש לי מצב רוח.. לא קשור, רק שתדע.. אם בא לך לספר לי בדיחה. ושוב, לסיכום, ולא לפרידה! אתה כותב נפלא.. מאושרתתת :) ומקווה שגם אתה

רותי ב.

New member
מי אמר שפה יש חוקים אחרים?

מי אמר שחייבים לאהוב את כולם? מי אמר שאין סטיגמות כמו בכל מקום? לפחות פה אנחנו עונים למי שאנחנו אוהבים את * ההודעה * שלו, ובלי קשר לצבע עורו, למינו (אני מקווה) לדתו, ולעוד פרמטרים. ומה זאת אומרת ``גם פה באתר אין מקום לחלשים?``. למה בדיוק התכוונת? מה נחשב חלשים בעיניך, מה נחשב חזקים? אפשר פירוט נוסף? בתקווה שיבואו כל החלשים כולם, (מעין אחרית הימים??) מארבע רוחות שמיים, רותי.

רותי ב.

New member
לכאורה כולנו דומים

אבל עם זאת, כל כך שונים, כל כך מורכבים מאלפי צבעים. דפדף ותראה איזה עושר יש בביצה הזו, בביצה ההיא, בהמון בתים שקופים, כולל זה הקטן אצלנו.

למעלה