אינטרנט במת"ב

Rיקש

New member
אינטרנט במת"ב

שלום אנשים, הבנתי שהכבלים קיבלו אישור לספק אינטרנט ואמרו שזה צפוי בפברואר-מרץ 02 יש משהו חדש לגבי זה? כי בינתיים אני לא שומע שום התקדמות, לא בעתונים ולא באתרים הרשמיים של הכבלים. אני עכשיו על ISDN ואני לא יכול לעבור לADSL כי המרכזייה שלי היא 10 ק"מ ממני. ןהISDN עולה לי יותר מדי כסף בחודש: 1. 180ש"ח אחזקת קוים 2. 99 ש"ח לחודש חופשי חודשי 3. 65 ש"ח מנוי בברק. (128K) וזה יוצא 345 ש"ח לחודש! אמאלה!... התוכנית שלי היא לנתק את הקוי טלפון בבית לחלוטין ברגע שיהיה אינטרנט בכבלים. (לכולם יש פלאפונים מי צריך את בזק?) אתם חושבים שמנוי אינטרנט דרך מת"ב יעלה פחות מ345 ש"ח ? בחודש? (אולי מישהו יודע את המחיר +-?) תודה! Rיקש.

Rיקש

New member
תיקון טעות

אחזקת קווים זה 90 ש"ח לחודש (2X45) אז הסכום לחודש הוא 254 ש"ח.

dov98

New member
רק כבלים יכולים לשפר לך את המצב

אך כספית כמעט בטוח שלא.

Rיקש

New member
הממ...

אני פשוט לא מצליח לדמיין את מת"ב שרוצה להחדיר לשוק את האינטרנט דורשת 250 ש"ח למינוי לחודש! (הכוונה היא בנוסף לתשלום על ערוצי הTV) יכול להיות שיווצר מצב שאני אשלם 149 ש"ח + 250 ש"ח לאינטרנט?! למת"ב? אני ממש מקווה שלא! אני ממש בונה על ניתוק בזק מהבית שלי! Rיקש (שdov98 ממש רוצח את התקוות שלו)

havlaz

New member
בוא נעזור לך לעשות חישוב

תשתית קיימת כבר בבית שלך שמחדשים לך את הקו התשתית קיימת, ואתה כבר משלם עליה תשלום חודשי לכן מה שתשלם זה על הספק, ועל השכרת מודם. מכוון שהם יתחרו בבזק, הם גם יהיו יותר זולים מהם. תוסיף מבצעים והכל...

havlaz

New member
מניסיון עם ספקים אילתים (אילתי)...

לא נראה לי!

dov98

New member
אני יודע ואני יודע גם שהלכת

ברגל לכנס

למעלה