אינטרנט בדירה החדשה

מיה ישי

New member
אינטרנט בדירה החדשה

סתם רציתי להגיד שכיף לי...... זהו מהיום יש לי אינטרנט בדירה בקיבוץ אחרי שישה שבועות ללא מחשב עם אינטרנט סוף סוף הותקן לי אינטרנט ואוכל להיות יותר מחוברת לעולם... אגב לוקחים לי בקיבוץ 150 שקל על אינטרנט מהיר זה סביר?

Noaal

New member
תלוי מה מהירות הגלישה שלך

אבל בעקרון, זה מחיר יחסית יקר.

עמית22

New member
יקר, השאלה מה רוחב הפס

היום אפשר להתחבר ב- 1.5Mb בפחות ממאה ש"ח

אני לא מאוד בקיאה בפרטים

של הדברים הללו, אבל ממה שנשמע, גם אם זה כולל הכל (כלומר תשתית+ספק), נראה לי שזה עדיין יוצא יחסית יקר. מצד שני, יכול להיות שהקיבוץ יוצר תשתית טובה יותר, או רוחב פס גדול יותר או משהו.

laife

New member
היום מחירי הגלישה הם פחות או יותר

עבור תשתית (ל-1.5 מגה): HOT דורשים 49.90 לחודש בזק ADSL דורשים בין 40 ל-65 ש"ח תלוי במבצעים. עבור ספקית: עשיתי סקר והמחירים פחות או יותר אותו הדבר כ-30-40 ש"ח לחודש. ההבדל ביין החברות מתבטא באיכות השירות והתמיכה, ובאחריות על המודם.

מיה ישי

New member
האמת

אין לי מושג מה רוחב הפס הבחור מהקיבוץ אמר משהו על 4 במהירות בעקרון זה חיבור רשת לשאר המחשבים בקיבותץ ואיכשהו למחשב ראשי ככה הבנתי. גם לדעתי זה קצת יקר אבל אין אופציה אחרת כי בתוך הקיבוץ אין אפשרות להביא חברה חיצונית כי הקו טלפון הוא מרכזיה בקיבוץ מה שכן השאלה אם מתחברים דרך בזק אז משלמים גם על קו וגם על האינטרנט או רק על האינטרנט בלי פעימות שיחה? מצטערת על הבורות אבל אשמח לקבל תשובות\ תודה

למעלה